Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Nemėgstamiausias sportininkas. Ir kodėl?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Arny
2004 m. gruodžio 13 d. 21:51:42
man tai Tony patinka (parkeris) nes kai zaidziu NBA live 2005 tai jis gerai tritaskius meto ne i tema, bet ...

2004 m. gruodžio 12 d. 15:13:29
Kvakva, kuris tau Parkeris nepatinka? Tony ar Anthony?

2004 m. gruodžio 12 d. 15:10:23
Jei jau issiliet,tai issiliet...
Futbolas: nemegstu visu pirma Madrido Realo - nesuprantu tiesiog kaip gali vadintis komanda manikenu su savais milziniskais inoriais podiumas...? Na nesvrabu...kai kurie ten tikrai iskirtiniai zaidejai,bet visgi nevirskinami nes labai jau dygus atrodo..Tai tas manikenas Bechkemas ar kaip ten,po to Ronaldo...Jei atvirai besina mane dar ir is nacionaliniu rinktiniu,pvz kai kurie fruktai is ispanu rinktines vien jau del pasikelimo...
Formule -1 : visa esybe esu PRIES Shumacheri.Taip,jis daug ko nusipelnes,jis turi talenta,bet mano manymu ne labai didesni nei eiliniai kiti pilotai.Taip,MS yra geras lenktyninkas,kurio kearjera stulbinanti,bet as jo nepernesu ir taskas.Gal tik veina itikinama priezastis tam - sirdis nelinksta,gal dar dera prie to tai,kad man nepatinka jog pergales nuskinamos daugiau koamndos deka ir t.t. nors tai ir yra (komanda) viena is pagr priezasciu pergalei...taigi,gal be kokiu isvedziojimu rimciausia ir labiausiai nedviprasmiska priezastis - nelinksta sirdis...Dar manes nezavi Raikkonenas nzn seniau dar nieko bet dabar jau eda,nezinaw...
Krepsinis : aj,nemegstu,jei taip atvirai,ir as Sabonio perlabiausiai..Ta prasme kad jis yra geras zaidejas,garsino Lietuvele,kad jis talnetingas labaj tai cia faktas ir net kvaila butu neigt tai,bet velgi - man jis tiesiog nelabai patinka...nesakau,kad nekenciu jo - tiesiog siek tiek nepatinka Po to nepatinka Parkeris Nepatinka NBA dauguma 'zvaigzdunu' - apart to,kad trankosi tai dar ir vaizduoja esa pasaulio bambom..nzn,nematau nieko ispudingo as tuose amerikonuose,tad ner ko jiems pustis...
Is NHL buvo tox vienas fruktas kurio apkest negalejau bet deja tox dalykas kaip uzsimirsimas jum neatskleis jo pavardes...
O siaip berods viskas kas noreta tas pasakyta...

Atsakyti
ShadowOfDeath
2004 m. gruodžio 12 d. 14:44:42
Visi...Kodėl?Nepažystu...

2004 m. gruodžio 12 d. 14:29:15
As taip pat nelabai perneshu Jasikiaviciaus , kaip girdejau pries rungtynes su italais jis su macu atrodo susimuse , o seip daryciau kaip jis , zaisciau uz zydus je butu proga , ka jam komanda is Lietuvos duos ?

Atsakyti
playa
2004 m. gruodžio 12 d. 14:10:34
ulira rašė:
playa<<<<
kai jis lietuviu rinktine atveda i pergale,tada jau kitas reikalas ane?

Žalgiris man vienintelė komanda.

2004 m. gruodžio 12 d. 11:19:42
playa<<<<
Ka cia kalbi?!Jei jis zaidzia uz zydus ir laimi pries zalgiri,tai jis jau blogas izaidejas.O kai jis lietuviu rinktine atveda i pergale,tada jau kitas reikalas ane?Nemanau,kad bereikalo ji butu isrinke geriausiu izaideju...

2004 m. gruodžio 12 d. 00:21:23
playa rašė:
Š. Jasikevičius - nepatinka, nemėgstu, nevirškinu jo, nes užknisa jo tie išsidirbinėjimai aikštėj. Ir dėl to, kad žaidžia už žydus. Ir beje jis nėra toks jau geras (į)žaidėjas. Feee kaip jis man nepatinka...ghrrr..

Ehmm... tu rasistė? o šiaip nesutikčiau, kad jis prastas (į)žaidėjas... talento, kurį jis turi, nepaneigsi. o dėl išsidirbinėjimų aikštėje... ignore...

man asmeniškai nepatinka dauguma NBA žvaigždžių, pradedant Sh. O'Nealu ir kitais panašiais į jį. Dėl pasikėlimo, kurio jie turi per daug... šiaip nemėgstamais dažnai tampa visi, laimintys prieš mano palaikomą komandą... dažniausiai

2004 m. gruodžio 12 d. 00:17:23
Skaisgirys ... buuu ...

