Nesikeikiu. Dazniausiai. Arba jeigu labai labai susinervinu, tai ishsprusta. Bet tie zmones, kurie vartoja keiksmazodzius kas antra zodi...nemiela klausytis.
Labai gerai
labai gerai jeigu merginos supranta, kad keiksmazodziai jiems garbes nedaro
Pastebejau, kad cia rezia savo nuomone pagrindinai merginos (isemtis vienintelis AnsweR is vyruku) ir cia nieko keisto, taip ir turetu buti
Gabux, Mirtis, Jamie, ShadowOfDeath, Kvakva, Genius_loci, lost, Zimbabwe, Mopey, The_Wicked_One, violin, playa, Danielle, della, Saulute, Evanescence, super_girl, Nepataisoma, CyberPirate, RudenShmekla, maggot, cokoladuke, silvestere, devi
oho tikrai nemazai cia jusu pasisake
Saulute>>
paklausk mano mamos jeigu netiki bet as tikrai daug maziau kekiosiu, negu mano mazesnioji sesuo;
shulej is manes keiksmazodzio retai kas isgirs
isimtis kaip ir <> per krepsini/tinklini visi aplinkui buna pasmane pidarai, nu ir dar daug blinu yra + s*k*
RudenShmekla>>
ne nu teisingai negalima keiktis kai salia yra tikra moteris (t.y. dama)
evanescence rašė: hm... as nesikeikiu... as sventoji
ir tavim galima tiketi?
Kodel keikiuosi... stengiuosi nesikeikti ir kalbeti be keiksmazodziu. ir tai paviksta. bet kai kas nors sunervina keiksmazodziai is manes taip ir pilasi.
niu man kartays sawayme isheyna... susinerwinu ir pradedu wisus zhinomus keyxmus wartot... man tayp pat nepatinka kay paneles keykiasi... arba wartoja kazhkokius rusishkus zhodzhius net nesuprasdamos ka tay reyshkia... shiayp stengiuos nesikeykti, bet kartays tiesiog neisheyna... apskritay stengiuos twarkyt sawo kalba, nes jaw uzhknisa tas shiawlietishkas tarimas...
Nu as ipratus ir jei nusikeikiu tai nespecialiai o savaime manau tai draugu itaka
Tikrai aš mažai keikiuosi ir man labai negražu, kai kiti labai daug keikiasi, aišku, būna situacijų kada išsprūsta koks nors žodelis visiems, bet kai keikiasi ištisai tai tikrai nekas . Na, kai keikiuosi, tai vartoju žodį "blemba"
siaip bandau tapt teigiama, tai stengiuos keiktis kuo maziau,bet vis delto, jei supykstu ar kas nepasiseka, tai nejuciom issprusta koks negrazus zodelis...
keikiuos labai daug,bet to labai nemegstu....stengiuos tu keiksmazodziu mazint ar bent nevartot tokiu kaip zjbs,nes zinau,ka jie visi reiskia...ir galiu pasakyt ,kad maziau daug maziau keikiuostikiuos is vis nebesikeiksiu.
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
nea....nesikeikiu....nu nebent tada kai truputeli susinerwinu..bet neee..nlb...tokius dalykus stengiuos apwaziuot...nes man asmeniskai tai nera grazu....
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2004 m. gruodžio 13 d. 19:31:00
2004 m. gruodžio 12 d. 22:55:03
2004 m. gruodžio 12 d. 10:31:57
2004 m. gruodžio 11 d. 23:28:20
2004 m. gruodžio 11 d. 23:09:05
labai gerai jeigu merginos supranta, kad keiksmazodziai jiems garbes nedaro
Pastebejau, kad cia rezia savo nuomone pagrindinai merginos (isemtis vienintelis AnsweR is vyruku) ir cia nieko keisto, taip ir turetu buti
Gabux, Mirtis, Jamie, ShadowOfDeath, Kvakva, Genius_loci, lost, Zimbabwe, Mopey, The_Wicked_One, violin, playa, Danielle, della, Saulute, Evanescence, super_girl, Nepataisoma, CyberPirate, RudenShmekla, maggot, cokoladuke, silvestere, devi
oho tikrai nemazai cia jusu pasisake
Saulute>>
paklausk mano mamos jeigu netiki
shulej is manes keiksmazodzio retai kas isgirs
isimtis kaip ir <
RudenShmekla>>
ne nu teisingai negalima keiktis kai salia yra tikra moteris (t.y. dama)
hm... as nesikeikiu... as sventoji
2004 m. gruodžio 11 d. 18:41:56
2004 m. gruodžio 11 d. 11:18:39
2004 m. gruodžio 10 d. 19:53:42
2004 m. gruodžio 10 d. 19:51:08
2004 m. gruodžio 10 d. 18:50:29
2004 m. gruodžio 10 d. 18:47:27
Jeiwely+jeiwa+jeiwulia+jeiwutia+beatyte=NEPATAISOMA:)*~~~ ____Cash, Rules, Everything, Around, Me C.R.E.A.M. Get the money Dollar, dollar bill y'all..._____ " Jei kazkas kazka sutiko vakare rugiuos...."
2004 m. gruodžio 10 d. 18:44:51
2004 m. gruodžio 10 d. 11:31:11
MOHAX o ar pats nesikeiki?
2004 m. gruodžio 9 d. 19:36:37
2004 m. gruodžio 9 d. 19:25:00
2004 m. gruodžio 9 d. 19:18:23
2004 m. gruodžio 9 d. 19:13:53
2004 m. gruodžio 9 d. 19:05:48
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2004 m. gruodžio 9 d. 18:51:42
2004 m. gruodžio 9 d. 18:07:34