tiesiog_as rašė: as kazkada ja maciau..gatvej..pasirode paprasta mergina..be to ji man ar taip ar taip patinka...o kas del muzikos manau, kad ji dar parodys ka moka..
man ir atrodo, kad ji paprasta..ir tikrai nepasikelus
CyberPirate rašė: jeygu chia kazhkam uzhkliuwa jos wulgarokas iwayzdis, tay paskaytykit kada nors pop nawjienas, kad galetumet pagrystay kalbet... nes kiek man zhinoma [ perskaychius dawgybe straypsniu apie ashera] ji jaw seniay pakeyte sawo iwayzdi i toki, kox jis yra ish tikruju... ash jos neteysinu ir tuo labiaw neteysiu... nes daynininko iwayyzdis man mazhu mazhiawsiay rupi... o kalbant apie jos daynawimo ir stiliu - kas kita... tikriawsiay ji buwo wienintele atlikeja lietuwoje pabandzhiusi irashyti r&b daynu... uzh tay ash ja gerbiu...
labai pastabi..va ji visiskai teisi
jeygu chia kazhkam uzhkliuwa jos wulgarokas iwayzdis, tay paskaytykit kada nors pop nawjienas, kad galetumet pagrystay kalbet... nes kiek man zhinoma [ perskaychius dawgybe straypsniu apie ashera] ji jaw seniay pakeyte sawo iwayzdi i toki, kox jis yra ish tikruju... ash jos neteysinu ir tuo labiaw neteysiu... nes daynininko iwayyzdis man mazhu mazhiawsiay rupi... o kalbant apie jos daynawimo ir stiliu - kas kita... tikriawsiay ji buwo wienintele atlikeja lietuwoje pabandzhiusi irashyti r&b daynu... uzh tay ash ja gerbiu...
alamanda rašė: man nepatinka ashera viemn del to, kad ji daro is save kazkokia keksele, o ne dainininke... vis tik jei jau sukaliojiesi scenoje su mikrofono, svarbiausia turetu buti balsas ir muzika, o tik tadac sijono ilgis, iskirptes gylis, skexo patirtys ir sugulovu skaicius. man is viso tokios vulgarios mergos nepatinka ir muzika man jos ne prie sirdies... krc, siaubekas!
na kai ji buvo oazej sestadieny nepasakyciau, kad atrode taip kaip kazkada..labai grazus rubai tada buvo...
alamanda rašė: man nepatinka ashera viemn del to, kad ji daro is save kazkokia keksele, o ne dainininke... vis tik jei jau sukaliojiesi scenoje su mikrofono, svarbiausia turetu buti balsas ir muzika, o tik tadac sijono ilgis, iskirptes gylis, skexo patirtys ir sugulovu skaicius. man is viso tokios vulgarios mergos nepatinka ir muzika man jos ne prie sirdies... krc, siaubekas!
man nepatinka ashera viemn del to, kad ji daro is save kazkokia keksele, o ne dainininke... vis tik jei jau sukaliojiesi scenoje su mikrofono, svarbiausia turetu buti balsas ir muzika, o tik tadac sijono ilgis, iskirptes gylis, skexo patirtys ir sugulovu skaicius. man is viso tokios vulgarios mergos nepatinka ir muzika man jos ne prie sirdies... krc, siaubekas!
iewuka rašė: lietuviska christina aguilera...
galite kaltinti mano nesidomejima - bet apie jos asmenini gyvenima, seksualuma ir kelnaiciu ypatumus esu girdejusi pakankamai nemazai, o daina - gal tik viena... net "garsiosios" "padaryk mane" negirdejau... nors aisku mano auseles pasieke gandai apie "skandalingaja" daina... vnz, manau, kad ashera per mazai demesio skiria muzikos kokybei ir populiarinimui ir per daug - saves pacios reklamai...
ai, prisiminiau, maciau kazkada jos pasirodyma per LTtop10, tada ji tipo elegantiska buvo... vis tiek nepatiko.
nieko neteisiu, tiesiog isreiskiu savo nuomone. vat.
lietuviska christina aguilera...
