ep rašė: na reklamuoti ES jau draudziama ir alkoholi ir tabaka, tai jau apie narkotikus nekalbesiu, isimsim koka is akropoliu ir paskirstisim po vaistines, jokios reklamos, atvirksiai, dideli ir grasinantis ispejimai narkotikai labai kenkia (?) jusu sveikatai, na atitinkamai, visas kursas priklausomai nuo kategorijos... na kaip variantas, privaloma gyditojo + psichologo konsultacija
amzius prie to kad vaikams negalima butu
Na, juk aš nekalbu apie reklamą per televiziją ir pan. Bet niekas nedraudžia pakabinti Maximoje iškabos "20% nuolaida stipriesiems alkoholiniams gėrimams". Čia būtų tas pats atvejis.
O su tom gydytojo konsultacijoms tu čia nerealiai jau. Tai koks čia legalizavimas tada būtų? Dar sugalvok, kad prieš vartojant alkoholį reiktų gauti receptą iš šeimos gydytojo.
Vaistinė tinka tarkim Arba specializuotos krautuvės Ot smagu.
Verslo planelis sukurtas, reikia tik įstatymo dabar.
na reklamuoti ES jau draudziama ir alkoholi ir tabaka, tai jau apie narkotikus nekalbesiu, isimsim koka is akropoliu ir paskirstisim po vaistines, jokios reklamos, atvirksiai, dideli ir grasinantis ispejimai narkotikai labai kenkia (?) jusu sveikatai, na atitinkamai, visas kursas priklausomai nuo kategorijos... na kaip variantas, privaloma gyditojo + psichologo konsultacija
ep, na kam viską taip supaprastinti?
Gal aš esu tinginė tik ir dabar tiesiog tingiu ieškoti kažko [juk sunkiau gauti kai nelegalu].
O įsivaizduok, nueini į Akropolį, ir akis bado reklama "Tik šiandien kokainui 50 procentų nuolaida".
Nebūčiau garantuota už save : )
dingusi_kazkur, nujauciu tau jau yra 18 hmm,
na bet juk tai bus tavo pasirinkimas, nori pasakyti, tu sutinki su tuo kad tavo gyvenima turi regulioti sistema ir draudimai? zodziu atsisakai pasirinkimo laisves, ok.
Pas mus miesto centre didliom raidėm iškaba ''Amsterdamo KVAIŠALAI''(tiksliai pavadinimo neprisimenu).Tai kaip jau iš pavadinimo supratot,kad parduoda kvaišalus legaliai.Dar be to Policijos būstinė šalia...Ir kaip gali legaliai pardavinėti narkotikus?
Coffeeshop'ų truksta ...
acid būtų gerai..nes ratukai "nebeveža" ir grybukai nebeauga..
Jei rimtai, tai nereikia legalizuoti rimtesnių kvaišalų. Kam reikia - tas gauna. Aš esu prieš, to dar čia betrūko. I sound like my mom. Bet aš visiškai rimtai.
Kitą vertus, rūkalus galima būtų legalizuoti..biznis nušvystų visom vaivorykštės spalvom.
Nežinau, kas čia galėtų būti legalu šiaip, kažkaip ne mano sritis.
Paskutiniu klausimu tik norėčiau pasisakyti: griežtai prieš legalizavimą esu. Priežastys, manau, aiškios. Tiesus kelias iki tautos degradavimo. Neva dar negana.
kalbam apie Lietuva, kas yra uzdrausta kas ne?
mane labiau domina is to kas yra neuzdrausta ka isbandet.
ir dar kaip galvojat, gal ka is to uzdrausto reiketu legalizuoti? o gal ir sunkesnius narkotikus aplamai reiketu legalizuot?
Keista, kai man ateina graziausias ir mylimiausias metu laikas, mizeriai pradeda galvoti apie savi$udybes, makaruoklius, kara ir gyvenima po zeme. Damn cia gi marijos zeme
2008 m. gruodžio 20 d. 12:48:17
Šitą temą uždraust, ji gali daryti neigiamą įtaką nepilnamečiams!
