Aš galvoju, kadangi šiemet yra dešimtmečio riba, tai būtų galima padaryti ir kažkokią tai konferenciją ar seminarą prabėgusio dešimtmečio muzikiniais klausimais. Kažką tokio rimtesnio siūlyčiau.
jei būtų su kuo planuoti, tai gal ir būtų planuojama ;>
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Su naujais metais, mielieji (:
Taigi, dabar visi sotūs, pailsėję po ilgų švenčių, o dauguma įsijautę į sesiją,mokslus, bet vistiek norėčiau Jums priminti apie mūsų meet'ą.
Va susimavus Jūsų pasisakymus, rezultatai yra :
Vilnius. Kovo 13-14d.
Dabar laukiam Jūsų pasisakymų, kurie bus. Tai gali nebūti galutinis taip, bet mums reikia šiokio tokio skaičiaus, kiek žmonių būtų, kad galėtume ieškoti vietos.
Silentist rašė: O man, po teisybei, net kovo pradžia neatrodo jau taip patraukli. Kaip jau rašiau, rinkčiausi b)b) t.y. Vilnių, kovą, tačiau rimčiau pasižiūrėjus į šį reikalą logiškiausia peršasi tokia mintis: daugiausia music'iečių procentaliai būtų suinteresuoti ir galėtų aplankyti vasarą, per Vilnius-europos kultūros Sostinė dienas. Ypač kai lauke vyks dideli muzikos renginiai. Tada didžiausia tikimybė, kad žmonėms bus paranku atvykti į Vilnių dėl kelių bent poros priežasčių. Tai toks maniškis požiūris į galimą MUSIC.LT's meeting in Vilnius. (asmeniškai aš į kitus miestus nevažiuočiau, man dar iki pačio Vilniaus yra galas kelio nuo suburbs) Bet čia tik vienintelė nuomonė iš daugelio, išsakiau kaip aš galvoju, niekam neperšu jos ir žmonių tiek kiek nuomonių
Gerbiam Jūsų nuomonę, bet nepamirškime, kad galime daryti dabar ir dar vasarą, jei tik bus noro.
O man, po teisybei, net kovo pradžia neatrodo jau taip patraukli. Kaip jau rašiau, rinkčiausi b)b) t.y. Vilnių, kovą, tačiau rimčiau pasižiūrėjus į šį reikalą logiškiausia peršasi tokia mintis: daugiausia music'iečių procentaliai būtų suinteresuoti ir galėtų aplankyti vasarą, per Vilnius-europos kultūros Sostinė dienas. Ypač kai lauke vyks dideli muzikos renginiai. Tada didžiausia tikimybė, kad žmonėms bus paranku atvykti į Vilnių dėl kelių bent poros priežasčių. Tai toks maniškis požiūris į galimą MUSIC.LT's meeting in Vilnius. (asmeniškai aš į kitus miestus nevažiuočiau, man dar iki pačio Vilniaus yra galas kelio nuo suburbs) Bet čia tik vienintelė nuomonė iš daugelio, išsakiau kaip aš galvoju, niekam neperšu jos ir žmonių tiek kiek nuomonių
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2009 m. kovo 13 d. 13:45:27
2009 m. vasario 23 d. 16:07:51
2009 m. vasario 23 d. 15:21:20
2009 m. vasario 22 d. 21:58:00
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2009 m. vasario 22 d. 21:30:37
nemegstu ilgo skaitymo, nepykstam ;]
2009 m. vasario 1 d. 23:39:02
2009 m. vasario 1 d. 22:14:28
some day.
2009 m. vasario 1 d. 17:55:06
2009 m. vasario 1 d. 15:39:57
2009 m. sausio 7 d. 20:07:45
2009 m. sausio 7 d. 20:06:55
2009 m. sausio 7 d. 19:34:49
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2009 m. sausio 7 d. 19:20:02
Taigi, dabar visi sotūs, pailsėję po ilgų švenčių, o dauguma įsijautę į sesiją,mokslus, bet vistiek norėčiau Jums priminti apie mūsų meet'ą.
Va susimavus Jūsų pasisakymus, rezultatai yra :
Vilnius. Kovo 13-14d.
Dabar laukiam Jūsų pasisakymų, kurie bus. Tai gali nebūti galutinis taip, bet mums reikia šiokio tokio skaičiaus, kiek žmonių būtų, kad galėtume ieškoti vietos.
2008 m. gruodžio 20 d. 15:40:17
2008 m. gruodžio 18 d. 21:43:18
O man, po teisybei, net kovo pradžia neatrodo jau taip patraukli. Kaip jau rašiau, rinkčiausi b)b) t.y. Vilnių, kovą, tačiau rimčiau pasižiūrėjus į šį reikalą logiškiausia peršasi tokia mintis: daugiausia music'iečių procentaliai būtų suinteresuoti ir galėtų aplankyti vasarą, per Vilnius-europos kultūros Sostinė dienas. Ypač kai lauke vyks dideli muzikos renginiai. Tada didžiausia tikimybė, kad žmonėms bus paranku atvykti į Vilnių dėl kelių bent poros priežasčių. Tai toks maniškis požiūris į galimą MUSIC.LT's meeting in Vilnius. (asmeniškai aš į kitus miestus nevažiuočiau, man dar iki pačio Vilniaus yra galas kelio nuo suburbs) Bet čia tik vienintelė nuomonė iš daugelio, išsakiau kaip aš galvoju, niekam neperšu jos ir žmonių tiek kiek nuomonių
Gerbiam Jūsų nuomonę, bet nepamirškime, kad galime daryti dabar ir dar vasarą, jei tik bus noro.
2008 m. gruodžio 18 d. 21:09:41
2008 m. gruodžio 16 d. 16:28:05
o kas dėl anos apklausėlės, tai
1. b)
2. nėr skirtumo, neplanuoju į taip toli savo gyvenimų:}
2008 m. gruodžio 13 d. 15:11:30
Karoli - grandiozinis dar toli, manau galim iki to dar irgi susitikti
2008 m. gruodžio 13 d. 14:00:37
2008 m. gruodžio 13 d. 14:00:02