Labai patiko. Žiūrėjau du kartus. Pirmą kartą mažai ką pagavau ir kai kurios vietos man nesiderino, žodžiu nesupratau aš to filmo. Bet kai pažiūrėjau antrą kartą, tapo tikriausiai mano mėgstamiausiu filmu. Irgi duosiu 10.
"Mad World" man savo laiku siaubingai patiko, merdėjau dėl tos dainos.
Maciau, fainas!..Paskui dvi savaites kaimynus su "Mad World" nervinau
Kvakva, sakei: "vienas geriausiu R.Kelly filmu", o kokie kiti? Gal ismokus Kazaa naudotis parsisiusiu...
Ir sio filmo garso takelis stulbinantis - jau ko vien Gary Jules "Mad World" ir Echo&The Bunnymen "The Killing Moon" dainos vertos... O siaip idomu ziuret,nes filmas laviruoja tarp fantastikos,psichologinio, mistinio,dramos,komedijos ir kt. zanru...
Zodziu,mano maymu - 10 balu
O kokia jusu nuomone apie si filma?
"Birželio 24 d. mirė Kanados muzikantas, dainininkas ir dainų autorius Davidas Claytonas-Thomasas, pagrindinis amerikiečių grupės „Blood, Sweat & Tears“ vokalistas. Jam buvo 84 metai."
Nkp negaliu snd issirinkt tinkamiausio soliariumo vilniuje. Solisun „Akropolyje“ minutės kaina: 0,90 € . Sachara. Mano Saulė: 0,80 €.
XXLSUN: perkant d abonementą kaina nukrenta iki 0,77
pigiausias. Jei deginsiuos iki 22val - su 15 euru gal apsieiciau?
Dar nepamiršau, kad visai gera pažiūrėti youtube video ir už tai nemokėt. Ir tuo pačiu neva pabūt koncerte. Taip kad... Pilna reelsų, shortsų, vaizdą galima susidaryt. Pajaust publikos, žinoma, ne.
2005 m. sausio 14 d. 18:49:51
2005 m. sausio 2 d. 15:45:42
2004 m. gruodžio 31 d. 01:13:07
2004 m. gruodžio 31 d. 01:04:16
"Mad World" man savo laiku siaubingai patiko, merdėjau dėl tos dainos.
2004 m. gruodžio 31 d. 00:57:21
Kvakva, sakei: "vienas geriausiu R.Kelly filmu", o kokie kiti? Gal ismokus Kazaa naudotis parsisiusiu...
2004 m. gruodžio 9 d. 12:49:46
Mano nuomone tai vienas is geriausiu Richardo Kelly filmu,ir siaip - vienas is idomesniu filmu,betn jau is tokiu kurie patinka man asmeniskai.
Ir sio filmo garso takelis stulbinantis - jau ko vien Gary Jules "Mad World" ir Echo&The Bunnymen "The Killing Moon" dainos vertos... O siaip idomu ziuret,nes filmas laviruoja tarp fantastikos,psichologinio, mistinio,dramos,komedijos ir kt. zanru...
Zodziu,mano maymu - 10 balu
O kokia jusu nuomone apie si filma?