vietomis neskirstysiu, nes tiek, tarkim, Oasis ar Charlatans albumai man vienodai šaunūs, tad:
Mystery Jets - Twenty One
Parka - Attack of the Hundred Yard Hardman (rekomeduoju visiems)
Roses Kings Castles - Roses Kings Castles (Babyshambles drummerio albumas ipod'e groja kasdien)
Oasis - Dig Out Your Soul
The Charlatans - You Cross My Path
Razorlight - Slipway Fires (šis iš tiesų labai maloniai nustebino)
Dirty Pretty Things - Romance At Short Notice (daugelio peikiamas, bet su manimi jis dažnai būna)
Supergrass - Diamond Hoo Ha
Cajun Dance Party - Colourful Life
Silentist rašė: kuria daina is sio (ar pora? tris?) man reikia isgirst, kad pamatyciau, kad vertas metu albumu buti?
Turbūt ir taip aišku, kad išgirdęs nebūtinai turi pamanyti, kad tai — pretendentas į metų albumą.: ) Šiuo klausimu iš esmės leidau sau būti subjektyvia (t.y. geriausias iš to, ką labiausiai mėgstu; realiai iš vis nelabai norėjau ką nors skirstyti vietomis būtent dėl šio klausimo).
Bet jei jau dainos — manau, kad „Rather Be“ ir „Valium Skies“ išgirsti verta.
Šiais metais nesulaukiau albumo, kurį garantuotai galėčiau įvardinti kaip nr. 1, tad ir vietom skirstyt nesivarginsiu. Daug albumų buvo atsisiųsta, paklausyta ir ištrinta. Renkuosi iš to, kas dėl vienų ar kitų priežasčių šių metų pabaigoje liko kartu su manimi.
Turbūt pirmąją visgi atiduočiau Verve — Forth.
Po jo labiausiai įsiminę:
Aliens — Luna
Elbow — The Seldom Seen Kid
Music — Strength In Numbers.
Oasis — Dig Out Your Soul
Paul Weller — 22 Dreams
Travis — Ode to J. Smith
Tiesiog įdomu buvo išgirst (atskira kategorija tų, kurių ankstesnės kūrybos klausoma ne taip ir mažai):
Brett Anderson — Wilderness
Charlatans — You Cross My Path
James — Hey Ma
Primal Scream — Beautiful Future
Spiritualized — Songs In A&E
Supergrass — Diamond Hoo Ha
Wedding Present — El Rey
Ir dar norėtųs paminėt:
British Sea Power — Do You Like Rock Music?
Jamie Lidell — Jim
Mercury Rev — Snowflake Midnight
Notwist — The Devil, You + Me
Dirty Pretty Things - Romance At Short Notice, Kings of Leon - Only By The Night, Coldplay - Viva La Vida Or Death And All Of His Friends, Sigur Ros albumas, pavadinimo gal nekopinsiu The Verve - Forth, Clinic - Do It. kolkas tiek..
2008 m. gruodžio 4 d. 21:15:35
Blackened rašė: 1. Aišku neabejotinai AC/DC "Black Ice". Bent jau man - tikrai geriausias šiais metais. Gerokai pralenkė mano lūkesčius. Galbūt nebe toks "aštrus", kiek pribliuzuotas albumas, bet vistiek žiauriai geras
2.Motorhead "Motorizer". Velnias, va čia tai geras dalykas, kaip buvau pasiilgusi tokios muzikos. Kas smagiausia, kad Motorheadai išlieka prie savo muzikos ir neklydinėja į šalis. Eksperimentai man patinka, bet kai kada taip nuklystama, kad baisu klausyt, o čia - miela širdžiai muzika
3.Metallica "Death Magnetic". Taip, su šiuo albumu jie pamažu grįžta prie tos kūrybos, kuri man be galo patinka. Ir šis albumas neblogas, o pora dainų tiesiog nuostabios.
4.Testament "The Formation of Damnation". Smagus albumas. Tikrai nemažai užkabinančių dainų ir kompozicijų.
5.Judas Priest "Nostradamus". Visai smagus dalykas iš senukų JP. Labai nesužavėjo, bet dėmesį patraukė.
Šiti turbūt įsimintiniausi man šiais metais. Yra ir nemažai kitų, nes 2008 tikrai labai jau dosnūs naujais albumais. Tik vat - albumų daug, o laiko - mažai, todėl į kitų darbus labai įsigilinti taip ir nespėjau.
Is 2008 m. Music-1 geriausiuju rinkimo albumo nominacijos, galiu pateikti siuos pretendentus:
Metallica - Death Magnetic
Coldplay - Viva La Vida or Death & All His Friends
The Last Shadow Puppets - The Last Shadow Puppets
The Ting Tings - We Started Nothing
Kings Of Leon - Only By The Night
LowLife (Užblokuotas)
2008 m. gruodžio 3 d. 21:09:02
LoseControl rašė:
_nevermind_ rašė: Radiohead tai 2007 albumas išleistas gale
Ai, ką čia, galima laikyti 2008, juk tik keturios dienos buvo likusios
Na,būtų visiška nesąmonė laikyti,kad tas albumas išleistas 2008 metais,jeigu jis iš tikro buvo išleistas 2007 12 27
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2008 m. gruodžio 6 d. 10:25:17
Mystery Jets - Twenty One
Parka - Attack of the Hundred Yard Hardman (rekomeduoju visiems)
Roses Kings Castles - Roses Kings Castles (Babyshambles drummerio albumas ipod'e groja kasdien)
Oasis - Dig Out Your Soul
The Charlatans - You Cross My Path
Razorlight - Slipway Fires (šis iš tiesų labai maloniai nustebino)
Dirty Pretty Things - Romance At Short Notice (daugelio peikiamas, bet su manimi jis dažnai būna)
Supergrass - Diamond Hoo Ha
Cajun Dance Party - Colourful Life
žinoma, pamiršau dar kažką.
