Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Keiksmažodžiai. Kodėl jūs keikiatės?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 89101112131415
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
allantta
2004 m. gruodžio 27 d. 18:58:53
Siaip be reikalo nesikeikiu, bet kai labai susinervinu, tai issprusta...

2004 m. gruodžio 27 d. 15:03:15
Man nepatinka keiktis, bet kartais imu nebesivaldyt, ir norom nenorom išsprūsta nešvarus žodelis.Atsiprašau.

2004 m. gruodžio 27 d. 14:59:23
Stengiuosi keiktis kaip imanoma maziau... Bet turbut as esu labai nelaiminga, nes kai tik nusikeikiu tuomet mane isgirsta zmones kurie geriau nebutu girdeja... Pvz.: tevai, mokytojai...
Bet dazniausiai mano keiksmazodis yra FUCK... Siaip valdausi ir nesikeiksiu... Kartais

2004 m. gruodžio 27 d. 14:53:26
Is yprocio... Siaip daugiausia keikiuos kai susinervuoju... Stengiuos daug nesikeikt nes paciam nepatinka...

2004 m. gruodžio 27 d. 14:31:05
va as esu gera mergaite ir nesikeikiu, nes man tai yra nepriimtina ir zema... na, kartais ir pasikeikiu, bet tik tada, kai kas nors mane suerzina, o tai buna gana retai... man is viso keiktis kas antras zodis yra zemas lygis...ir zemas kulturos rodiklis... anyway, dauguma keikiasi del kietumo... nors realiai jie besikeikdami atrodo lyg didziausi looser'iai...del to as stengiuosi nesikeikti...

Atsakyti
R-One
2004 m. gruodžio 27 d. 14:21:45
dazniausia tai buna zemaitiskai.... aisku, rusiskai, taip jau uzgimiau toj aplinkoj.. paskui tai dar buna tokie zodziai, kuriuose man telpa visas pyktis, bet kitiem to kaip ir nesuprast.... mano pacios zodziai sugalvoti Ta isiucio akimirka.... 1. 2. 3. ir as ramiu ramiausia..

'aš nematomas jūros vėjas. aš mėnulio ryški šviesa. aš erdvė ir bekraštis laikas. aš tik taškas tuštumoje. aš aukščiausiai pakilęs paukštis. aš žemiausia žmogaus aistra. aš jau miręs, nors dar negimęs. aš esu ir manęs nėra.'
Atsakyti
undinke
2004 m. gruodžio 27 d. 13:39:09
nu tai kad kartais taip gawnas..... ypac kai kas nors sunerwina tada pasiunti ji... ar panasiai

Atsakyti
melancholija
2004 m. gruodžio 27 d. 13:38:12
Nu kitaip gyvent neiseina. Kartais, kai isiutina, yra labai gera pora keiksmazodziu numest. Net palengveja. Mano visa seima keikiasi. Pas mus tai iprasta. Tik, aisku, netaip vaikiskai, kai kas antras zodis blet.

2004 m. gruodžio 27 d. 13:04:06
kai atsiranda tipeliu nervus sugadinanciu.... kartais ir sitie zodeliai lieka neissakyti.... na, kartais ne tam, kam reik, o kazkam, kam gali pasipasakot, tai apie koki zmogu, ar destytoja (ne zmogu ) ir isrezi nuomone kazkam.... ir ne be keixmu.... tiesiog, kai zmones yra verti uz savo darbus tik kakio ir dar maziau, kai jie su nieko nesiskaito, tai.... kai issiliet reik ir jokios kitos priemones nebepadeda, tada jau.... zinau, kad negerai.... stengiuos atprast, bet va ima ir kazkas sunervina.... ir jei nesusilaikau, tai ir pabyra, kaip .... bet as stengiuos.... dar ner su manim tokios jau baisios bedos....

'aš nematomas jūros vėjas. aš mėnulio ryški šviesa. aš erdvė ir bekraštis laikas. aš tik taškas tuštumoje. aš aukščiausiai pakilęs paukštis. aš žemiausia žmogaus aistra. aš jau miręs, nors dar negimęs. aš esu ir manęs nėra.'
Atsakyti
Material_Heart
2004 m. gruodžio 26 d. 19:28:08
sunku atprast bet stengiuosi. paprrasiau draugu kad priziuretu nes pati suprantu kaip negrazu kai kai kas keikiasi.
tik va nx vartoju labai labai atsargiai, ne is pykcio ar panasiai. taip pasakau tik zmonems kuriu as tikrai neknciu na arba bent jau laaaaaaabai nemegstu. nors dabar galvoju kad ir jo man reiktu atsisakyt

2004 m. gruodžio 25 d. 20:17:17
keikiuosi nes kartais pritruksta zodziu nervams ishlieti..... sheip be reikalo tai stengiuosi nesikeikti .......

2004 m. gruodžio 24 d. 18:59:09
"Pastebejau, kad cia rezia savo nuomone pagrindinai merginos (isemtis vienintelis AnsweR is vyruku)"
...

