Stengiuosi keiktis kaip imanoma maziau... Bet turbut as esu labai nelaiminga, nes kai tik nusikeikiu tuomet mane isgirsta zmones kurie geriau nebutu girdeja... Pvz.: tevai, mokytojai...
Bet dazniausiai mano keiksmazodis yra FUCK... Siaip valdausi ir nesikeiksiu... Kartais
va as esu gera mergaite ir nesikeikiu, nes man tai yra nepriimtina ir zema... na, kartais ir pasikeikiu, bet tik tada, kai kas nors mane suerzina, o tai buna gana retai... man is viso keiktis kas antras zodis yra zemas lygis...ir zemas kulturos rodiklis... anyway, dauguma keikiasi del kietumo... nors realiai jie besikeikdami atrodo lyg didziausi looser'iai...del to as stengiuosi nesikeikti...
dazniausia tai buna zemaitiskai.... aisku, rusiskai, taip jau uzgimiau toj aplinkoj.. paskui tai dar buna tokie zodziai, kuriuose man telpa visas pyktis, bet kitiem to kaip ir nesuprast.... mano pacios zodziai sugalvoti Ta isiucio akimirka.... 1. 2. 3. ir as ramiu ramiausia..
aš tik taškas tuštumoje.
aš aukščiausiai pakilęs paukštis.
aš žemiausia žmogaus aistra.
aš jau miręs, nors dar negimęs.
aš esu ir manęs nėra.'
Nu kitaip gyvent neiseina. Kartais, kai isiutina, yra labai gera pora keiksmazodziu numest. Net palengveja. Mano visa seima keikiasi. Pas mus tai iprasta. Tik, aisku, netaip vaikiskai, kai kas antras zodis blet.
kai atsiranda tipeliu nervus sugadinanciu.... kartais ir sitie zodeliai lieka neissakyti.... na, kartais ne tam, kam reik, o kazkam, kam gali pasipasakot, tai apie koki zmogu, ar destytoja (ne zmogu ) ir isrezi nuomone kazkam.... ir ne be keixmu.... tiesiog, kai zmones yra verti uz savo darbus tik kakio ir dar maziau, kai jie su nieko nesiskaito, tai.... kai issiliet reik ir jokios kitos priemones nebepadeda, tada jau.... zinau, kad negerai.... stengiuos atprast, bet va ima ir kazkas sunervina.... ir jei nesusilaikau, tai ir pabyra, kaip .... bet as stengiuos.... dar ner su manim tokios jau baisios bedos....
aš tik taškas tuštumoje.
aš aukščiausiai pakilęs paukštis.
aš žemiausia žmogaus aistra.
aš jau miręs, nors dar negimęs.
aš esu ir manęs nėra.'
sunku atprast bet stengiuosi. paprrasiau draugu kad priziuretu nes pati suprantu kaip negrazu kai kai kas keikiasi.
tik va nx vartoju labai labai atsargiai, ne is pykcio ar panasiai. taip pasakau tik zmonems kuriu as tikrai neknciu na arba bent jau laaaaaaabai nemegstu. nors dabar galvoju kad ir jo man reiktu atsisakyt
Nesikeikiu beveik. Labai nemėgstu rusiškų ir lietuviškų keiksmažodžių. Va tik rašydamas internete arba mailus, pavartoju kartais žodelį f. u. c. k. Gyvai taip kalbėti kažkodėl man net neišeina - jai tą žodį pasakau net ką nors cituotadamas ar sakydamas kokį nors pvz. dainos pavadinimą, kuriame yra tas žodelis, jaučiuosi nejaukiai.
Taip pat nevartoju ir "šūdas", nes man tai ir asocijuojasi su tuo objektu, kurį jis reiškia, primena patį objektą, o tai man sukelia pasišlykštėjimą. Kitaip sakant, man tas žodis nepraeina tiesiog pro ausis, o užkabina ir sukelia pasišlykštėjimą. Įsivaizduok - valgau ką nors ir kas nors pasako "šūdas". Man tai yra nemalonu. "Mėšlas" irgi panašus žodis, tik jau man šiek tiek švelnesnis.
Todėl dažniausiai vietoje tokių visų sakau "šlamštas", kas man atrodo žymiai gražiau.
O mano parazitinis žodelis, kuris dažnai išsprūsta man apie tai nesusimąsčius, pvz vos ne nukritus ir panašiai, yra "mėn". Jis mano pasąmonėje užsifiksavo nuo tų visokių juodaodžių, kurie filmuose sako "man", kai galėtų pasakyti rusišką "bl**". Žodžiu, "nygerių" kultūra mane paveikė : DD
Manau, kad tasai "mėn" nėra keiksmažodis, juk jis reiškia "žmogau!", tik kitaip ištartas šiek tiek.
Bet dėl savo anti-social būdo aš tuos žodžius dažniausiai sakau mintyse, o žodžiais tai pasakau labai labai retai.
Na o seniau, aišku, keikiausi, dar pamenu, kad devintoje klasėje galvojau "ei, o kaip čia taip galima nesikeikti? Man tikriausiai nepavyktų nesikeikti net jei ir norėčiau mesti". Bet ironiška, kad maždaug praėjus savaitei ar dviems po tos minties, kaip tik ir mečiau.
