na man taj lab patinka klausyti wounded~ o dar geros dajnos sakycheu yra mountain(shi manau pati gereusia ju shem albume...)ir dar gal sos..walk away..kazhkiek primena senesniuosius gch..bet vis delto..manau nerejk liudet kad jie keichiasi..visi mes keichiameso ash dapa daug dazhneu klausaus mestman jie dapa daug labeu patinka..~~ beje,gal kas zhiurejot mlrd ishshuki?matet exit ten?man jie visaj patiko rejks kada pazhiuret gal kur nete metos ju keletas daijnu nuz dapa gal gereu ejsiu pasimokyt ista...ryt ajnu pas mokytoja atsiskaitinet...;/
Aaa.. suprantu jus.. Man buwo taip skaudu kai pirma karta perklausiau Darren Hayes albuma "The Tension and The Spark" Sedejau ir verkiau... Jo albumai su Savage Garden ir jo pirmasis "Spin" buwo tokie mieli, rokamtishki... O jo solinis antrasis... =( As vienos dainos iki siol visos negaliu perklausyti.. Toki kraupi kraupi..
Na kadangi Good Charlotte zinau tik nuo ju antrojo albumo tai man jie tokie pat saunus... Pirmojo turiu kelias dainas.. Na jos tokios..Paprastas amerikietiskas rokas..
Ju dainu zodziai antrajame albume labai grazus.. Treciajame irgi.. Ypac man patinka The world is Black...
ish tikruju pasikeite..ir gal jeu esu mln kartu sakius nzn..bet shi albuma klausydama ash nebejeuchiu to ka jausdavau anskcheu..net ir klausydama senesnes dajnas..kazhkajp jeu dingo gc dvasia..;/ gajla ish tirkuju beje siulau paklausyt courtney love - almost golden grazhi dajna~ ir ejkit zhiuret lkl zhaigzhdzhiu dienos!
Alleeka rašė: butent,kad pasikeitus..na bet jiem taj patinka,taj ash tik linkiu to,kad jiem patiem taj patinktu..o nesistengtu groti kitokia muzika,vien tam kad pritrauktu kuo daugeu gerbeju..;]*
butent,kad pasikeitus..na bet jiem taj patinka,taj ash tik linkiu to,kad jiem patiem taj patinktu..o nesistengtu groti kitokia muzika,vien tam kad pritrauktu kuo daugeu gerbeju..;]*
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
Dėl Eros... na, man jis labiau pop atstovas, beveik niekada jo neasocijuoju su roko muzika. Ir niekad negirdėjau iki šiandien tokio griežto priskyrimo iš kitų, kad jis BŪTINAI roko atstovas. Dažniausiai tiesiog "italų pop žvaigždė" etiketė girdima.
Tikiuos kiti nesupyks dėl šitos vienašališkos mano padarytos revoliucijos. Iš tikrųjų jau prieš n metų brendo idėja šiek tiek patvarkyti sistemingumą music.lt stiliuose, pridėti naujų stilių ir pan. Niekad neradau laiko tam, deja
Aš pervadinau Pop, R&B stilių grupę į tiesiog Pop, nes man ir anksčiau tas R&B pridėjimas prie visos stilių grupės pavadinimo kliuvo žinant. R&B yra labiau požanris pop muzikos puokštėje.
2005 m. kovo 12 d. 18:03:52
2005 m. kovo 12 d. 17:04:00
2005 m. kovo 11 d. 23:20:29
2005 m. kovo 11 d. 22:22:36
2005 m. kovo 11 d. 22:22:04
2005 m. kovo 11 d. 19:46:35
2005 m. kovo 11 d. 14:05:04
Jio.. anyway sveikinu joel ir jo broliuka Benji su gimtadieniu
2005 m. kovo 8 d. 17:59:27
2005 m. kovo 8 d. 17:55:03
2005 m. vasario 28 d. 19:02:15
2005 m. vasario 28 d. 15:25:33
Na kadangi Good Charlotte zinau tik nuo ju antrojo albumo tai man jie tokie pat saunus... Pirmojo turiu kelias dainas.. Na jos tokios..Paprastas amerikietiskas rokas..
Ju dainu zodziai antrajame albume labai grazus.. Treciajame irgi.. Ypac man patinka The world is Black...
2005 m. vasario 26 d. 23:53:28
2005 m. vasario 26 d. 16:00:18
2005 m. vasario 26 d. 12:50:24
2005 m. vasario 25 d. 18:05:20
2005 m. vasario 25 d. 17:37:54
butent,kad pasikeitus..na bet jiem taj patinka,taj ash tik linkiu to,kad jiem patiem taj patinktu..o nesistengtu groti kitokia muzika,vien tam kad pritrauktu kuo daugeu gerbeju..;]
Teisingi zodziai!
2005 m. vasario 25 d. 16:19:07
2005 m. vasario 24 d. 23:17:09
2005 m. vasario 24 d. 20:41:11
2005 m. vasario 24 d. 19:13:27