galite kaltinti mano nesidomejima - bet apie jos asmenini gyvenima, seksualuma ir kelnaiciu ypatumus esu girdejusi pakankamai nemazai, o daina - gal tik viena... net "garsiosios" "padaryk mane" negirdejau... nors aisku mano auseles pasieke gandai apie "skandalingaja" daina... vnz, manau, kad ashera per mazai demesio skiria muzikos kokybei ir populiarinimui ir per daug - saves pacios reklamai...
ai, prisiminiau, maciau kazkada jos pasirodyma per LTtop10, tada ji tipo elegantiska buvo... vis tiek nepatiko.
as tik galiu pasakyti, kad si sestadieny buvau oazej ir apie ashera tik pacius graziausius zodzius galiu pasakyti..supratau tik tai, kad is apkalbu apie zmogu daugiau niekad nespresiu..va ta vakara ji atrode labai grazi..ne tokia kokia matydavau foto..ar tv..ir sei pakeiciau nuomone apie ja..100%..ji labai paprasta..kalbejo, bendravo su visais..man dar sunku tuo patiket...tai vat..kaip ir minejo ashmanti..nereik varyt ant asheros jei jos nematem..nepazystam?
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2004 m. gruodžio 15 d. 21:15:56
2004 m. gruodžio 15 d. 20:27:53
as kazkada ja maciau..gatvej..pasirode paprasta mergina..be to ji man ar taip ar taip patinka...o kas del muzikos manau, kad ji dar parodys ka moka..
2004 m. gruodžio 14 d. 23:16:27
jeygu chia kazhkam uzhkliuwa jos wulgarokas iwayzdis, tay paskaytykit kada nors pop nawjienas, kad galetumet pagrystay kalbet... nes kiek man zhinoma [ perskaychius dawgybe straypsniu apie ashera] ji jaw seniay pakeyte sawo iwayzdi i toki, kox jis yra ish tikruju... ash jos neteysinu ir tuo labiaw neteysiu... nes daynininko iwayyzdis man mazhu mazhiawsiay rupi... o kalbant apie jos daynawimo ir stiliu - kas kita... tikriawsiay ji buwo wienintele atlikeja lietuwoje pabandzhiusi irashyti r&b daynu... uzh tay ash ja gerbiu...
labai pastabi..va ji visiskai teisi
2004 m. gruodžio 14 d. 20:50:53
2004 m. gruodžio 14 d. 20:49:20
man nepatinka ashera viemn del to, kad ji daro is save kazkokia keksele, o ne dainininke... vis tik jei jau sukaliojiesi scenoje su mikrofono, svarbiausia turetu buti balsas ir muzika, o tik tadac sijono ilgis, iskirptes gylis, skexo patirtys ir sugulovu skaicius. man is viso tokios vulgarios mergos nepatinka ir muzika man jos ne prie sirdies... krc, siaubekas!
na kai ji buvo oazej sestadieny nepasakyciau, kad atrode taip kaip kazkada..labai grazus rubai tada buvo...
2004 m. gruodžio 14 d. 20:42:15
na del aprangos nesigincysiu...
2004 m. gruodžio 14 d. 18:16:15
2004 m. gruodžio 14 d. 10:58:39
nepatinka, o asmeninis gyvenimas tuo labiau neidomus.
tai nemanau, kad i asmeniny gyvenima ir reiktu kistis zmogaus...
2004 m. gruodžio 14 d. 00:24:04
2004 m. gruodžio 13 d. 22:35:28
matciau kaune shilajniuose kaj girta mama vede namo
oj..oj..oj..kaip negrazu meluoti...nemanau, kad jos mama geria..jei ka...
2004 m. gruodžio 13 d. 22:28:06
2004 m. gruodžio 13 d. 22:16:14
2004 m. gruodžio 13 d. 22:07:42
lietuviska christina aguilera...
zinai..asiu uz tavo nuomone..ji bent pagrysta...
2004 m. gruodžio 13 d. 22:04:08
2004 m. gruodžio 13 d. 22:03:39
2004 m. gruodžio 13 d. 21:55:46