Keikuosi tik td kai bunu isgeres nzn kodel bet td jie tiesiog plusta is mano burnos
Kai supyksti ant ko nors, ar ant savęs, kažkaip stipriau gaunasi kai prie kokio sakinio dar gale keiksmažodį pridedi. Aiškiau maždaug. Bet retai stipriai supyktu, tai jau dar bižki ir galėsiu sakyt, kad aš nesikeikiu. Fun.
sonia-amy rašė: Kai reikejo bekti per lietu visai mokyklai ir mokytojos per langus ziuredamos zvenge tai tada papildziau savo zodziu sarasa... O siaip tai visada keikiuosi lietuviskai... pvz... po simts piragaiciu ir musu geografijos mokytojas nauju neblogu pamoke taigi gyveni ir mokaisi
,,po simts piragaiciu'' - Tai visiškas idiotizmas,o ne keiksmažodis.Tai nejuokingas absurdas...
Kai reikejo bekti per lietu visai mokyklai ir mokytojos per langus ziuredamos zvenge tai tada papildziau savo zodziu sarasa... O siaip tai visada keikiuosi lietuviskai... pvz... po simts piragaiciu ir musu geografijos mokytojas nauju neblogu pamoke taigi gyveni ir mokaisi
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2009 m. spalio 13 d. 19:41:02
2009 m. spalio 12 d. 18:57:45
Yeah I'm sick, oh so sick, I'm so sick of this shit. Yeah I'm lit, I'm so lit, I'm so fucked up off it. So I stumble around, till I stumble, fall down to this puddle of my tears laying here on the ground
2009 m. spalio 12 d. 02:21:12
2009 m. spalio 11 d. 23:33:59
Gerai, kad aš nebesikeikiu.
Aš irgi bandau mest.
2009 m. spalio 11 d. 23:33:25
2009 m. spalio 11 d. 23:27:14
2009 m. spalio 11 d. 23:22:03
2009 m. spalio 11 d. 21:16:01
Aš taip išreiškiu save.
sakyciau puikus budas isreikst save
2009 m. spalio 11 d. 16:45:55
2009 m. spalio 11 d. 16:44:25
2009 m. spalio 11 d. 16:07:39
2009 m. spalio 11 d. 14:28:50
Kai reikejo bekti per lietu visai mokyklai ir mokytojos per langus ziuredamos zvenge tai tada papildziau savo zodziu sarasa... O siaip tai visada keikiuosi lietuviskai... pvz... po simts piragaiciu
,,po simts piragaiciu'' - Tai visiškas idiotizmas,o ne keiksmažodis.Tai nejuokingas absurdas...
2009 m. spalio 11 d. 14:26:53
Aš taip išreiškiu save.
Matosi,Gaidy
2009 m. spalio 11 d. 14:18:14
2009 m. spalio 11 d. 13:48:02
2009 m. spalio 11 d. 10:19:08
2009 m. spalio 11 d. 09:59:17
2009 m. spalio 11 d. 09:27:39
Tiesiog kai kažkas su nervina.Tada netyčia išsprūsta kažkoks negražus žodis.
2009 m. spalio 10 d. 22:16:04
Porą situacijų pasitaiko, viena jų: oras šlapias, kojos šlapios, vėjas nežavingas, speigai, pliurzos, o rūko nėr.
Bet tada tik (sau).
2009 m. spalio 10 d. 20:24:58