Tiesą sakant, mane tie žiaurieji keiksmažodžiai erzina. Kai išgirstu tokį, man neramu viduje pasidaro. Susierzinimas. Nežinau, kodėl. Bet aš negaliu pajausti ramybės ar atsipalaiduoti ten, kur ištisai girdžiu žiauriuosius rusiškus ir lietuviškus keiksmažodžius.
...toks pasakymas kaip "kale" - tai kartais daiktus reikia vadinti tikrais vardais. ir dar zodis "px" deja is mano zodyno neiseina. bet bendrai paemus - nesikeikiu.. hm..
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2004 m. gruodžio 27 d. 18:58:53
2004 m. gruodžio 27 d. 15:03:15
2004 m. gruodžio 27 d. 14:59:23
Bet dazniausiai mano keiksmazodis yra FUCK... Siaip valdausi ir nesikeiksiu... Kartais
2004 m. gruodžio 27 d. 14:53:26
2004 m. gruodžio 27 d. 14:31:05
2004 m. gruodžio 27 d. 14:21:45
'aš nematomas jūros vėjas. aš mėnulio ryški šviesa. aš erdvė ir bekraštis laikas. aš tik taškas tuštumoje. aš aukščiausiai pakilęs paukštis. aš žemiausia žmogaus aistra. aš jau miręs, nors dar negimęs. aš esu ir manęs nėra.'
2004 m. gruodžio 27 d. 13:39:09
2004 m. gruodžio 27 d. 13:38:12
2004 m. gruodžio 27 d. 13:04:06
'aš nematomas jūros vėjas. aš mėnulio ryški šviesa. aš erdvė ir bekraštis laikas. aš tik taškas tuštumoje. aš aukščiausiai pakilęs paukštis. aš žemiausia žmogaus aistra. aš jau miręs, nors dar negimęs. aš esu ir manęs nėra.'
2004 m. gruodžio 26 d. 19:28:08
tik va nx vartoju labai labai atsargiai, ne is pykcio ar panasiai. taip pasakau tik zmonems kuriu as tikrai neknciu na arba bent jau laaaaaaabai nemegstu. nors dabar galvoju kad ir jo man reiktu atsisakyt
2004 m. gruodžio 25 d. 20:17:17
2004 m. gruodžio 24 d. 18:59:09
...
Nesikeikiu beveik. Labai nemėgstu rusiškų ir lietuviškų keiksmažodžių. Va tik rašydamas internete arba mailus, pavartoju kartais žodelį f. u. c. k. Gyvai taip kalbėti kažkodėl man net neišeina - jai tą žodį pasakau net ką nors cituotadamas ar sakydamas kokį nors pvz. dainos pavadinimą, kuriame yra tas žodelis, jaučiuosi nejaukiai.
Taip pat nevartoju ir "šūdas", nes man tai ir asocijuojasi su tuo objektu, kurį jis reiškia, primena patį objektą, o tai man sukelia pasišlykštėjimą. Kitaip sakant, man tas žodis nepraeina tiesiog pro ausis, o užkabina ir sukelia pasišlykštėjimą. Įsivaizduok - valgau ką nors ir kas nors pasako "šūdas". Man tai yra nemalonu. "Mėšlas" irgi panašus žodis, tik jau man šiek tiek švelnesnis.
Todėl dažniausiai vietoje tokių visų sakau "šlamštas", kas man atrodo žymiai gražiau.
O mano parazitinis žodelis, kuris dažnai išsprūsta man apie tai nesusimąsčius, pvz vos ne nukritus ir panašiai, yra "mėn". Jis mano pasąmonėje užsifiksavo nuo tų visokių juodaodžių, kurie filmuose sako "man", kai galėtų pasakyti rusišką "bl**". Žodžiu, "nygerių" kultūra mane paveikė : DD
Manau, kad tasai "mėn" nėra keiksmažodis, juk jis reiškia "žmogau!", tik kitaip ištartas šiek tiek.
Bet dėl savo anti-social būdo aš tuos žodžius dažniausiai sakau mintyse, o žodžiais tai pasakau labai labai retai.
Na o seniau, aišku, keikiausi, dar pamenu, kad devintoje klasėje galvojau "ei, o kaip čia taip galima nesikeikti? Man tikriausiai nepavyktų nesikeikti net jei ir norėčiau mesti". Bet ironiška, kad maždaug praėjus savaitei ar dviems po tos minties, kaip tik ir mečiau.
Tiesą sakant, mane tie žiaurieji keiksmažodžiai erzina. Kai išgirstu tokį, man neramu viduje pasidaro. Susierzinimas. Nežinau, kodėl. Bet aš negaliu pajausti ramybės ar atsipalaiduoti ten, kur ištisai girdžiu žiauriuosius rusiškus ir lietuviškus keiksmažodžius.
2004 m. gruodžio 21 d. 14:17:43
2004 m. gruodžio 21 d. 13:29:21
2004 m. gruodžio 21 d. 12:04:53
2004 m. gruodžio 21 d. 10:30:01
2004 m. gruodžio 21 d. 09:43:03
2004 m. gruodžio 13 d. 20:41:02
2004 m. gruodžio 13 d. 20:06:31
2004 m. gruodžio 13 d. 19:36:00