2008 m. gruodžio 20 d. 02:06:44
2008 m. gruodžio 20 d. 00:00:21
na reklamuoti ES jau draudziama ir alkoholi ir tabaka, tai jau apie narkotikus nekalbesiu, isimsim koka is akropoliu ir paskirstisim po vaistines, jokios reklamos, atvirksiai, dideli ir grasinantis ispejimai narkotikai labai kenkia (?) jusu sveikatai, na atitinkamai, visas kursas priklausomai nuo kategorijos... na kaip variantas, privaloma gyditojo + psichologo konsultacija
Na, juk aš nekalbu apie reklamą per televiziją ir pan. Bet niekas nedraudžia pakabinti Maximoje iškabos "20% nuolaida stipriesiems alkoholiniams gėrimams". Čia būtų tas pats atvejis.
O su tom gydytojo konsultacijoms tu čia nerealiai jau. Tai koks čia legalizavimas tada būtų? Dar sugalvok, kad prieš vartojant alkoholį reiktų gauti receptą iš šeimos gydytojo.
Vaistinė tinka tarkim
Verslo planelis sukurtas, reikia tik įstatymo dabar.
2008 m. gruodžio 19 d. 20:43:06
2008 m. gruodžio 19 d. 20:28:01
Salvija legalu ir velka nesveikai.
su kuo tai valgoma?
2008 m. gruodžio 19 d. 20:24:28
2008 m. gruodžio 19 d. 20:19:02
2008 m. gruodžio 19 d. 20:14:15
Tikrai yra.
2008 m. gruodžio 19 d. 20:13:41
Gal aš esu tinginė tik ir dabar tiesiog tingiu ieškoti kažko [juk sunkiau gauti kai nelegalu].
O įsivaizduok, nueini į Akropolį, ir akis bado reklama "Tik šiandien kokainui 50 procentų nuolaida".
Nebūčiau garantuota už save : )
2008 m. gruodžio 19 d. 20:10:36
na bet juk tai bus tavo pasirinkimas, nori pasakyti, tu sutinki su tuo kad tavo gyvenima turi regulioti sistema ir draudimai? zodziu atsisakai pasirinkimo laisves, ok.
2008 m. gruodžio 19 d. 20:04:37
2008 m. gruodžio 19 d. 20:02:51
Coffeeshop'ų truksta ...
kodel rukalus galima o rimtesnius ne? tas pats klausimas, tu nevartoji narkotiku vien del to kad jie yra nelegalus?
2008 m. gruodžio 19 d. 20:01:18
Pabandytų antras, trečias, kas anksčiau nebandė.
Ir vuolia.
2008 m. gruodžio 19 d. 19:59:05
sakai tautos degradavimas, tai as uzduosiu tau klausima ar tu pati begsi i vaistine, pirkti legaliu narkotiku?
2008 m. gruodžio 19 d. 19:58:05
Jei rimtai, tai nereikia legalizuoti rimtesnių kvaišalų. Kam reikia - tas gauna. Aš esu prieš, to dar čia betrūko. I sound like my mom. Bet aš visiškai rimtai.
Kitą vertus, rūkalus galima būtų legalizuoti..biznis nušvystų visom vaivorykštės spalvom.
2008 m. gruodžio 19 d. 19:37:11
Paskutiniu klausimu tik norėčiau pasisakyti: griežtai prieš legalizavimą esu. Priežastys, manau, aiškios. Tiesus kelias iki tautos degradavimo. Neva dar negana.
Ka pats bandei? ;]
2008 m. gruodžio 19 d. 19:16:20
mane labiau domina is to kas yra neuzdrausta ka isbandet.
ir dar kaip galvojat, gal ka is to uzdrausto reiketu legalizuoti? o gal ir sunkesnius narkotikus aplamai reiketu legalizuot?