Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Geriausi 2008-ųjų metų albumai

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Alvydas1
2010 m. balandžio 5 d. 21:17:27
kaktusas2598 rašė:
Black Ice ir Death Magnetic

Sutinku ir pridedu Watershed Opeth'ų bei Reality Dream - (koncertinis Riverside)

2010 m. balandžio 4 d. 17:57:58
All hope is gone

Atsakyti
kaktusas2598
2009 m. gegužės 4 d. 15:04:27
Black Ice ir Death Magnetic

2009 m. kovo 24 d. 22:11:08
jasaz rašė:
AC/DC ne tik, kad nepasisiko, bet ir viena is geriausiu albuma irase
To bent jau dabar negaliu sakyt, nes naują jų darbą tik porą kart persukęs buvau, kai kada daugiau jį paklausysiu, galima bus rimčiau įvertint.

Atsakyti
jasaz
2009 m. kovo 24 d. 22:08:33
War_Zone rašė:
Kreator neblogą darba padarė... Motorhead... Judas Priest... Dar kažkokių buvo gerų, dabar neatsimenu kažkaip... Dar AC/DC nepasišiko su nauju darbu.

AC/DC ne tik, kad nepasisiko, bet ir viena is geriausiu albuma irase

Atsakyti
War_Zone (Užblokuotas)
2009 m. kovo 24 d. 18:43:25
Belphegor dar ant smūgio prisiminiau

Atsakyti
War_Zone (Užblokuotas)
2009 m. kovo 24 d. 18:42:04
Kreator neblogą darba padarė... Motorhead... Judas Priest... Dar kažkokių buvo gerų, dabar neatsimenu kažkaip... Dar AC/DC nepasišiko su nauju darbu.

Atsakyti
jasaz
2009 m. kovo 24 d. 17:39:22
AC/DC - Black Ice ir Coldplay - Viva La Vida

Atsakyti
The_Wicked_One
2009 m. vasario 2 d. 15:35:33
mechanical_animal rašė:
kokie coldplay...?? PUSSYCAT DOLLS - DOLL DOMINATION!!!

atsigauk, bičas.

o šiaip, dabar supratau, kokios senienos pas mane groja ne tas žodis.

o apie naujienas, taipg erai gal galėčiau vertinti tik Shadow puppets'us ("The age of the understatement') ir iš dalies coldplay "Viva la Vida or Death and all his friends"). šiuo atveju manau, kad Coldplay lyg ir būtų labiau nusisekę, nes visgi, patraukė nuo šio albumo mane jų muzika, o puppetsai irgi nustebino, nes palyginus su AM, iš Alexo tikėjaus kažko kito nei buvo sukurta. kitavertus, ir pavadinimas aiškėja.

STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Atsakyti
LoseControl
2009 m. vasario 2 d. 12:58:26
Va dabar kai susidomėjau Beck'u tai man labai pradėjo patikti jo Modern Guilt. Tikrai puikus albumas.

Atsakyti
musebz
2009 m. sausio 3 d. 13:19:44
Be eilės
Elbow - The Seldom Seen Kid (jis kažkoks išskirtinis )
Oasis - Dig Out Your Soul (smagus ir mielas darbas)
Kaiser Chiefs - Off With Their Heads (nustebino,nes išgirdau Dizzee rascal'o balsą )ir nežinau,kodėl nuvylė,visai fainas darbas
Keane - Perfect Symmetry (vien dėl Perfect Symmetry verta paklausyti,galbūt dingo tas švelnumas,bet nusibostų,jei ir trečiasis albumas būtų toks pats,pasikeitimų reikia : ))
galėčiau pridėti dar keletą,bet nesu pakankamai išklausius

2008 m. gruodžio 19 d. 22:26:39
Na, jei patiko Lennio albumas, tai patarčiau vieną iš pirmų albumų įsigyt. nenusivilsi, nes nenusivylei dabar . Na, su Modern Guilt sudominai. Jei geresnis nei Guero, tai reiks paklausyti.

Atsakyti
elenioooke
2008 m. gruodžio 19 d. 21:24:55
Tiesa, kaip ir temos autorių be galo nuvylė Keane ir Kaiser Chiefs.

2008 m. gruodžio 19 d. 21:23:12
Išklausiau tikrai nepakankamai albumų, kad galėčiau kažką objektyviai net savo atžvilgiu vertinti, bet galėčiau išskirti tuos albumus, kurie daugiau mažiau pakeitė mano popietes:
Beck- Modern Guilt (kas be ko, čia, žinoma. Šiaip po pirmųjų penkių klausymų jau maniau, kad pralenkė jis mano mėgstamiausią lig šiol Guero, bet iš tiesų kartais jau pradeda šiek tiek pararasti savo pradinį įspūdį. Ji juodai baltai pilkas, ir tai skanu, bet gal pernelyg subtilu, kai nuotaika ne ta. Visgi, geriausias.)
Lykke Li- Youth Novels (nes tai buvo vienas sėkmingiausių mano atradimų šiais metais (ačiū atradėjui) ir apskritai, toks šviežias šviežias tarp visų senukų.)
Travis- Ode To J Smith (labai labai netikėtas, paveiktas keistos 2008ųjų patamsėkime! bangos ir sėkmingas eksperimentas.)
Oasis- Dig Out Your Soul (vėlgi, kitoks jis, persunktas truputį kitų spalvų, nei anksčiau (kas šiemet užplaukė visiems?), vietomis pernelyg primenantis kažką ir akivaizdžiai vėl besitaikantis į didesnį ar mažesnį bitlų mėgdžiojimą. Bet geras, kodėl gi. Tik po trijų klausymų norisi jį atidėt į šalį ir palaukt, kol užsimirš)
Stipriai Kitaip- Prastos Kokybės Nuoširdūs Įrašai (čia, aišku, galima ginčytis dėl albumo statuso, bet tik noriu pabrėžt, kad šis bonusinis diskas man- vienas geriausių dalykų šį rudenį, tuo tarpu tikrasis Suicide DJs albumas nuvylė neišpasakytai.)
Coldplay- Viva La Vida Or Death And All His Friends (nes tik nuo čia pradėjau klausyt ir pripažint Coldplay.)
R.E.M.- Accelerate (nuoširdžiai sakau- kaip namų darbus apsiėmiau klausyt to albumo iki koncerto tol, kol iš pirmų natų galėsiu atpažint dainas ir plėšt drauge. Neteko kentėt.)
Lenny Kravitz- It's Time For The Love Revolution (ne visai mano atlikėjas, vėlgi, konkretesnė pažintis su juo tik šįmet prasidėjo ir man patinka tai, kas sudėta čia. Geriau už po to perklausytus ankstesnius)

