Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:
Patvirtinti
2005 m. sausio 8 d. 00:22:24
pats nepajuntu kaip keikiuosi tiesiog tai igimta tas pats kaip ir daromos gramatines klaidos tiesiog nejauti ribu bet be ju gyventi butu neidomu tad kartais reikia nusikeikt pasakyt koky linksma keiksmą pvz: čiulpk šūda, ėsk ir dvėsk, kad tau ežis kelnėse pradygtu ir t.t.
keikiuos del to, nes....... kazhkaip.... juk vis delto reikia ishliet visa pykti ;]]~ arba buna kad su draugem em.. "prikolinames" ir pradedam keiktis... O sheip noreciau nustot keiktis, nes kartais prishneku tokiu nesamoniu, kad neduok tu dive net paciai shlykshtu klausytis... help ;]~
Material_Heart rašė: evilangel>>>
o gal kam nors angliski atrodo slykstus cia kaip kam pagal laikmeti.
nori pasakyt tu keikiesi specialiai?cia kad pagrazint kalba ar kaip?
Chm, na as nemanau, kad tais zodziais as grazinu savo kalba, na jei tau taip atrodo... ;]
Ne, as tu zodziu nevartoju taip,kad "U pats metas pasakyti SUDAS". Tiesiog jie man neatrodo kazkokie baisiai nepriimtini ar grubus. Jei tokie atrodytu, is vis nebuciau pradejus vartoti. Taciau siuos zodzius vartoju ne tam, kad "islieciau nervus" ar "ipratau".Tai, man asmeniskai, eiliniai zodziai. Kurie beje, nera tokie jau ir dazni.
Gal kam nors ir atrodo slykstus, taciau as nematau skirtumo, kokia tu zmoniu nuomone. Nes kai kas nors prie manes "meiliai" snekuciuojasi, as neliepiu uzsiciaupti, taip nekalbeti, tiesiog neklausau. Vadinasi tie zmones neturi teises kabinetis prie mano snekos, o ji istikruju yra kraupi ir ne del keiksmazodziu, o siaip zodziu iskraipymo, vadinamu anglikonizmu ir kartais ne pagal iprasta prasme vartojamu zodziu. :}
Chm, na tokie zodziai kaip:fuck, dammit, damn, sudas, sikna, bliamba, yra mano vartojami, taciau nevartociau jei man jie atrodytu kokie grubus keiksmazodzia.
Taciau siaip keiksmazodziu prasmes as nesuprantu... Pvz. tie rusiski perliukai - slykstu. Ir tas aiskinimas, kad pripranti tai man toks nelabai itikinamas, nes visgi keikiasi zmones samoningai. Ir tas nervu isliejimas... Keistas reikalas.
keiktis pradedu kai ilgiau pabunu su pusbroliu. jis keikiasi tai ir as kazkaip priprantu. visai ne del to kad noreciau but kaip jis (gink dieve). tiesiog jei buni tokioj aplinkoj taip iseina savaime
Meile stato,bet neapykanta griauna.
Keiksmazodziai tai jaustukai arba budvardziai kuriuos dazniausiai naudoju kai susinervinu...
and teach them to hate this place...
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2005 m. sausio 8 d. 00:22:24
2005 m. sausio 8 d. 00:07:22
2005 m. sausio 7 d. 17:06:54
2005 m. sausio 7 d. 17:04:39
2005 m. sausio 7 d. 16:36:29
evilangel>>>
Chm, na as nemanau, kad tais zodziais as grazinu savo kalba, na jei tau taip atrodo... ;]
Ne, as tu zodziu nevartoju taip,kad "U pats metas pasakyti SUDAS". Tiesiog jie man neatrodo kazkokie baisiai nepriimtini ar grubus. Jei tokie atrodytu, is vis nebuciau pradejus vartoti. Taciau siuos zodzius vartoju ne tam, kad "islieciau nervus" ar "ipratau".Tai, man asmeniskai, eiliniai zodziai. Kurie beje, nera tokie jau ir dazni.
Gal kam nors ir atrodo slykstus, taciau as nematau skirtumo, kokia tu zmoniu nuomone. Nes kai kas nors prie manes "meiliai" snekuciuojasi, as neliepiu uzsiciaupti, taip nekalbeti, tiesiog neklausau. Vadinasi tie zmones neturi teises kabinetis prie mano snekos, o ji istikruju yra kraupi ir ne del keiksmazodziu, o siaip zodziu iskraipymo, vadinamu anglikonizmu ir kartais ne pagal iprasta prasme vartojamu zodziu. :}
2005 m. sausio 7 d. 14:25:17
2005 m. sausio 7 d. 01:11:46
2005 m. sausio 7 d. 01:07:28
2005 m. sausio 7 d. 00:40:14
Taciau siaip keiksmazodziu prasmes as nesuprantu... Pvz. tie rusiski perliukai - slykstu. Ir tas aiskinimas, kad pripranti tai man toks nelabai itikinamas, nes visgi keikiasi zmones samoningai. Ir tas nervu isliejimas... Keistas reikalas.
2005 m. sausio 7 d. 00:30:35
2005 m. sausio 7 d. 00:18:34
2005 m. sausio 6 d. 15:32:13
2005 m. sausio 3 d. 10:02:41
2005 m. sausio 3 d. 03:10:50
2005 m. sausio 1 d. 17:17:39
2005 m. sausio 1 d. 15:26:45
2005 m. sausio 1 d. 15:15:53
2004 m. gruodžio 31 d. 12:36:03
2004 m. gruodžio 31 d. 12:14:58
2004 m. gruodžio 27 d. 22:40:47