Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Kuriuos "Music.lt" narius esi matęs ir kuriuos norėtum pamatyti gyvai?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123456
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
k_b
2008 m. gruodžio 5 d. 21:04:56
Na matau šitoje temoje reiškias žmonės, kurie suinteresuotų ir čia būtų visus įdomu išvysti daugiau/mažiau, gal gyvai visai kitoks įspūdis būtų.

Wicked_One: jamam!

2008 m. gruodžio 5 d. 20:49:06
Noriu meet'o. Šįkart jau ateičiau, nors vat aš esu blaivininkė nors tu ką. Kaip nors.
Ką man teko matyt? Teko matyti man nedaug dar:
dunc_lover (o tiksliau jai teko matyti ir ilgai aiškinti, iš kur mane pažįsta ;]] )
lacunacoil (jau dusyk, tik vat nepriėjau ir nepasisveikinau)
WhatsUp
mitochondrija666
Dilgele.
Štai taip. Yra sąrašiukas žmonių, kuriuos pamatyt norėčiau, yra sąrašiukas, kuriuos tikrai pamatysiu. Ir sąrašiukas tų, kurių pamatyt gal ir nesvajoju per daug. Bet kam gilintis.

2008 m. gruodžio 5 d. 20:40:34
jo, dar pamiršau paminėti, kad KaunasLad'ą būtų įdomu išvysti

STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Atsakyti
The_Wicked_One
2008 m. gruodžio 5 d. 20:38:58
ką tikrai mačiau tai, CyberPirate ir jinai mane tikrai matė `]
dar rodos mačiau Hopeless kažkada Vilniuj, bet galbūt tik labai panašus buvo

paskui yra žmonės, kuriuos pažinojaud ar prieš čia atsirasdama, ir kurie šiuo metu čia nėra aktyvūs, tai ir neminėtini. turbūt.

ką norėčiau pamatyti.. gal labiau sugert ar pašnekėt, ne tik pamatyt.
ep
k_b
tremor_christ
elenioooke
kažkada čia buvus T_y_L_a, su kuria teko bendraut daugiau, bet susitikt nepavyko
norėtųsi dar be_inis ir Egzistencinis nerimas turbūt pamatyti.

žmonės, varom gert vasarą.

STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Atsakyti
kremine_kale
2008 m. gruodžio 5 d. 20:29:31
tylosMinute rašė:
o,
labiausiai nustebau, kad pakliuvau į kremines_kales sąrašą.

visa tai dėl to, jog noriu pamatyti ar paminėtieji yra tokie ir realybėje kaip internete.
norėčiau įsitikinti ar jie tokie lochai/faini..

2008 m. gruodžio 5 d. 17:16:06
o,
labiausiai nustebau, kad pakliuvau į kremines_kales sąrašą.

2008 m. gruodžio 5 d. 16:41:43
ir jeigu darant, tai ką nors nuomoti, kad būtų kur ir nakvoti (pirtis, sodyba, ...), nes ne visi esame iš vienos vietos, o ir kabake, ką ten porą valandų pasėdėti - nemanau, kad verta dėl to tokį kelią važiuoti, nebent kas vietiniai :>

2008 m. gruodžio 5 d. 16:34:59
mielai norėtųsi sukelt taurę su nemaža dalimi iš čia esančių, bet jau tada tokį rimčiau organizuotą 'sugėrimą' (neapsiverčia rankos rašyti 'meet`ą'), bet iš ankščiau sutarus kokį savaitgalį (kai orai atšiltės? ir aišku lokacija visi duotų Vilnių... prie jūros gal? ), nes jeigu eksprontu, tai dauguma turės kitų planų.. bet kaip visados viskas liks tik žodžiais, nes kas nori, tai tarpusavyje daugiausia susirašo ir susitinka, kaip matau, čia nemažai tokių.

O matęs tai gana nemažai, vien paėmus klaipėdos mytą prieš keletą metų nemažas sąrašas susidarytu ir šiaip daugumoje iš čia esančių klaipediečių, kurie buvo susidėję nuotraukas - atpažindavau.

Yra keletas ne tiek aktyvių narių su kuriais čia teko susipažinti ir dar iki šiol palaikomi ryšiai. ;>

2008 m. gruodžio 5 d. 15:16:33
Teko keleta pamatyti, kaika pusiau tiktai, bet yra keletas zmoniu, kuriuos idomu pamatyti ir ale suprasti kas per vieni - Hopeless, Nevermind, KIng Roach, Ep.
O taip gal k_b, gintuks77, tuos kurie UK laikosi, kazinau, paduociau letena kiekvienam : D.
Aij dar toks dede Cure yr , tas padaras irgi nuskanuotas galetu buti.

Atsakyti
LoseControl
2008 m. gruodžio 5 d. 15:10:29
Mačiau: RaptorJM ir toughluck
Norėčiau:tM, frizę, eleniookę, Blackened...

Atsakyti
Crazyz
2008 m. gruodžio 5 d. 14:38:33
mhm,viena, ka mates ir kuri kiekviena diena matau kidrap.aj dar tavala.

