nu as nebuvau ir manau,kad tokie dalykai nesamone ir man paprasciausiai pinigu galia ,kad paziuret,kaip kazkas akis dumia.
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
kažkaip manęs į tokius renginius nelabai traukia, gal ir įdomu būtų pasižiūrėti, bet tokio noro neturėjau, man jau daug įdomiau krepšinio varžybos, kad ir mūsų spotro halėj.. formulės lenktynes gyvai , va ko tikrai labai norėčiau ir kam pinigų negailėčiau...
Nebuvau. nemėgstu tokiu masinių pasisėdėjimų, nemėgstu tokių dalykų kaip tie pigūs triukai. taip, man jie atrodo pigūs, ir visai nesvarbu kiek į juos sukišta pinigų, juk visa tai yra be galo kvaila.
mano pažįstami buvo, iš jų atsiliepimus girdėjau nekokius. sakė, kad šou 10-12 metų vaikams. nežinau kaip ten iš tiesų, bet faktas tas, kad manęs tokie dalykai nedomina. vat kaip
Na show tai buvo ishties ispudingas.; ) kai veliau pradedi i viska gilintis, suvoki, kad tai yra padaroma milijonus kainuojancios technikos pagalba, bet TUO metu...kokia viena sekundele tikrai pradedi tiket stebuklais.
O shiaip daugelio tu triuku paaishkinimai...tikrai smegenai neishnesha...; )
Gal kas buvot? Kokie ispudziai?
Ash buvau - ispudi paliko nemaza. Shiaip paciu triuku buvo gal kokie 6, taigi palyginus nedaug, taciau Jis labai daug bendravo su ziurovais ir ishties daug juokavo. Sake "padainuosiu keleta geru gabalu kaip Ryyytis Cicinaaas".
Ispudingiausias ko gero buvo persikelimas i Jamaica.
Kokios Jusu nuomones?
; )
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2004 m. gruodžio 13 d. 22:51:38
2004 m. gruodžio 13 d. 20:07:37
2004 m. gruodžio 13 d. 20:05:11
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2004 m. gruodžio 13 d. 20:01:08
2004 m. gruodžio 13 d. 17:01:44
mano pažįstami buvo, iš jų atsiliepimus girdėjau nekokius. sakė, kad šou 10-12 metų vaikams. nežinau kaip ten iš tiesų, bet faktas tas, kad manęs tokie dalykai nedomina. vat kaip
2004 m. gruodžio 13 d. 16:33:33
2004 m. gruodžio 13 d. 16:30:42
2004 m. gruodžio 13 d. 16:10:53
2004 m. gruodžio 12 d. 22:57:51
O shiaip daugelio tu triuku paaishkinimai...tikrai smegenai neishnesha...; )
2004 m. gruodžio 12 d. 20:35:39
2004 m. gruodžio 12 d. 20:23:56
2004 m. gruodžio 12 d. 13:32:49
2004 m. gruodžio 12 d. 13:31:19
Ash buvau - ispudi paliko nemaza. Shiaip paciu triuku buvo gal kokie 6, taigi palyginus nedaug, taciau Jis labai daug bendravo su ziurovais ir ishties daug juokavo. Sake "padainuosiu keleta geru gabalu kaip Ryyytis Cicinaaas".
Ispudingiausias ko gero buvo persikelimas i Jamaica.
Kokios Jusu nuomones?
; )