neturiu nei liūdesio, nei geros nuotaikos himnų. bet turiu vieną "rytinį" - jį klausaus kiekvieną rytą, jei tik galiu. tai būtų InCulto - Boogaloo ;]] užvedanti daina. ;]]
man himnas yra gera ir prasminga daina nuo nuotaikos priklauso ar tai greita ar leta bet jei reiketu rinktis tai is the rasmus,him arbe eve6 think twice.Bet seip nz tu dainu tiek daug
linsmumo-Journey-Anyway You Want It,Queen-Fat Bottom Girls,AC DC-Highway To Hell
kai liudna::: dazhniausiai uzhsileidzhiu zero 7 ~destiny~ , maroon 5 ~she will be lowed~ andain ~u once told me~ lamb ~gabriel~ marie frank ft. brother brown ~under the water~ norah jones ~don't know why~ bjork ~where is the line?~ nelly furtado ~try~ andain ~beautiful things~ massive atack ~black milk~ & kt...
kai linksma::: ... smoke city ~mrs gorgeous~, nelly furtado ~baby girl~ ~party~, andain ~make me~ pheonix ~ewerything is ewerything~ groowe armada ~my friend~ mamontowas ~ar tai butum tu?~ chicane ~lowe on the run~ &kt..
Bet pastebejau, kad, kai mano nuotaika gera, daznai klausausi Red Hot Chili Peppers "Mercury" ir dainos is Kill Bill garso takelio "Put The Lime In The Coconut" (jei neklystu, nezinau nei autoriaus, nei tikslaus pavadinimo... )
Labai linksmos dainos...
kai liudna tai emo - hailies song, nelly - dilemma(nes jos man kai ka primena)... paskui eltono - sacrifice, daugelis scorpions dainu...hmm lavignes - tomorrow, adamso simarono zirgo soundtracko keletas dainu- sound the bugle ir tt... eros, enyos , yanni... ir dar daug
o geros nuotaikos tai rem - loosing my religion, one live, is 8mylios soundtracko macy grey daina...LP daugelis ...bocelio ir saros brightman - show me how to love you ir dar daug daug kitu kuriu dabar nepamenu
ice_dream (Užblokuotas)
2005 m. sausio 3 d. 22:49:10
kai liudna klausau BLUE "no goodbyes",o kaj linxma visas linxmas ju dajnas,pvz;"bubblin'".be BLUE beveik nieko kito mnesiklausau..kitaip nebuciau ash
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti."
F. Dostojevskis
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. birželio 19 d. 15:14:23
2005 m. birželio 19 d. 15:11:19
2005 m. gegužės 24 d. 09:43:40
Kai liūdna, klausau Afišos "Liūdesio Kambary" ir pan.(tokių dainų daug, tiesiog dabar nešauna į pilvą)
O kai linksma... Kai linksma aš klausau ko nors rimtesnio, kad išsikraučiau, pvz. Theatres Des Vampires "Tenebra Dentro".
2005 m. balandžio 13 d. 12:23:23
2005 m. kovo 30 d. 18:20:41
"ilgas kelias"-wiena is geriawsiu dajnu
aga
2005 m. kovo 30 d. 18:16:35
geros nuotaikos: U2 - Stuck in the moment
2005 m. kovo 28 d. 21:56:15
Liudesio: Nightwish - Sleeping Sun, Apocalyptica - Creeping Death
2005 m. kovo 28 d. 21:50:34
linsmumo-Journey-Anyway You Want It,Queen-Fat Bottom Girls,AC DC-Highway To Hell
2005 m. kovo 28 d. 21:46:54
nuotaika pakeliancios dainos butu: Dave Matthews Band - Two Step, Nick Cave - Breathless.. cia siuo metu man cia kazkada budavo The Cure - Friday Im In Love.
2005 m. kovo 28 d. 20:59:12
kai liudna::: dazhniausiai uzhsileidzhiu zero 7 ~destiny~ , maroon 5 ~she will be lowed~ andain ~u once told me~ lamb ~gabriel~ marie frank ft. brother brown ~under the water~ norah jones ~don't know why~ bjork ~where is the line?~ nelly furtado ~try~ andain ~beautiful things~ massive atack ~black milk~ & kt...
kai linksma::: ... smoke city ~mrs gorgeous~, nelly furtado ~baby girl~ ~party~, andain ~make me~ pheonix ~ewerything is ewerything~ groowe armada ~my friend~ mamontowas ~ar tai butum tu?~ chicane ~lowe on the run~ &kt..
2005 m. kovo 6 d. 13:58:01
Linksma - neturiu, tada jau tinka visos dainos
2005 m. kovo 6 d. 13:55:12
o kaip linkma blue-get down on it
2005 m. kovo 6 d. 13:52:20
2005 m. sausio 10 d. 21:38:19
2005 m. sausio 5 d. 20:39:44
Bet pastebejau, kad, kai mano nuotaika gera, daznai klausausi Red Hot Chili Peppers "Mercury" ir dainos is Kill Bill garso takelio "Put The Lime In The Coconut" (jei neklystu, nezinau nei autoriaus, nei tikslaus pavadinimo...
Labai linksmos dainos...
2005 m. sausio 4 d. 01:50:19
2005 m. sausio 4 d. 01:49:43
2005 m. sausio 4 d. 01:40:05
2005 m. sausio 4 d. 01:31:50
o geros nuotaikos tai rem - loosing my religion, one live, is 8mylios soundtracko macy grey daina...LP daugelis ...bocelio ir saros brightman - show me how to love you ir dar daug daug kitu kuriu dabar nepamenu
2005 m. sausio 3 d. 22:49:10
"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti." F. Dostojevskis