kažkada jo [teisingiau Foje] kūryba buvo tikrai gera. deja,pinigai daro savo. ne vienas šiomis dienomis daromas šou su jo pavarde - tik būdas prikviesti daugiau žmonių.
[joa, zinau rodys music'o lajkrodis, kad dar nea, bet is tikruju jau. seniai jau.]
tiesiog jis tiek daug dawe sawo klausytojams, publikaj, ajsqu pats megawosi tuo.. tegu buna lajmingas..tame wiskaz telpa..
: )*
a.m..yr gerewsias ir taskas.nuo mazens as ji lb meeliu..i manau shita tema yra jau kalbeta nekarta.. bet tiesa pasakius kai buvo "foje" andrews dajnos buvo geresnes..bet as ji vistiek mylejau myliu ir mylesiu..DIDELIS RESPECTAS JAM...uz didely inasa i lt kultura.. andrius is da best..beto vajkaj..andrews gimtadienis reetoj
Koncertas man patiko nerealiai. Visame nebuvau, o paskaiciaves, kada mazdaug ilips i scena A,MAmontovas, atejau ir as . Siaip pirma karta maciau ji savo akimis ir paliko ispudi dar didesni, kaip muzikantas. Ypac patiko paskutinis traukinys, vaikystes stogas, meiles nebus per daug ir lauzo sviesa!
Buvau ir as tame baigiamajame Juros Sventes 2005 koncerte. Ir likau suzaveta ir nustebinta. Dar nebuvau macius, kad per tokius masinius renginius Klaipedoje kas nors susilauktu tokio pagarbaus palaikymo. Aisq, minia daznai skanduoja "Amberlife, Amberlife" arba "Mango, Mango!" , bet vakar buvo visai kas kita. Nemanau,kad tai galima isreiksti zodziais. Tiesiog tai Muzikantas is didziosios raides
Manau Andrius Mamontovas vienas geriausiu atikeju Lietuvoje ir nusipelne tos pagarbos
vakar ziurejau jo pasirodima baigiamajam juros sventes koncerte.Pasirode tikrai ispudingai.Man ziauriai patio, tiesiog buvo grazu pasiziureti Isjudino visus zmones.SAUNUOLIS!!!!!!
So what's so interesting about you,
Where's the damage, where's the fun?
Think of all the things we done,
But we'll never do them no more...
O never do nomore...
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. rugpjūčio 27 d. 07:52:28
2005 m. rugpjūčio 27 d. 07:47:49
Noriu paklausti: o kiek dainų turi????
2005 m. rugpjūčio 26 d. 19:06:55
2005 m. rugpjūčio 26 d. 17:12:38
2005 m. rugpjūčio 26 d. 11:42:34
2005 m. rugpjūčio 25 d. 21:49:16
tas pats kurį užkniso popsas, bet kartu su atlanta apie kregždutes dainuoja.....nemegstu as jo...
tai vienintelis tavo komentaras su kuriuo sutinku
2005 m. rugpjūčio 22 d. 21:38:26
wa tiesiog gal atejo gimtadienis zmogaus kuri tikraj noreciau paswejkint..
[joa, zinau rodys music'o lajkrodis, kad dar nea, bet is tikruju jau. seniai jau.]
tiesiog jis tiek daug dawe sawo klausytojams, publikaj, ajsqu pats megawosi tuo.. tegu buna lajmingas..tame wiskaz telpa..
: )*
2005 m. rugpjūčio 22 d. 21:09:18
Man bene vienintele gera Lt grupe yra Foje.
2005 m. rugpjūčio 22 d. 20:34:30
2005 m. rugpjūčio 22 d. 18:27:38
2005 m. rugpjūčio 21 d. 11:16:11
Kas varysit į Hamletą Druskininkuose?
2005 m. liepos 25 d. 20:02:26
2005 m. liepos 25 d. 17:14:43
Man asmeniškai jis yra Dievas.
2005 m. liepos 25 d. 16:47:50
Manau Andrius Mamontovas vienas geriausiu atikeju Lietuvoje ir nusipelne tos pagarbos
2005 m. liepos 25 d. 10:56:18
2005 m. liepos 25 d. 10:30:02
2005 m. liepos 24 d. 19:15:58
2005 m. liepos 24 d. 19:15:10
2005 m. liepos 17 d. 14:18:59
2005 m. liepos 16 d. 14:26:06