Noreciau pamatyt tm,frize,gimutea,g-inside bent jau kolkas tiek.

Atsakyti
eqliux
2008 m. gruodžio 5 d. 12:04:59
o, Suckmykiss irgi teko matyt, bet, deja, labai labai trumpai

2008 m. gruodžio 5 d. 10:20:15
-4metai i praeiti - evanescence
-3metai i praeiti - siurbele 666 ir visa jos chebrite, kitu niku nelabai atsimenu
-2metai i praeiti (mazdaug) - barsuko letinele (eina sikt tfiu tfiu tfiu)
-1metai i praeiti - drugelka smile, elfooke
-0metai i praeiti - darkshine, ... ir mechanic animal (tiesa jis vienintelis is isvardintu manes 'nemate' )
dar maciau pseudo hole, kuri istikruju pasirodo nebuvo hole,
dar beabejones maciau kazka vilniaus gatvese, turgeliose and so on tik aisku mes nebuvom informuoti apie tai kad priklausom music.lt bendrijai

labai labai labai labai visada visada norejau sutikt gyva Mirtis,
kazkada domino (arba nelabai) lemna, dead soul, gal depression, [rockgirl], gabux... - na bet dabar tai nelabai idomu ir kai kuriu visiskai netrokstu matyti gyvai

o ką norečiau pamatyti dabar?
įdomu būtų: tie zmones kurie yra isvardinti kaip mano draugai, tipo imferfect sky, the wicked one, dead soul, viena akim insanity, pereferiniu regejimu evilangel.

2008 m. gruodžio 5 d. 09:59:35
oi, mačius labai daug net dabar sunku būtų visus išvardinti. o noriu pamatyti - tremor_christ, eqliux, suckmykiss, egzistencinisnerimas ir dar keletą. fak, nebepamenu žmonių o meetas kaip seniai musico buvo, prieš keturis metus jeigu gerai pamenu reikia reikia meeto

2008 m. gruodžio 5 d. 02:44:29
Mhmmm...esu mačius:

Tremor_Christ, Hopeless, Gee, hole, Ji_Kvepuoja, laumel, Dirty_Thing, samsung, BugABoo, BroleliDobilėli, gal nieko nepamiršau kai kuriuos iš jų ir dažnai matau

ką norėčiau pamatyt...va su Gariu čia kaip tik kažkurią pachmielną priešpietę ar kokį ten metų laiką apkalbėjom, kad įdomu būtų su eglermknt sugert va, o šiaip taigi baisybė yra tų žmonių, kuriuos būtų įdomu pamatyt, net baisu vardint pradėt, o vdrūg kas užsiliktų nepaminėtas ir pasijustų neįvertintas, o vdrūg kas supyktų, kad buvo paminėtas, nes visai nenori jokių meetų, žodžiu, netvarka:}

eieiei, o judu ten, galit gi ir mane prikergt prie savo susitikimo, aišku, jei tik neprieštaraujatės per daug, nėr baisiau gi negu kai kažkas nepageidaujamas prisiplaka

2008 m. gruodžio 5 d. 02:18:05
sutikau ir po to susitikinėju laiks nuo laiko su lost, gee, eqliux, msh(buvo toks), puolusi mačiau tik per atstumą, bet turėjom susitikt dar prieš music.lt aišku kažką pamiršau, va prisiminiau, dar susitikau su drugelka_smile ir ji_kvepuoja.

ką norėčiau sutikt...
šiuo metu labiausiai mane intriguoja žmogus pasivadinęs eglermknt, dar idomu būtų pamatyt k_b, kremine_kale, be_inis, the wicked one. čia tie, kurie patraukė kažkuom mano dėmesį per metus praleistus musice, aišku yra ir daugiau, bet ką jau čia: )

2008 m. gruodžio 5 d. 02:17:30
..
noriu pamatyti :

Silentist.
Tremor_Christ.
Lacunacoil.
(dar nei vienam iš išvardytų neturiu motyvacijos.. ... )

ruko_muzika - blevyzgų klubas.
prieblanda- šiaip. norėčiau.

tylosminute
lietusryte.
ariel_cancer_dies (nežinai kodėl)

ji_kvėpuoja.
shadowofdeath
darkshines

kliedesys

šie žmonės yra vienaip ar kitaip mano įsidėmėti.
norėčiau pamatyti ar jie tokie ir realybėje.

p.s.
dar esu machius

djmunis (gi į roknaktes kartu varėm. )
ir
hopeless.

2008 m. gruodžio 5 d. 02:07:43
..
well.

esu mačius.. :
felina
hip-hop daughter
sesuo_mirtie
blackrockdesert
be_inis (krenksht..)
silentist (taip machiau ish tolo, neishdrisau prieit.. )
hole (irgi kartais į tąpatį autiką įlipa.. )

galbūt ką nors pamiršau.
atsiminsiu - parashysiu...

___
o ką norečiau pamatyti?

įdomu būtų:

(...)

>

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Desireless Desireless
8,9

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:28 - Rutonė
+norint
22:27 - Rutonė
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 1492
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 265281