Neįtraukiu į sąrašą Mamontovo (pirma priežastis- man nepatinka jo įrašai. Pripažįstu tik gyvai; antra- toli gražu ne geriausia, ką jis gali. Nors už idėją gerbčiau), Suicide DJs (minėjau), Gravel, Hot Chip nors gerbiuuu už jų veiklą. Albumai gal buvo ne tai, ko tikėjaus.

2008 m. gruodžio 19 d. 18:54:02
Labiausiai istrige

Erykah Badu - New Amerykah: Part1 (4th World War)
P.O.D - When Angels and Serpents Dance
N.E.R.D - Seeing Sounds

Lauzau galva, bet is U.K nieko idomaus nesugalvoju..

2008 m. gruodžio 18 d. 23:19:09
Ne nu Kuo toliau aš gyvenu, tuo labiau suprantu, kad top 10ukai ar top 100ukai sudarinėti - ne man. Kaip kažkas sakė, kaip Radiohead, Moby ir dar plius kokia pvz Madonna gali būti žmogaus sugraduotam vienam kokiam sąraše iš 10, 20 ar 50 metų albumų. Lose Control?
Kažkaip turi juk būti kažkokios savybės, požymiai, kad muziką sudėlioti į skirtingus stalčiukus - štai, juk visur egzistuoja rūšiavimas/tvarka nuo meistro lagamino iki skyrių supermarkete, kad ir kompaktų skyriaus..?

2008 m. gruodžio 18 d. 23:08:35
pridedu savo +są prie naujojo Snow Patrolo albumo. turbūt ir Leonos atliktas jų ankstesnio hito coveris pasidarbavo, kad grupė taptų vėl m a t o m a. O šiaip labai puikus albumas, kaip kažkas čia įtraukėte tarp 5 geriausių.

2008 m. gruodžio 18 d. 23:04:49
Dar pridedu The Verv'ų - Forth.

Atsakyti
sanitex2
2008 m. gruodžio 18 d. 23:00:31
Coldplay - "Viva La Vida..."
Reamonn - "Reamonn"
Keane - "Perfect Symmetry"
Snow Patrol - "A Hundred Million Suns"

Deja deja ir viskas...

2008 m. gruodžio 17 d. 01:27:43
Be eilės:
Oasis - Dig Out Your Soul
Stereophonics - Decade In The Sun (rinktinis, bet vis tiek fainai)
The Cure - 4:13 Dream
The Verve - Forth
Gravel - Dirty Beauty (taip, taip, tik nete)
Kings Of Leon - Only by the Night
Snow Patrol - A Hundred Million Suns

O Coldplay manęs per daug nesužavėjo. Man jų per daug.

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2025 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Kiss Kiss
8,1

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

11:03 - Silentist
Agne pasok jeigu cia skaitai FB reels pagal motorhead ace of spades, scooter fuck the millenium, yes owner of my lonely heart ar asia heat of the moment. Enigma ir deep forest su naktiniais. Nes maya meh bei felicita nebevez, acibodo.pasikratyk status quo
10:53 - Silentist
Kas pagaliau ryshis patvarkyti atsukus i teisinga (muzikini) kelia Agne Zilenaite??
01:06 - 4Blackberry
O aš taip pat ketinu dar artėjantį mėnesį (-ius) Ozio balso klausytis ir galbūt atrasti kažko dar neatrasto.
00:32 - einaras13
Aš šįkart sunkią artileriją ketinu paleisti
00:31 - einaras13
Hmmm, Hall & Oates. Dar vienas iš serijos "geriausi man nepažįstami kolektyvai". Mano žinios apie juos apsiriboja 7-8 dainom (ir jos visos arba labai geros, arba tiesiog nuostabios). Reikia rasti laiko ribų plėtimui.
19:16 - einaras13
Aš asmeniškai net nežinojau Paul Mario Day, atrodo kaip pirmų dienų vokalistas, su kuriuo grupei nepavyko išspaust nieko produktyvaus. Kaip bebūtų, vis tiek tesiilsi ramybėje.
19:15 - einaras13
Reikės priprasti prie tokių metų. Mūsų dievukai dabar yra senjorai ir, kaip mano teta makabriškai pasakytų, galiojimas eina į pabaigą. Negyvens amžinai.
17:50 - Rutonė
Hrrr... 2016 strikes again? RIP Paul Mario Day, pirmasis Iron Maiden vokalistas
10:29 - 4Blackberry
Whoah, net 9
00:21 - einaras13
Whoops, truputį pakibo music'as, spaudinėjau ant komentavimo mygtuko kol suveikė. Tik 9-ias savo komentaro kopijas padariau
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 3
  Neregistruotų vartotojų: 660
  Iš viso užsiregistravę: 73661
  Naujausias narys: Grojikas
  Šiandien apsilankė: 97589