Oi nepamiršiu to koncerto.. Pasikartosiu ir pasakysiu, kad tikrai gaila, kad Auksinio Budos negrojo... Bet pats koncertas tai be galo puikus. Net euforinis, sakyčiau.
2008 m. gruodžio 16 d. 17:50:23
_nevermind_ rašė: buvau tam koncerte ir mm.. Nežinau ar jis tikrai vertas dvd, bet gal ir taip nežinau, geriausių dainų iš naujo cd Jei Kas ir Auksinis Buda negrojo, šiaip tik kad pridėjo daug tokių nieko efektų ir įvykių koncerto metu
Auksinis Buda tai gera daina.Bižki gaila,kad negrojo...
buvau tam koncerte ir mm.. Nežinau ar jis tikrai vertas dvd, bet gal ir taip nežinau, geriausių dainų iš naujo cd Jei Kas ir Auksinis Buda negrojo, šiaip tik kad pridėjo daug tokių nieko efektų ir įvykių koncerto metu
LowLife (Užblokuotas)
2008 m. gruodžio 16 d. 16:20:44
Nereali naujiena.Labai smagu
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2009 m. sausio 10 d. 20:15:47
2008 m. gruodžio 21 d. 13:49:02
2008 m. gruodžio 16 d. 20:51:26
2008 m. gruodžio 16 d. 17:50:23
buvau tam koncerte ir mm.. Nežinau ar jis tikrai vertas dvd, bet gal ir taip nežinau, geriausių dainų iš naujo cd Jei Kas ir Auksinis Buda negrojo, šiaip tik kad pridėjo daug tokių nieko efektų ir įvykių koncerto metu
Auksinis Buda tai gera daina.Bižki gaila,kad negrojo...
2008 m. gruodžio 16 d. 17:20:09
2008 m. gruodžio 16 d. 16:56:08
2008 m. gruodžio 16 d. 16:20:44