tai beabejones mano megstamiausias ir labaiusiai gerbiamas atlikejas lietuvoj tachiau po paskutiniu nauju 2 albumu tai kazkaip manau jau laikas jam i pencija man labaiu patiko "Visi langai ziuri i dangu" ir kiti ankstesni albumai iki "beribiam danguj" jie kazkaip dar biski sunkesni buvo dabar tai kazkaip nupopsejo Andrius , bet kol kas is lyderis
Andrius yra Andrius. Jis bene wienintelis Lietuvoj gelbsti musu beweik bewiltishka muzika. Man jo dainu zhodzhiai yra nerealus [bent jau kurias esu girdejus. Shiaip tai daug girdejau ] , o ir jis pats kaip zhmogus yra.. Eee.. Kaip ten mano mama sako..? Ai, nu nezhinau, sakykim, kad fainas Wat. Grazhu zhiuret ;]]]
Gabux >>> Manau viską nugali nenoras palikti tai kam tu atidavei didžiają dalį savo gyvenimo. Nesvarbu kokia sritis tai būtų. Gali tu būti puikus krepšininkas, pasitraukti 30 metų ir visi tave prisimins kaip nuostabų žaidėją. Bet tu žiūrėsi rungtynes ir tiesiog degsi noru būti kartu su kitais, bėgioti po aikštę, kovoti dėl pergalės. Kaip tu manai kodėl ir būdami 40-ies žaidė toki žaidėjai kaip Jordanas ar Sabonis? .. Jie tiesiog negalėjo be krepšinio. Visi puikiai supranta kad jie jau nebuvo toki kaip savo geriausiais metais, tačiau ugnies, noro žaisti iš tų žmonių neatimsi. Tas pats ir su muzika. Tas pats manau ir su Andrium. Kam atimti iš savęs kas tau teikia didžiausią malonumą, kas yra tavo gyvenimas? O mano manymu Andrius dar nėra taip tragiškai išsisėmęs ir dar gali jis kažką parodyti.
lokyte,
ltunited yra tik projektas, taj lajkina ir nerimta. o du nauji albumai.. man jie lb patinka.. net ir tyla, kurioje nerasi jokiu lyriku.. tiesiog respect zmoguj kuris kuria muzika ir dar isivelia i tokia intriga.
as ji gerbiu uz tai kad jis nebijo pasakyti ka nori ir be banaliu zodziu kai mano klasioke pasake kad mamontovas yra nesamone pagalvojau... na tu kvaila blondine ka tu supranti...
Gabux >>> Sutinku, nėra jis toks, jau kiek išsisėmęs ir tt. Bet nereikia smerkti žmogaus. Vistiek už jį geresnių ir protingesnių žmonių tarp LT muzikos žvaigždžių neatrasi. O man taip netgi geriau negu tai, kad Andrius ramiai baigtų savo muzikinę karjerą ir taptų tik dideliu geru prisiminimu. Ne viskas gyvenime gi sekas ir yra gerai.
Ir tų senų gerų laikų neprisimenu nes dar per mažas tuo metu buvau. Viskas ką turiu - tik muzikiniai jo įrašai.
iki Eurovizijos maniau, kas jis suauges, rimtas ir gilus zmogus... dabar supratau, kad ir del sito klydau... man rodos jam dar per anksti vaiketi...
gyvenu kaip moku gyvent...
Anksciau jis buvo tikrai geras atlikejas ir puiki asmenybe, nes 'neviesino' saves kaip kitos LT zvaigzdes. Tas projektas LT-United- ideja del vienybes- gera, bet ne A.M eit i Eurovizija ir atlikt toki (muzikine prasme) leksta kurini. Tie, kurie atsimena tuo laikus is 'Lauzo sviesa' - galbut daugiau jau suauge zmones- gerokai nusivyle.
O Dangus- be abejo, galbut jis is dalies norejo padeti dalyviams, bet ar tu bent isivaizduoji- kiek jam uz tai sumokejo? Be to- shis shou A.Mamontovui buvo puiki reklama- juk netrukus jis isleido savo 2 albumus.
Tikrai jau nebera to A.M is tu senu 90-uju ir 'Hamleto' laiku. Gaila, kad toks zmogus visgi pasidave tai 'ziurekit i mane!' manijai.
Jei pameni tuos 'senus' A.M laikus turetum puikiai suprast apie ka as.
Gabux rašė: Sukomerciškėjo. Gal senstant žmogui reikia dėmesio or smth? Neįsipaišo man jis niekaip į tą LT-United. Ok, tegu būna tas projektas, bet tegu jaunesniems užleidžia. O dabar- pats save kaip asmenybę gerokai sumalė. Ir muzika, deja, po truputį išsikvepia. Gaila.
Na Andrius juk ir įkūrė tą projektą, tad jis neatsiejama jo dalis. Man tas LT United iš pradžių labai nepatiko bet dabar visai teigiamai žiūriu į viską. Visgi Andrius yra Andrius. Ir jeigu jam pavyks pakeisti visų LT žmonių kvailą požiūrį į tą Eurovizijos konkursą tai jau bus didelis jo nuopelnas.
Kitas pavzydys - realybės šou DANGUS. Realybės šou ir Andrius Mamontovas. Iš pirmo žvilgnsio sunkiai suderinami dalykai, bet žvelgiant iš kitos pusės matyti kad jam nėra visiškai dzin lietuvos muzikos ateitis, jis dirbo su Dangaus dalyviais, dalino jiems savo patarimus ir tt. Juk kitas jo vietoj galėtų sau ramiai baigti karjerą ir visi jį prisimintų kaip vieną geriausių atlikėjų Lietuvos istorijoje. Bet Andrius taip nesielgia. Jis rizikuoja savo reputacija, rizikuoja paminti savo principus, bet jis bent kažką daro, stengiasi dėl kitų. Visgi tai pagirtina.
