Irgi teko nemažai palyginimų su JAMC skaityt. Skambesio panašumą visgi gerokai atsveria vokalas, kuris mane, tiesą pasakius, erzina (o gal dar ir prie tokios muzikos dera neįprastai).
na, klausiau klausiau aš jų debiutinio ir tik kelios dainos priot. bene, vienintelis labai patinkantis daiktas jų muzikoje, tai škotiškas akcentas; ) na, mano akimis, vidutinybės, nors salose jie sutinkami gana audringai.
na tai verve irgi shoegaze buvo pakankamai ryškūs, nors ne tokie sunkūs kaip kokie My Bloody Valentine. Šiaip glasvegas panašiausi į Jesus And Mary Chain man, net perdaug o iš dainų tai visas debiutinis albumas neblogas, apart kelių pilkesnių, "It's My own cheating heart that makes me cry" jėga, "daddys gone", "geraldine", "flowers and football tops" irgi, silpnesnė jų vieta sakyčiau yra lyricsai, tokie emo biški
man patinka, Geraldine labai puiki daina. Labai daug kas mėgsta Daddy's Gone, o man jin kažkaip nežinau - daina ir tiek. Paklausai, bet tai kad ten kažkaip ypatingai kabliuotų - ne.
Šiaip primena man Vervus kažkiek, bet Glasvegas milijoną kartų geresni tiek trumpo mano rytinio pamąstymo.
Aš kažkaip neatkreipiu dėmesio kiek taškų gaunu, bet anksčiau tikrai neatrodė, kad būtų tik 3 taškai. Galbūt jie dabar už visus dienoraščius nepriklausomai nuo ilgio būna (daugiau mažiau) vienodi. Galbūt vienas iš sistemos išsiderinimų.
Tik dabar tą pastebėjau (o sistema tokia jau dviženklį skaičių metų turbūt). Nežinau, kodėl kai kurie music'o nariai vis tiek elgiasi lyg medžiotų reitingo taškus.
Tai, kad reitingo sistema bevertė, įrodo faktas, kad už ilgą komentarą tu gauni belekiek taškų, o už ilgą dienoraštį, į kurį įdėjai nemažai darbo ir laiko – tuos pačius 3 taškus, kaip ir už visus dienoraščius.
Šiais mėnesiais, žiūriu, daug visokių, ypač senesnių, grupių leidžia naujos muzikos, ypač metalo scenoje. Įdomu, ar čia įprasta tendencija, kurios anksčiau nepastebėjau, ar vyksta kažkoks kolektyvinis susitelkimas. Reikia tik spėti įkėlinėti viską.
2008 m. gruodžio 15 d. 00:49:45
2008 m. gruodžio 15 d. 00:00:37
2008 m. gruodžio 14 d. 23:51:48
2008 m. gruodžio 14 d. 20:07:35
2008 m. gruodžio 14 d. 14:18:32
2008 m. gruodžio 14 d. 13:20:32
Šiaip primena man Vervus kažkiek, bet Glasvegas milijoną kartų geresni
2008 m. gruodžio 14 d. 12:54:51