|
Naujienos
|
Dienoraščiai
|
Stiliai
|
|
Grojaraščiai
Diskusijų temos
|
Kūryba
|
Vartotojai
|
|
Komentarai
|
Dainų tekstai
|
Gairės
|
|
|
|
|
Ką manote apie vaizdo klipus, kuriuose labai demonstruojamas atlikėjų seksualumas?
Susijusi muzika: pasirinkti
Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
2010 m. sausio 9 d. 15:56:14
2010 m. sausio 5 d. 08:23:54
Geriausias pavyzdys Lietuvoje - Yva arba Olialia pupytės.. Gerai kad ne olialia putytės.. O JAV tai turbūt būtų Paris Hilton - taip pat beskoningumo viršūnė, ką čia daugiau ir bepasakysi.. O tokių klipų prisižiūrėjusios mergaitės ima rengtis kaip kekšės ir įsivaizduoja, kad jei neturėsi gražaus veidelio, ilgų kojų ir didžiulių papų, tai jau jos pasmerktos.. O jei visą tai turi, tada nereikia nei mokytis, nei apskritai nieko daryti, užtenka išskėsti kojas ir visas pasaulis taui po kojomis.. Nesąmonė.. Ir po to dar stebisi žmonės, kaip čia pasaulyje taip įsišaknijęs sekso kultas..
2009 m. kovo 13 d. 16:27:00
2009 m. vasario 1 d. 13:16:45
2008 m. gruodžio 6 d. 14:55:39
2008 m. gruodžio 5 d. 18:48:16
Vat,vienas jau reklamuojasi, mechaninis_gyvunas.
2008 m. gruodžio 5 d. 18:41:30
2008 m. gruodžio 5 d. 18:37:08
bet tu m_a esi absoliučiai nerealus, taur eikėtų ekstrasensų mūšy dalyvaut
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2008 m. gruodžio 4 d. 19:24:45
2008 m. gruodžio 4 d. 16:16:43
2008 m. gruodžio 4 d. 08:34:53
Zodziu kokios pusi ket dools{zinau, kad su klaidom paraseu} tai dar nieko, bet Britney;/
Pussycat Dools yra ne tik "dar nieko" - jos apskritai parode pasauliui toki auksta popso lygi [su visom geriausiom jo tradicijom] kad dar negreitai atsiras tokia grupe ar atlikejas, kuri nusluostytu nosi joms
viena dainuoja, penkios ne5įtemą šoką. vokalisčių tam pačiam popse aš esu ir geresnių mačius, o savo šokėjas scherzinger galėjo neįvardinti kaip grupę.
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2008 m. gruodžio 3 d. 23:54:33
Zodziu kokios pusi ket dools{zinau, kad su klaidom paraseu} tai dar nieko, bet Britney;/
Pussycat Dools yra ne tik "dar nieko" - jos apskritai parode pasauliui toki auksta popso lygi [su visom geriausiom jo tradicijom] kad dar negreitai atsiras tokia grupe ar atlikejas, kuri nusluostytu nosi joms
Nejuokink
2008 m. gruodžio 3 d. 23:48:06
2008 m. gruodžio 3 d. 14:18:17
2008 m. gruodžio 3 d. 13:03:19
2008 m. lapkričio 5 d. 20:17:43
2008 m. lapkričio 5 d. 20:13:21
2008 m. birželio 20 d. 20:47:30
manau blogai nes tada jau prasideda gerbeju uzkariavimas ne balsu o kunu ...
kaip tau pasiseke kad tave tik balsu galima uzhkariauti, man pasiseke dar labiau - nes mane galima uzhkariauti ir kunu ir balsu ir judesiais vienu metu - visom keturiom uzh!
2008 m. birželio 9 d. 17:28:29
2008 m. sausio 17 d. 22:57:53
Kai nemoki dainuot, vistiek kazkaip norisi atkreipt demesi. Ar ne?