........................
Man Mamontovas visada liks geriausiu Lietuvos dainininku ir vienu labiausiai gerbtinų žmonių. Jo senoji muzika yra nepakartojama, grupei Foje reikėtų pastatyti paminklą.
Ir manau ateityje jis dar toliau rūpinsis LT muzikos ateitimi ir stengsis iš visų jėgų.
Sukomerciškėjo. Gal senstant žmogui reikia dėmesio or smth? Neįsipaišo man jis niekaip į tą LT-United. Ok, tegu būna tas projektas, bet tegu jaunesniems užleidžia. O dabar- pats save kaip asmenybę gerokai sumalė. Ir muzika, deja, po truputį išsikvepia. Gaila.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. kovo 19 d. 00:33:13
2006 m. kovo 18 d. 09:01:57
2006 m. kovo 17 d. 22:38:55
2006 m. kovo 17 d. 14:39:11
2006 m. kovo 15 d. 19:13:53
2006 m. kovo 15 d. 18:58:24
ltunited yra tik projektas, taj lajkina ir nerimta. o du nauji albumai.. man jie lb patinka.. net ir tyla, kurioje nerasi jokiu lyriku.. tiesiog respect zmoguj kuris kuria muzika ir dar isivelia i tokia intriga.
2006 m. kovo 15 d. 18:28:38
2006 m. kovo 14 d. 16:12:48
2006 m. kovo 11 d. 18:27:04
2006 m. kovo 11 d. 18:11:55
2006 m. kovo 11 d. 18:05:34
Ir tų senų gerų laikų neprisimenu nes dar per mažas tuo metu buvau. Viskas ką turiu - tik muzikiniai jo įrašai.
2006 m. kovo 11 d. 17:41:42
nezinau uz ka mane tu galetum teist gal uz akla nora gyvent nezinau kodel tureciau kazka pakeist gyvenu kaip moku gyvent... ____________________________________ "Jis rado skardinėlę kondensuoto pieno... todėl pasiliko ją sau, pastūmėjęs į kamputį, kad niekam neužkliūtų" - Mikė :D
2006 m. kovo 11 d. 17:11:48
Anksciau jis buvo tikrai geras atlikejas ir puiki asmenybe, nes 'neviesino' saves kaip kitos LT zvaigzdes. Tas projektas LT-United- ideja del vienybes- gera, bet ne A.M eit i Eurovizija ir atlikt toki (muzikine prasme) leksta kurini. Tie, kurie atsimena tuo laikus is 'Lauzo sviesa' - galbut daugiau jau suauge zmones- gerokai nusivyle.
O Dangus- be abejo, galbut jis is dalies norejo padeti dalyviams, bet ar tu bent isivaizduoji- kiek jam uz tai sumokejo? Be to- shis shou A.Mamontovui buvo puiki reklama- juk netrukus jis isleido savo 2 albumus.
Tikrai jau nebera to A.M is tu senu 90-uju ir 'Hamleto' laiku. Gaila, kad toks zmogus visgi pasidave tai 'ziurekit i mane!' manijai.
Jei pameni tuos 'senus' A.M laikus turetum puikiai suprast apie ka as.
2006 m. kovo 11 d. 02:07:34
Sukomerciškėjo. Gal senstant žmogui reikia dėmesio or smth? Neįsipaišo man jis niekaip į tą LT-United. Ok, tegu būna tas projektas, bet tegu jaunesniems užleidžia. O dabar- pats save kaip asmenybę gerokai sumalė. Ir muzika, deja, po truputį išsikvepia. Gaila.
Na Andrius juk ir įkūrė tą projektą, tad jis neatsiejama jo dalis. Man tas LT United iš pradžių labai nepatiko bet dabar visai teigiamai žiūriu į viską. Visgi Andrius yra Andrius. Ir jeigu jam pavyks pakeisti visų LT žmonių kvailą požiūrį į tą Eurovizijos konkursą tai jau bus didelis jo nuopelnas.
Kitas pavzydys - realybės šou DANGUS. Realybės šou ir Andrius Mamontovas. Iš pirmo žvilgnsio sunkiai suderinami dalykai, bet žvelgiant iš kitos pusės matyti kad jam nėra visiškai dzin lietuvos muzikos ateitis, jis dirbo su Dangaus dalyviais, dalino jiems savo patarimus ir tt. Juk kitas jo vietoj galėtų sau ramiai baigti karjerą ir visi jį prisimintų kaip vieną geriausių atlikėjų Lietuvos istorijoje. Bet Andrius taip nesielgia. Jis rizikuoja savo reputacija, rizikuoja paminti savo principus, bet jis bent kažką daro, stengiasi dėl kitų. Visgi tai pagirtina.
........................
Man Mamontovas visada liks geriausiu Lietuvos dainininku ir vienu labiausiai gerbtinų žmonių. Jo senoji muzika yra nepakartojama, grupei Foje reikėtų pastatyti paminklą.
Ir manau ateityje jis dar toliau rūpinsis LT muzikos ateitimi ir stengsis iš visų jėgų.
Svarbiausia kad Andrius tiki tuo ką daro.
2006 m. kovo 11 d. 01:54:52
2006 m. kovo 5 d. 22:11:07
2006 m. kovo 5 d. 22:05:09
2006 m. kovo 5 d. 20:46:09
2006 m. kovo 5 d. 13:14:37
2006 m. vasario 20 d. 20:51:39