Pink_Bunny rašė: mmm..šiaip ji galėjo daugiau pasiekt ir "padaryt",nes jos balsas geras,stilių pasirinko gera ir lietuvoje dar nelabai populerų.todėl manau shaunuolia,bet... reputacija kokia ji sau susikūrė..mastysena..mmm SEUBAS
na as pritariu siek tiek tau..va man patinka tavo nuomene, nes tu esi konkreti)
Ziurint bendra i ja kaip i moteri, gaunas net ne nulis o minusas: jokio moterisko zavesio ar dar kazko, apie grozi is vis tyliu... Jos bjaurus snukis vemt vercia...
Krc uzjausciu as ja, kad jinai tokia tregedija gime... Tokiu padlu kaip dar reiktu gerai paieskot, bet ir tai abejoju ar butu iamnoma daug rast... baisu, slykstyne nx!
mmm..šiaip ji galėjo daugiau pasiekt ir "padaryt",nes jos balsas geras,stilių pasirinko gera ir lietuvoje dar nelabai populerų.todėl manau shaunuolia,bet... reputacija kokia ji sau susikūrė..mastysena..mmm SEUBAS
eglermknt rašė: ai kazkokia. . .neapsisprendus tai sekso bomba tai jau kazkokia lele barbe . ..zodziu mazinos nosi tai turbut kazka ne taip jai ten "paremontavo" tai ir liko tokia nei sioka nei tokia . . .
o siaip tai ji man nepatinka
o schenoj kaip ir teatre..koki nori toki ir renkiesi vaidmeni
ai kazkokia. . .neapsisprendus tai sekso bomba tai jau kazkokia lele barbe . ..zodziu mazinos nosi tai turbut kazka ne taip jai ten "paremontavo" tai ir liko tokia nei sioka nei tokia . . .
manau kad ji NEiejo i muzikos istorija kaip #1 lt hip-hoper'e
..::*CRAIG DAVID, THE BEST WHAT EVER COULD HAPPEN TO R&B*::..
R&B muzikos forumas (naujienos, dainos, dainų žožiai, video ir kita.)
http://rb.forumup.lt
gyvenu kaip moku gyvent...
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. birželio 3 d. 23:12:52
mmm..šiaip ji galėjo daugiau pasiekt ir "padaryt",nes jos balsas geras,stilių pasirinko gera ir lietuvoje dar nelabai populerų.todėl manau shaunuolia,bet... reputacija kokia ji sau susikūrė..mastysena..mmm SEUBAS
na as pritariu siek tiek tau..va man patinka tavo nuomene, nes tu esi konkreti
2005 m. birželio 3 d. 23:11:52
Man kai kambariokė ją klauso, tai norisi numirt greičiau, kad negirdėčiau aš jos....
saUnuole tavo kambarioke, kad klausosi jos muzikos, nes toks stilius tik uzsieni ir madingas kuri ji dainuoja..saunuole ta tavo kambarioke
2005 m. gegužės 21 d. 19:52:42
Idomu ku ta ziurke padla rado? Gal siuslyne arab padvale? Ziurint is muzikos puses: balsas baisus, jokio talento, sokt nemoka, ant scenos atrodo kaip makaka...
Ziurint bendra i ja kaip i moteri, gaunas net ne nulis o minusas: jokio moterisko zavesio ar dar kazko, apie grozi is vis tyliu... Jos bjaurus snukis vemt vercia...
Krc uzjausciu as ja, kad jinai tokia tregedija gime...
2005 m. gegužės 21 d. 19:23:39
2005 m. gegužės 21 d. 12:25:03
2005 m. gegužės 20 d. 18:25:05
2005 m. gegužės 17 d. 13:55:29
ai kazkokia. . .neapsisprendus tai sekso bomba tai jau kazkokia lele barbe . ..zodziu mazinos nosi tai turbut kazka ne taip jai ten "paremontavo"
o schenoj kaip ir teatre..koki nori toki ir renkiesi vaidmeni
2005 m. gegužės 9 d. 08:40:03
2005 m. gegužės 7 d. 16:09:58
2005 m. gegužės 7 d. 15:02:07
2005 m. gegužės 7 d. 08:39:26
2005 m. gegužės 5 d. 07:34:13
nezinau uz ka mane tu galetum teist gal uz akla nora gyvent nezinau kodel tureciau kazka pakeist gyvenu kaip moku gyvent... ____________________________________ "Jis rado skardinėlę kondensuoto pieno... todėl pasiliko ją sau, pastūmėjęs į kamputį, kad niekam neužkliūtų" - Mikė :D
2005 m. gegužės 2 d. 15:33:40
Ir isvis, argi galima apie ja gerai galvoti, kai jos daina vadinasi "Padaryk mane"?
2005 m. gegužės 2 d. 10:36:37
2005 m. balandžio 29 d. 10:42:23
2005 m. balandžio 29 d. 08:52:38
o kur tu ismauni? i kuria sali? aisku nx cia toj lietuvelej kirmyt
siausiu kut netoli..gal pas danus..gal pas anglus
cia as..sumaisiau nickus..
2005 m. balandžio 29 d. 08:48:52
o kur tu ismauni? i kuria sali? aisku nx cia toj lietuvelej kirmyt
siausiu kut netoli..gal pas danus..gal pas anglus
2005 m. balandžio 28 d. 13:48:22
2005 m. balandžio 27 d. 19:23:27
2005 m. balandžio 27 d. 18:02:29