Serj Tankian ir Rihanna. Va,lyčių lygybė,abu siaubingi balsai.
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Nepatinka System Of A Down vokalisto balsas, Marilyn Manson'o, Static-X ir Linkin Park vokalistų... Na kažkaip dabar taip staiga nešauna į galvą daugiau nepatinkančių balsų, bet įsijungus kokį pop dainų rinkinuką manau lengvai rasčiau ką dar pridėt į sąrašiuką..
O man Gallagherių patink. Liam'o šiek tiek čaižus, bet Noel'io tai tikrai normaliai.
Nepatinka: Jacko White'o, Orlovos, Marilyn Mansno, Sean Paul, Rihanna, Simply Red... Šiaip yra daug užknisančių. Vien pusė MTV žiauriai užknisa.
Nepatinka Guns N Roses vokalisto, Gallagherio laabai erzina, Linkin Parko vokalistas, Aerosmith, nuo EMA pasirodymo nepatinka The Killers vokalisto balsas, Muse'o, Kooks'o kažkoks keistas, Alina Orlova iš pradžių samba gražiai, bet ilgainiui pradeda užknisti, dar žiauriai nekenčiu E. Iglesias, to be continued....
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
2008 m. gruodžio 17 d. 19:22:25
2008 m. gruodžio 17 d. 18:57:39
2008 m. gruodžio 17 d. 18:37:46
2008 m. gruodžio 17 d. 18:31:36
Kiek suprantu nepatinka Tyler'io balsas iš Aerosmith? Kodėl gi dabar taip?
Nzn, nu nepatink ir tiek
Man Liamo nepatinka, Neolo dar visai pakenčiamas. O kodėl White'o ne?
Man jo balsas kažkoks keistas... Nervint pradeda.
2008 m. gruodžio 17 d. 17:36:15
2008 m. gruodžio 17 d. 17:10:54
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2008 m. gruodžio 17 d. 16:20:51
LoseControl.
prieštarauju dėl The Kooks und Muse!
Prieštarauji tai reiškia kad man jie patinka?
2008 m. gruodžio 17 d. 16:01:09
Nepatinka System Of A Down vokalisto balsas, Marilyn Manson'o, Static-X ir Linkin Park vokalistų... Na kažkaip dabar taip staiga nešauna į galvą daugiau nepatinkančių balsų, bet įsijungus kokį pop dainų rinkinuką manau lengvai rasčiau ką dar pridėt į sąrašiuką..
2008 m. gruodžio 17 d. 15:56:23
prieštarauju dėl The Kooks und Muse!
2008 m. gruodžio 17 d. 15:32:59
Kiek suprantu nepatinka Tyler'io balsas iš Aerosmith? Kodėl gi dabar taip?
Nzn, nu nepatink ir tiek
Man Liamo nepatinka, Neolo dar visai pakenčiamas. O kodėl White'o ne?
2008 m. gruodžio 17 d. 15:27:40
Nepatinka: Jacko White'o, Orlovos, Marilyn Mansno, Sean Paul, Rihanna, Simply Red... Šiaip yra daug užknisančių. Vien pusė MTV žiauriai užknisa.
2008 m. gruodžio 17 d. 15:23:50
2008 m. gruodžio 17 d. 15:13:22