Na su viskuom sutinku, taciau Andrius 1987m vede laidas per TV apie DM kuryba: ish karto buvo matyt, kad depeshai ji stipriai itakojo, todel pirmo foje albumo skambesys labai jau buvo supanashejes i DM "Speak and Spell" !
Diksas rašė: Wow - o ka jis pasieke, ka? kas gali man nuoshirdziai atsakyti - ka Andrius M. pasieke, ka?
As bandziau atsakyti i tavo klausima. Kas del Anties tai manau, kad tai buvo geniali muzika pranokusi savo laikmeti, beje jie vel susieina vienam koncertui, bet bilietu kainos nemenkos. Visgi griztant prie Andriaus Mamontovo, dar galiu pasakyti, kad gerbiu ji uz tai, kad liko istikimas savo idejoms, o del to "tinkamo laiko" tai jei nori tapti "legenda" turi buti tinkamu zmogumi, tinkamu laiku, tinkamoje vietoje, jei nori maziau, uztenka buti tik tinkamu zmogumi.
Na ash nesakau, kad jis negenijus, taciau 1986m jam buvo labai palankus laikas, nors tuomentine Antis dejo visiems i kaulus, todel sakau: jei A.Kaushpedas butu grajines iki dabar, butu sunku pasakyti kas daugiau butu pasiekes! Ka manai, ka?
Tikrai ne tiek, tikriausiai neisivaizduoji tokiu mastu (palyginimui, Lietuvoje grupes Marilyn Manson koncerte buvo apie 10.000 zmoniu). Esme, kad jis buvo grupes "frontmenas", atlikejas, bei dainu autorius. Lietuvos Pop scenoje visa laika skatino neformalios muzikos judejima, kele kontraversishkas idejas. Taip pat koncertavo visame pasaulyje, yra tituluotas tiek kaip muzikantas, tiek kaip meninkas, pasakyk zmogu kuris Lietuvoje sioje srityje yra labiau nusipelnes, pasiekes uz Andriu Mamontova.
Pala pala - ar mes apie foje kalbam ar apie Andriu, ka? Pagalvok, RaYden, jei R.Cicinas paskelbtu kad i Zimbabve ishvaziuoja visiems laikams - kiek zmoniu (iskaitant ir kaimo bobutes) ateitu i paskutini jo koncerta, ka?
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. birželio 17 d. 08:18:54
respect'as is mano puses
2005 m. birželio 16 d. 17:43:37
2005 m. birželio 16 d. 12:55:59
2005 m. birželio 14 d. 14:37:55
mamontovas
2005 m. birželio 5 d. 11:16:24
2005 m. birželio 5 d. 10:34:59
Nezinau ,bet dideles pagarbos jam neturiu.
as irgi, bet,kaip sakoma, is dainos zodzio neisimsi
2005 m. birželio 4 d. 22:45:34
2005 m. birželio 4 d. 22:01:25
2005 m. birželio 4 d. 21:52:27
2005 m. gegužės 23 d. 20:00:49
2005 m. gegužės 22 d. 20:54:32
2005 m. gegužės 22 d. 20:49:25
Wow - o ka jis pasieke, ka? kas gali man nuoshirdziai atsakyti - ka Andrius M. pasieke, ka?
As bandziau atsakyti i tavo klausima. Kas del Anties tai manau, kad tai buvo geniali muzika pranokusi savo laikmeti, beje jie vel susieina vienam koncertui, bet bilietu kainos nemenkos. Visgi griztant prie Andriaus Mamontovo, dar galiu pasakyti, kad gerbiu ji uz tai, kad liko istikimas savo idejoms, o del to "tinkamo laiko" tai jei nori tapti "legenda" turi buti tinkamu zmogumi, tinkamu laiku, tinkamoje vietoje, jei nori maziau, uztenka buti tik tinkamu zmogumi.
2005 m. gegužės 22 d. 20:44:30
2005 m. gegužės 22 d. 20:34:12
2005 m. gegužės 22 d. 20:26:11
2005 m. gegužės 22 d. 20:12:33
2005 m. gegužės 22 d. 19:52:58
2005 m. gegužės 22 d. 16:08:33
RESPEKT
2005 m. balandžio 24 d. 12:34:54
2005 m. balandžio 19 d. 06:15:28