| Puslapiai: 123 |
|
2004 m. gruodžio 12 d. 11:19:42 |
|
2004 m. gruodžio 12 d. 00:21:23 |
o šiaip nesutikčiau, kad jis prastas (į)žaidėjas... talento, kurį jis turi, nepaneigsi. o dėl išsidirbinėjimų aikštėje... ignore...
|
2004 m. gruodžio 12 d. 00:17:23 |
|
2004 m. gruodžio 10 d. 18:25:14 |

|
2004 m. gruodžio 10 d. 18:00:58 |
. Ai, jei F-1 irgi prie sporto, tai nemėgstu M. Shumacherio, dėl ko, kad dauguma jį labai išaukština ir paprasčiausiai pavydžiu jam pergalių, kurių jis neturi pelnyti, nes dabar tikrai yra gerų, o gal ir geresnių pilotų už jį, dar nemėgstu J. P Montoyos, tiesiog jaučiu kažkokią stiprią antipatiją jam, nelabai ir A. Pizzonia patinka, nevertas jis vietos Williams komandoje, ten daug pabiau tiktų A. Davitsonas, kuris, deja, jau tikrai netaps williams dalimi
, gana jau jam BAR bolidus bandyti, reikia parodyti ką moka!!! Nu, aišku nemėgstu dar ir tų visų sportininkų, kurie rezultatų pasiekia nesąžiningais būdais (dopingu)
| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Rutonė | Comfortably NumbPink Floyd |
||||
| Alvydas1 | HierophantSepticflesh Simfoniškumas plius demoniškumas |
||||
| Very_crazy_enough | Too Close for ComfortFrank Sinatra |
||||
| 4Blackberry | Opening NightArctic Monkeys Gero čempionato visiems stebintiems |
||||
| Sahja | Comfort MeRight Said Fred |
2004 m. gruodžio 13 d. 21:51:42
2004 m. gruodžio 12 d. 15:13:29
2004 m. gruodžio 12 d. 15:10:23
Futbolas: nemegstu visu pirma Madrido Realo - nesuprantu tiesiog kaip gali vadintis komanda manikenu su savais milziniskais inoriais podiumas...? Na nesvrabu...kai kurie ten tikrai iskirtiniai zaidejai,bet visgi nevirskinami nes labai jau dygus atrodo..Tai tas manikenas Bechkemas ar kaip ten,po to Ronaldo...Jei atvirai besina mane dar ir is nacionaliniu rinktiniu,pvz kai kurie fruktai is ispanu rinktines vien jau del pasikelimo...
Formule -1 : visa esybe esu PRIES Shumacheri.Taip,jis daug ko nusipelnes,jis turi talenta,bet mano manymu ne labai didesni nei eiliniai kiti pilotai.Taip,MS yra geras lenktyninkas,kurio kearjera stulbinanti,bet as jo nepernesu ir taskas.Gal tik veina itikinama priezastis tam - sirdis nelinksta,gal dar dera prie to tai,kad man nepatinka jog pergales nuskinamos daugiau koamndos deka ir t.t. nors tai ir yra (komanda) viena is pagr priezasciu pergalei...taigi,gal be kokiu isvedziojimu rimciausia ir labiausiai nedviprasmiska priezastis - nelinksta sirdis...Dar manes nezavi Raikkonenas nzn seniau dar nieko bet dabar jau eda,nezinaw...
Krepsinis : aj,nemegstu,jei taip atvirai,ir as Sabonio perlabiausiai..Ta prasme kad jis yra geras zaidejas,garsino Lietuvele,kad jis talnetingas labaj tai cia faktas ir net kvaila butu neigt tai,bet velgi - man jis tiesiog nelabai patinka...nesakau,kad nekenciu jo - tiesiog siek tiek nepatinka
Is NHL buvo tox vienas fruktas kurio apkest negalejau bet deja tox dalykas kaip uzsimirsimas jum neatskleis jo pavardes...
O siaip berods viskas kas noreta tas pasakyta...
2004 m. gruodžio 12 d. 14:44:42
2004 m. gruodžio 12 d. 14:29:15
2004 m. gruodžio 12 d. 14:10:34
playa<<<<
kai jis lietuviu rinktine atveda i pergale,tada jau kitas reikalas ane?
Žalgiris man vienintelė komanda.