2004 m. gruodžio 10 d. 18:25:14
Š. Jasikevičius - nepatinka, nemėgstu, nevirškinu jo, nes užknisa jo tie išsidirbinėjimai aikštėj. Ir dėl to, kad žaidžia už žydus. Ir beje jis nėra toks jau geras (į)žaidėjas. Feee kaip jis man nepatinka...ghrrr..

nermalai, kitų prašai, kad parašytų kodėl, o jau pati tai nerašai. Negražu taip
Taigi davai rašai kode tau Sabonis netinka

2004 m. gruodžio 10 d. 18:00:58
Nermalai, vis dėlto papasakok dėl ko jų nemėgsti, kažkaip įdomu pasidarė, laiko aš turiu, galėsiu paskaityti, kai daug parašysi... Aš šiuo metu nemėgstamiausių neturiu, seniau Šalenga nepatiko, bet dabar jau viskas gerai, patinka ir net labai jis man . Ai, jei F-1 irgi prie sporto, tai nemėgstu M. Shumacherio, dėl ko, kad dauguma jį labai išaukština ir paprasčiausiai pavydžiu jam pergalių, kurių jis neturi pelnyti, nes dabar tikrai yra gerų, o gal ir geresnių pilotų už jį, dar nemėgstu J. P Montoyos, tiesiog jaučiu kažkokią stiprią antipatiją jam, nelabai ir A. Pizzonia patinka, nevertas jis vietos Williams komandoje, ten daug pabiau tiktų A. Davitsonas, kuris, deja, jau tikrai netaps williams dalimi , gana jau jam BAR bolidus bandyti, reikia parodyti ką moka!!! Nu, aišku nemėgstu dar ir tų visų sportininkų, kurie rezultatų pasiekia nesąžiningais būdais (dopingu)

2004 m. gruodžio 10 d. 17:51:31
sabas? durna?

Atsakyti
nermalas (Užblokuotas)
2004 m. gruodžio 10 d. 17:22:35
nesakysiu kodel nes reiketu daug rasyti bet nemegstamiausi yra sabonis bechkemas ronaldo sabas slanina alekna....

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Rutonė Pink Floyd Comfortably Numb
 Pink Floyd

Alvydas1 Septicflesh Hierophant
 Septicflesh
 Simfoniškumas plius demoniškumas
Very_crazy_enough Frank Sinatra Too Close for Comfort
 Frank Sinatra

4Blackberry Arctic Monkeys Opening Night
 Arctic Monkeys
 Gero čempionato visiems stebintiems
Sahja Right Said Fred Comfort Me
 Right Said Fred

Šiuo metu vertiname

Donata Virbilaitė Donata Virbilaitė
4,4

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

Registruokis ir diskutuok!

00:08 - 4Blackberry
Kas per pirmosios rungtynės... Trys raudonos kortelės
21:05 - 4Blackberry
Bet ir retai jie pasitaiko. Pirmas kol kas toks atvejis man.
21:02 - 4Blackberry
Turbūt teks palikti prie studijinio, nors techniškai neteisingai. Bet gal niekam ir neįdomu čia.
21:01 - 4Blackberry
Tačiau kompiliacinis ar rinktinis albumas skiriasi nuo mixtape. Mixtape yra labiau nepriklausomas, paties atlikėjo išleistas albumas, ir ne rinktinės dainos. Problemėlė, kad nėra tokio skirstymo music'e, tai nežinau kur priskirti albumą.
19:54 - Konditerijus
Atėjo į galvą: muzikinių įrašų kompiliacija arba rinkinys.
16:00 - 4Blackberry
Gal kas žino, kaip lietuviškai pasakyti "mixtape"?
00:54 - edzkaa1
Italai išvis sugebėjo į trečią PČ iš eilės nepatekti.. net padidinus dalyvių skaičių
22:51 - 4Blackberry
Gal Sahja koks rusų šnipas infiltravęsis visą šį laiką... Kas čia su ta sovietine muzika vis.
18:45 - Konditerijus
Siaubas Italai net nedalyvaus...
18:22 - einaras13
Ketvirtadienį prasideda FIFA World Cup. Iki 2018-ųjų music'e žaisdavom totalizatorius (rezultatų spėliones). Ar būtų, kas norėtų totalizatoriuje dalyvauti ir šiemet? Galėčiau sukurti diskusijos temą ir užsiimt rezultatų skaičiavimu.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 3980
  Iš viso užsiregistravę: 73768
  Naujausias narys: DaivaReklauri
  Šiandien apsilankė: 84616