2008 m. gruodžio 6 d. 09:20:56
„Rather Be“ ir „Valium Skies“ išgirsti verta.
nu va, turesiu, ka (mp3) is music fondo atsisiusti
2008 m. gruodžio 5 d. 20:32:10
kuria daina is sio (ar pora? tris?) man reikia isgirst, kad pamatyciau, kad vertas metu albumu buti?
Turbūt ir taip aišku, kad išgirdęs nebūtinai turi pamanyti, kad tai — pretendentas į metų albumą.: ) Šiuo klausimu iš esmės leidau sau būti subjektyvia (t.y. geriausias iš to, ką labiausiai mėgstu; realiai iš vis nelabai norėjau ką nors skirstyti vietomis būtent dėl šio klausimo).
Bet jei jau dainos — manau, kad „Rather Be“ ir „Valium Skies“ išgirsti verta.
2008 m. gruodžio 5 d. 19:25:29
kuria daina is sio (ar pora? tris?) man reikia isgirst, kad pamatyciau, kad vertas metu albumu buti?
2008 m. gruodžio 5 d. 18:41:07
Po jo labiausiai įsiminę:
Aliens — Luna
Elbow — The Seldom Seen Kid
Music — Strength In Numbers.
Oasis — Dig Out Your Soul
Paul Weller — 22 Dreams
Travis — Ode to J. Smith
Tiesiog įdomu buvo išgirst (atskira kategorija tų, kurių ankstesnės kūrybos klausoma ne taip ir mažai):
Brett Anderson — Wilderness
Charlatans — You Cross My Path
James — Hey Ma
Primal Scream — Beautiful Future
Spiritualized — Songs In A&E
Supergrass — Diamond Hoo Ha
Wedding Present — El Rey
Ir dar norėtųs paminėt:
British Sea Power — Do You Like Rock Music?
Jamie Lidell — Jim
Mercury Rev — Snowflake Midnight
Notwist — The Devil, You + Me
2008 m. gruodžio 5 d. 10:41:38
2008 m. gruodžio 4 d. 21:16:16
2008 m. gruodžio 4 d. 21:15:35
1. Aišku neabejotinai AC/DC "Black Ice". Bent jau man - tikrai geriausias šiais metais. Gerokai pralenkė mano lūkesčius. Galbūt nebe toks "aštrus", kiek pribliuzuotas albumas, bet vistiek žiauriai geras
2.Motorhead "Motorizer". Velnias, va čia tai geras dalykas, kaip buvau pasiilgusi tokios muzikos. Kas smagiausia, kad Motorheadai išlieka prie savo muzikos ir neklydinėja į šalis. Eksperimentai man patinka, bet kai kada taip nuklystama, kad baisu klausyt, o čia - miela širdžiai muzika
3.Metallica "Death Magnetic". Taip, su šiuo albumu jie pamažu grįžta prie tos kūrybos, kuri man be galo patinka. Ir šis albumas neblogas, o pora dainų tiesiog nuostabios.
4.Testament "The Formation of Damnation". Smagus albumas. Tikrai nemažai užkabinančių dainų ir kompozicijų.
5.Judas Priest "Nostradamus". Visai smagus dalykas iš senukų JP. Labai nesužavėjo, bet dėmesį patraukė.
Šiti turbūt įsimintiniausi man šiais metais. Yra ir nemažai kitų, nes 2008 tikrai labai jau dosnūs naujais albumais. Tik vat - albumų daug, o laiko - mažai, todėl į kitų darbus labai įsigilinti taip ir nespėjau.
Dėl trečio, ketvirto ir penkto albumų pritariu...
2008 m. gruodžio 4 d. 20:28:50
kokie coldplay...?? PUSSYCAT DOLLS - DOLL DOMINATION!!!
Geriau Britney Spears - Circus
Michael Jackson - New Album 2008
ir Madonna - Hard Candy, jei rinkt is tokiu
2008 m. gruodžio 4 d. 19:24:05
2008 m. gruodžio 4 d. 19:22:42
2008 m. gruodžio 4 d. 16:17:47
Coldplay daug geresnis už tas vištas....
2008 m. gruodžio 4 d. 13:43:38
Metallica - Death Magnetic
Coldplay - Viva La Vida or Death & All His Friends
The Last Shadow Puppets - The Last Shadow Puppets
The Ting Tings - We Started Nothing
Kings Of Leon - Only By The Night
2008 m. gruodžio 4 d. 11:32:32
Liūdnas variantas
2008 m. gruodžio 4 d. 10:34:52
2008 m. gruodžio 3 d. 23:21:56
2008 m. gruodžio 3 d. 22:30:54
2008 m. gruodžio 3 d. 22:06:56
Burst - Lazarus Bird. Post-metal reikalas. Pikta ir veža, ir nenuobodžiai, paėmus bendrai. Kam reikia - tam ir tiks ; ].
Va čia tai pritariu, tikrai nerealus albumas
2008 m. gruodžio 3 d. 21:10:29
2008 m. gruodžio 3 d. 21:09:02
Radiohead tai 2007 albumas išleistas gale
Ai, ką čia, galima laikyti 2008, juk tik keturios dienos buvo likusios
Na,būtų visiška nesąmonė laikyti,kad tas albumas išleistas 2008 metais,jeigu jis iš tikro buvo išleistas 2007 12 27