Nesikeikiu beveik. Labai nemėgstu rusiškų ir lietuviškų keiksmažodžių. Va tik rašydamas internete arba mailus, pavartoju kartais žodelį f. u. c. k. Gyvai taip kalbėti kažkodėl man net neišeina - jai tą žodį pasakau net ką nors cituotadamas ar sakydamas kokį nors pvz. dainos pavadinimą, kuriame yra tas žodelis, jaučiuosi nejaukiai.
Taip pat nevartoju ir "šūdas", nes man tai ir asocijuojasi su tuo objektu, kurį jis reiškia, primena patį objektą, o tai man sukelia pasišlykštėjimą. Kitaip sakant, man tas žodis nepraeina tiesiog pro ausis, o užkabina ir sukelia pasišlykštėjimą. Įsivaizduok - valgau ką nors ir kas nors pasako "šūdas". Man tai yra nemalonu. "Mėšlas" irgi panašus žodis, tik jau man šiek tiek švelnesnis.
Todėl dažniausiai vietoje tokių visų sakau "šlamštas", kas man atrodo žymiai gražiau.
O mano parazitinis žodelis, kuris dažnai išsprūsta man apie tai nesusimąsčius, pvz vos ne nukritus ir panašiai, yra "mėn". Jis mano pasąmonėje užsifiksavo nuo tų visokių juodaodžių, kurie filmuose sako "man", kai galėtų pasakyti rusišką "bl**". Žodžiu, "nygerių" kultūra mane paveikė : DD
Manau, kad tasai "mėn" nėra keiksmažodis, juk jis reiškia "žmogau!", tik kitaip ištartas šiek tiek.

Bet dėl savo anti-social būdo aš tuos žodžius dažniausiai sakau mintyse, o žodžiais tai pasakau labai labai retai.

Na o seniau, aišku, keikiausi, dar pamenu, kad devintoje klasėje galvojau "ei, o kaip čia taip galima nesikeikti? Man tikriausiai nepavyktų nesikeikti net jei ir norėčiau mesti". Bet ironiška, kad maždaug praėjus savaitei ar dviems po tos minties, kaip tik ir mečiau.

Tiesą sakant, mane tie žiaurieji keiksmažodžiai erzina. Kai išgirstu tokį, man neramu viduje pasidaro. Susierzinimas. Nežinau, kodėl. Bet aš negaliu pajausti ramybės ar atsipalaiduoti ten, kur ištisai girdžiu žiauriuosius rusiškus ir lietuviškus keiksmažodžius.

Atsakyti
Crawling
2004 m. gruodžio 21 d. 14:17:43
As niekada nesikeikiau ir nesikeisiu!

2004 m. gruodžio 21 d. 13:29:21
As nesikeikiu

2004 m. gruodžio 21 d. 12:04:53
nemegstu keiktis, bet jei labai susinervinu, tai tenka

Atsakyti
Justulyte
2004 m. gruodžio 21 d. 10:30:01
Keiktis sweika...

2004 m. gruodžio 21 d. 09:43:03
kazhkada man regis skaichiau forsas.lt ta ju "dogma",tai gana teisingai buvo parashyta "svarbiausia sakinio gale kiexmazhodis,kad pabrezhti sakinio esme"

2004 m. gruodžio 13 d. 20:41:02
...toks pasakymas kaip "kale" - tai kartais daiktus reikia vadinti tikrais vardais. ir dar zodis "px" deja is mano zodyno neiseina. bet bendrai paemus - nesikeikiu.. hm..

Atsakyti
enigmatic
2004 m. gruodžio 13 d. 20:06:31
jo,padla as irgi megstu.ir ta prasme

2004 m. gruodžio 13 d. 19:36:00
dazniausiai keikiuosi tuomet,kai sunervuoja.krutumas cia ne prie ko,tiesiog taip esu iprates ir viskas.o tu nori pasakyti niekad nesikeiki???

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Sahja Kardiofonas Būkit laimingi
 Kardiofonas

Alvydas1 Golden Earring Weekend Love
 Golden Earring

einaras13 Ange Ennio
 Ange
 Nuostabus tribute\'as Ennio Morriconei
Very_crazy_enough X-Press 2 Lazy
 X-Press 2

Šiuo metu vertiname

Skaistė Karnuševičiūtė Skaistė Karnuševičiūtė
5,1

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

00:22 - Very_crazy_enough
Tomas Sinickis socialiniuose tinkluose pareiškė, kad naujajame „Nacionaliniame stadione pirmas renginys bus Eurovizija 2027“.
08:02 - Very_crazy_enough
Klaus Nomi ir Ozo miesto Tin Woodman hibridas laimejo... kelialapi i europos aukstybes!
14:33 - Very_crazy_enough
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
14:18 - Very_crazy_enough
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
14:17 - Very_crazy_enough
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
06:52 - Very_crazy_enough
lietuviskais zodziais grodavau... Moralas: negalima vokt nei stambiu nei smulkiu dalyku.
06:51 - Very_crazy_enough
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
06:50 - Very_crazy_enough
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
07:15 - Very_crazy_enough
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
07:07 - Very_crazy_enough
Romantic italian poprock with Erotonin
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 1597
  Iš viso užsiregistravę: 73763
  Naujausias narys: speedxxl
  Šiandien apsilankė: 14056