Apibūdintas Bellamy'io kaip "pagrindinė meilės daina. Aš manau, kad yra vilties ten, net nepaisant to, kad aš turiu reikalo su apskritai tamsiomis temomis".
Pagal Howard'ą , Endlessly buvo iš pradžių daugiau roko daina negu jos paskutinė inkarnacija. Tai matyt turėjo bluesy riff'as.
Soprano dainininkė Renee Fleming koveriuos "Endlessly" ant jos labiausiai besiartinančio albumo.
Ne tik, visos pasiūlytos dainos buvo melancholiškos. Išskyrus Sahjos. Nežinau ar Sahja yra siūlęs kada melancholišką dainą. Arba jei ji galėtų tokia būti, vis tiek skamba pakiliai.
Obtest? Po daug metų? Aš juos pernai Kilkim Žaibu mačiau ir net aprašiau kažkur čia music'e. Mane tas koncertas labiau dėl Juodvarnio domino, bet Juodvarnį mačiau prieš pusmetį gal, tai susilaikiau.
2016 m. birželio 16 d. 13:14:22
Kvepia 70-ųjų saldžia psichodelika. Bet šitas skambesys man patinka. 10.
2010 m. liepos 18 d. 17:03:35
Apibūdintas Bellamy'io kaip "pagrindinė meilės daina. Aš manau, kad yra vilties ten, net nepaisant to, kad aš turiu reikalo su apskritai tamsiomis temomis".
Pagal Howard'ą , Endlessly buvo iš pradžių daugiau roko daina negu jos paskutinė inkarnacija. Tai matyt turėjo bluesy riff'as.
Soprano dainininkė Renee Fleming koveriuos "Endlessly" ant jos labiausiai besiartinančio albumo.
2007 m. gruodžio 22 d. 10:09:31
2007 m. sausio 16 d. 19:10:15