na man taj lab patinka klausyti wounded~ o dar geros dajnos sakycheu yra mountain(shi manau pati gereusia ju shem albume...)ir dar gal sos..walk away..kazhkiek primena senesniuosius gch..bet vis delto..manau nerejk liudet kad jie keichiasi..visi mes keichiameso ash dapa daug dazhneu klausaus mestman jie dapa daug labeu patinka..~~ beje,gal kas zhiurejot mlrd ishshuki?matet exit ten?man jie visaj patiko rejks kada pazhiuret gal kur nete metos ju keletas daijnu nuz dapa gal gereu ejsiu pasimokyt ista...ryt ajnu pas mokytoja atsiskaitinet...;/
Aaa.. suprantu jus.. Man buwo taip skaudu kai pirma karta perklausiau Darren Hayes albuma "The Tension and The Spark" Sedejau ir verkiau... Jo albumai su Savage Garden ir jo pirmasis "Spin" buwo tokie mieli, rokamtishki... O jo solinis antrasis... =( As vienos dainos iki siol visos negaliu perklausyti.. Toki kraupi kraupi..
Na kadangi Good Charlotte zinau tik nuo ju antrojo albumo tai man jie tokie pat saunus... Pirmojo turiu kelias dainas.. Na jos tokios..Paprastas amerikietiskas rokas..
Ju dainu zodziai antrajame albume labai grazus.. Treciajame irgi.. Ypac man patinka The world is Black...
ish tikruju pasikeite..ir gal jeu esu mln kartu sakius nzn..bet shi albuma klausydama ash nebejeuchiu to ka jausdavau anskcheu..net ir klausydama senesnes dajnas..kazhkajp jeu dingo gc dvasia..;/ gajla ish tirkuju beje siulau paklausyt courtney love - almost golden grazhi dajna~ ir ejkit zhiuret lkl zhaigzhdzhiu dienos!
Alleeka rašė: butent,kad pasikeitus..na bet jiem taj patinka,taj ash tik linkiu to,kad jiem patiem taj patinktu..o nesistengtu groti kitokia muzika,vien tam kad pritrauktu kuo daugeu gerbeju..;]*
butent,kad pasikeitus..na bet jiem taj patinka,taj ash tik linkiu to,kad jiem patiem taj patinktu..o nesistengtu groti kitokia muzika,vien tam kad pritrauktu kuo daugeu gerbeju..;]*
Daug klasikinio roko rotuoju savo Spotify, žiūriu, kad J. Geils Band tik viena rinktinė įkelta, Be Bop Deluxe išvis nėra music'e. Norėtųsi įkelt, bet labai kitais reikalais okupuotos smegenys pastaruoju metu. Gal kada nors.
Nelabai sąžininga pasaulinei rinkai skirtą anglakalbį forumą lyginti su mūsų lietuvišku populiarumo prasme. Jei jis būtų patogesnis, gal ir dar daugiau žmonių naudotų.
Pats nesu pries jei zmogus daug raso - daug zino. Jei reklamuoja - spamas. Blogiau kai ji/s kirsina: nuteikia kitus pries nari. Piktybiniai parazitiniai bei toksiski negatyvizmai nera spamas. Tai daug blogiau. Verta daryti Pranesimas pasleptas mygtuku
Ten tai forumas irgi dar senoviškenis atrodo nei mūsų. Bet atrodo ganėtinai aktyvus, stebėtinai. Tik nesąmoningai padaryta, kad naujausios žinutės ne priekyje rodo, o reikia spausti paskutinį puslapį. Taip nepatogu, o žmonės naudoja...
Steve Hoffman Music Forums nueinu ir skaitau. Bet dar nemoku taip angliskai rasyti, kaip moku skaityti. Buvau only solitaire George Starostin fb forumo narys bet jis uzsidare persikele i substacka
2005 m. kovo 12 d. 18:03:52
2005 m. kovo 12 d. 17:04:00
2005 m. kovo 11 d. 23:20:29
2005 m. kovo 11 d. 22:22:36
2005 m. kovo 11 d. 22:22:04
2005 m. kovo 11 d. 19:46:35
2005 m. kovo 11 d. 14:05:04
Jio.. anyway sveikinu joel ir jo broliuka Benji su gimtadieniu
2005 m. kovo 8 d. 17:59:27
2005 m. kovo 8 d. 17:55:03
2005 m. vasario 28 d. 19:02:15
2005 m. vasario 28 d. 15:25:33
Na kadangi Good Charlotte zinau tik nuo ju antrojo albumo tai man jie tokie pat saunus... Pirmojo turiu kelias dainas.. Na jos tokios..Paprastas amerikietiskas rokas..
Ju dainu zodziai antrajame albume labai grazus.. Treciajame irgi.. Ypac man patinka The world is Black...
2005 m. vasario 26 d. 23:53:28
2005 m. vasario 26 d. 16:00:18
2005 m. vasario 26 d. 12:50:24
2005 m. vasario 25 d. 18:05:20
2005 m. vasario 25 d. 17:37:54
butent,kad pasikeitus..na bet jiem taj patinka,taj ash tik linkiu to,kad jiem patiem taj patinktu..o nesistengtu groti kitokia muzika,vien tam kad pritrauktu kuo daugeu gerbeju..;]
Teisingi zodziai!
2005 m. vasario 25 d. 16:19:07
2005 m. vasario 24 d. 23:17:09
2005 m. vasario 24 d. 20:41:11
2005 m. vasario 24 d. 19:13:27