na ash gal irgi neatsisakycheu jej kas pasiulytu..ankscheu - dar priesh pora savaiteliu - buvau sumoketi uzh ji bet kiek..dapa tirkaj nemokecheu bet kiek gal uzh 12lt skalsoj nusipirkcheu nebent
Lara rašė: nu nz jie apie visokius spooky pradejo sneket.dvyniai su visokiom liemenem,marskiniais.kaklairaisciais,sva rkais pradejo vaiksciot ai kazkokie ne tokie.as niekur lyg ir nedingau tik dabar mama labai dirba prie kompo tai man prie kompiuterio isiterpt sunku...nu tiek...o alleka veiduka pasikeitei.dabar grazesnis nei buvo
kas tie spooky?
nuz ash ten ta veiduka dejeu,nes norejeu tokio jokingo,bet kaj pasizhiurejeu..taj lievai atrode..shejp jeu ankscheu shito norejeu.. nu zhodhziu..bus gerai
nu nz jie apie visokius spooky pradejo sneket.dvyniai su visokiom liemenem,marskiniais.kaklairaisciais,sva rkais pradejo vaiksciot ai kazkokie ne tokie.as niekur lyg ir nedingau tik dabar mama labai dirba prie kompo tai man prie kompiuterio isiterpt sunku...nu tiek...o alleka veiduka pasikeitei.dabar grazesnis nei buvo
na lara,zhinau tavo nuomone,ir ja gerbiu man daina tikraj patinka..nors daba tikraj neturiu noro jos klausyt(kalbu apie shia kimirka),nors klipa staj tikraj shaunus o albumas,manau turetu buti geras..nekantrauju ishgirsti visas kitas dainas beje,jus ketinate isigyti ta albuma?tarkim ji pirkti,ar uzhsisakineti?ar lauskite kol lt bus?
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
Dėl Eros... na, man jis labiau pop atstovas, beveik niekada jo neasocijuoju su roko muzika. Ir niekad negirdėjau iki šiandien tokio griežto priskyrimo iš kitų, kad jis BŪTINAI roko atstovas. Dažniausiai tiesiog "italų pop žvaigždė" etiketė girdima.
Tikiuos kiti nesupyks dėl šitos vienašališkos mano padarytos revoliucijos. Iš tikrųjų jau prieš n metų brendo idėja šiek tiek patvarkyti sistemingumą music.lt stiliuose, pridėti naujų stilių ir pan. Niekad neradau laiko tam, deja
Aš pervadinau Pop, R&B stilių grupę į tiesiog Pop, nes man ir anksčiau tas R&B pridėjimas prie visos stilių grupės pavadinimo kliuvo žinant. R&B yra labiau požanris pop muzikos puokštėje.
2004 m. spalio 29 d. 16:35:14
2004 m. spalio 28 d. 20:17:10
2004 m. spalio 23 d. 14:10:04
2004 m. spalio 13 d. 15:31:41
2004 m. spalio 12 d. 20:01:54
2004 m. spalio 12 d. 19:57:56
2004 m. spalio 7 d. 18:44:46
2004 m. spalio 1 d. 18:51:21
nu nz jie apie visokius spooky pradejo sneket.dvyniai su visokiom liemenem,marskiniais.kaklairaisciais,sva rkais pradejo vaiksciot ai kazkokie ne tokie.
kas tie spooky?
nuz ash ten ta veiduka dejeu,nes norejeu tokio jokingo,bet kaj pasizhiurejeu..taj lievai atrode..shejp jeu ankscheu shito norejeu..
2004 m. rugsėjo 30 d. 20:52:23
2004 m. rugsėjo 30 d. 19:53:08
2004 m. rugsėjo 29 d. 20:28:20
2004 m. rugsėjo 25 d. 16:10:24
kompakto jauciu nepirksiu nors ziuresim jei bus super gal reiks pakrapstyt kisenes.
2004 m. rugsėjo 24 d. 14:53:56
2004 m. rugsėjo 23 d. 20:35:52
2004 m. rugsėjo 22 d. 23:50:30