Ernikete rašė: Jiop dauka rejshkia jegu Jie atrodytu nestiLingaj arbe nemadingaj tia nafik Ju kLausytis ar ajt i ju koncertus?geda net teLikan butu pazet xixixi))
Priimk mano užuojautą... man tikrai tavęs gaila, kaip tik gali būti gaila žmogui su mizantropišku mąstymu...
jej sakychiau, kad nerupi, tikraj apsimeluochiau, bet kajp jau chia kazhkas sake tikraj nemesiu klausyt kokios taj grupes jej man jos muzikantaj negrazhus... manau kajp kejchiasi muzikinis skonis lygiaj tajp pat kejchiasi ir pozhiuris y grozhy... pwz jej klausychiau popso [supraskit kajp norit] namanau kad man koks nors slash'as ar james hetfield'as butu grazhus... nzn kazhkajp kaj megsti muzikanto muzika, nlb ysiwajzduoju kajp tas atlikejas gali atrodyt negrazhus...
mano nuomonei apie atliekama muzika isvaizda neturi absoliuciai jokios reiksmes.
as net nezinau kaip atrodo vienos ar kitos grupes atlikejai, taciau megstu ju muzika. ir tiek.
ar ledu isvaizda turi itakos ju skoniui?
be abejoniu, jei valgai atsimerkes.
bet jei tavo akys uzristos???
muzika taip pat suokiame tik ausimis. matyti nereikia.
man daro ispudi, bet aciu gerajamm Dievuliui, kad man svarbiau muzika.
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Jei čia klausiama apie sceninį įvaizdį, tai atsakymas: Taip. Sceninė išvaizda gali suteikti pasirodymui ypatingą prieskonį, arba jį sugadinti. Taigi tai net labai svarbu. O jei kalbėtume apie tai, kaip jie atrodo nulipę nuo scenos - man vienodai, tai jų reikalas.
Rytas ateis, kaip ateina mirtis išdidi, bet prieš mirtį dažnai širdyje nurimsti....
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2005 m. spalio 13 d. 17:43:50
2005 m. spalio 13 d. 15:41:19
2005 m. spalio 13 d. 15:30:18
2005 m. spalio 12 d. 10:32:44
2005 m. spalio 12 d. 07:18:14
turiu ir tokiu dainu (disku), kur net nzn kaip atlikejas atrodo...
2005 m. spalio 12 d. 05:39:47
Jiop dauka rejshkia jegu Jie atrodytu nestiLingaj arbe nemadingaj tia nafik Ju kLausytis ar ajt i ju koncertus?geda net teLikan butu pazet xixixi
Priimk mano užuojautą... man tikrai tavęs gaila, kaip tik gali būti gaila žmogui su mizantropišku mąstymu...
2005 m. spalio 10 d. 16:32:54
2005 m. rugsėjo 14 d. 16:08:47
2005 m. rugsėjo 3 d. 13:23:28
as net nezinau kaip atrodo vienos ar kitos grupes atlikejai, taciau megstu ju muzika. ir tiek.
ar ledu isvaizda turi itakos ju skoniui?
be abejoniu, jei valgai atsimerkes.
bet jei tavo akys uzristos???
muzika taip pat suokiame tik ausimis. matyti nereikia.
2005 m. rugsėjo 3 d. 12:33:36
2005 m. rugsėjo 2 d. 19:20:57
Shiaijp neswarbu bet kaij paziuri i LP arba Green Day grazuolius taij po to wisus su jauis ir lygini
man ir taijp...panashiai yra..
2005 m. rugpjūčio 31 d. 22:15:16
2005 m. rugpjūčio 31 d. 08:42:09
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2005 m. rugpjūčio 31 d. 08:18:58
2005 m. rugpjūčio 31 d. 07:23:55
2005 m. rugpjūčio 31 d. 07:00:33
2005 m. rugpjūčio 28 d. 15:03:10
2005 m. rugpjūčio 28 d. 12:59:55
2005 m. rugpjūčio 28 d. 12:25:03
2005 m. rugpjūčio 22 d. 16:31:05