aš kai kurių klausomų atlikėjų išvaizdos net NEŽINOJAU. Neseniai sumaniau į vieną aplanką išsisaugoti po vieną mėgstamų grupių nuotrauką, ir ką, pagaliau išvydau jų mieliausius (!) veidelius.
Dabar manau, kad gal svarbiau ne IŠVAIZDA, o ĮVAIZDIS? Tiesa, įvaizdis nėra vien apranga, makiažas ir t.t., bet ir elgesys, ir kiti dalykai. Taigi, jei išvaizdai visais atžvilgiais jaučiu simpatijas, tai įvaizdis man trukdo tik tokiu atveju, jei jis paliečia ir pačią muziką
Šiaip esu įsitikinusi, kad kai kuriems mano mylimų dainininkų visiškai netinka tokia apranga, su kuria jie pozuoja nuotraukose, tačiau kurio velnio dėl to turiu atstumti jų dainas.
ishwajzda neturi but atstumianti. shiaip swarbiau ju atliekama muzika. bet ishties pradzhioje ishwajzda turi itakos. bet man tokie tipiniai grazhuoliai ne prie shirdies. patinka idomus, kiek netradiciniai zmones.
kurie uzhkabina.
seip is dalies jo nes jei pamatau graziu atlikeju tada pradedu dometis o taip tai ne .bet jei daruge sudomimuzika tai nekreipi demesio i isvaizda nu arba bent jau nesistengi...=DDD
nu jei pastatysi koki stora locha,tai nznau manau,kad kazkokios iswaizdos ribos turi buti...o tos wisos britney tai make up pagalba grazios...
I'm an angel, I'm a devil, I am sometimes in between, I'm as bad it can get, And good as it can be, Sometimes I'm a million colors, Sometimes I'm black and white, I am all extremes, Try figure me out you never can, There's so many things I am.
kai eni i koncerta tai aisq turi but grazi iswaizda zmogaws,bet kai seip muzono klausau tai negalvoju kaip tas atlikejas atrodo....
I'm an angel, I'm a devil, I am sometimes in between, I'm as bad it can get, And good as it can be, Sometimes I'm a million colors, Sometimes I'm black and white, I am all extremes, Try figure me out you never can, There's so many things I am.
is dalies isvaiza svarbu, bet kai per koncus laksto po kiekvienos dainos persirenginet tai ka zinau, juk zmones ateina paklausyt, o ne paziuret i tavo plunksnas, galu gale daug kas gal net normaliai ir matyti negali, jei pvz stovi toli nuo scenos, o kai isvaizda sureiksminama labiau nei reikia, tai jau nera gerai
Isvaizda man nieko nereiskia, pastaruoju metu atrandu naujas grupes ir tik daug veliau suzinau, kaip atrodo ju nariai. O siaip, zinoma, smagu, kai patinka ir atlikejo isvaizda, taciau ji reiksmes neturi ;]
kai pirma karta pamaciau yva jau iskart zinojau kad bus nekas ir man nepatix todel manau kad ywaizdis sudaro pirma ispudi dar net nepaklausius muzikos...vat
nu siaip jai ant scenos stovetu vyras kokiu 45 metu su dideliu alaus pilvu,ir dainuotu, tai butu kitas reikalas,ir manau siek tiek yra tikria svarbi,gi ziuriu i ji per konca,ir klausau muzikos,neuzsidengi akiu....nors pavz yra daug atlikeju kuriu muzika megstu,ju balsai nepakartojami,bet groziu tikrai npasizymi
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2005 m. rugpjūčio 22 d. 15:55:15
2005 m. rugpjūčio 22 d. 09:07:47
2005 m. rugpjūčio 17 d. 20:16:24
2005 m. rugpjūčio 12 d. 21:47:54
Dabar manau, kad gal svarbiau ne IŠVAIZDA, o ĮVAIZDIS? Tiesa, įvaizdis nėra vien apranga, makiažas ir t.t., bet ir elgesys, ir kiti dalykai. Taigi, jei išvaizdai visais atžvilgiais jaučiu simpatijas, tai įvaizdis man trukdo tik tokiu atveju, jei jis paliečia ir pačią muziką
Šiaip esu įsitikinusi, kad kai kuriems mano mylimų dainininkų visiškai netinka tokia apranga, su kuria jie pozuoja nuotraukose, tačiau kurio velnio dėl to turiu atstumti jų dainas.
2005 m. rugpjūčio 12 d. 21:29:35
kurie uzhkabina.
2005 m. rugpjūčio 12 d. 21:13:29
2005 m. rugpjūčio 6 d. 21:54:23
2005 m. rugpjūčio 5 d. 15:28:05
Apie 55%! Nors tai svarbiausia man tai yra balsas!!..
jei 55% skiri iswaizdai, tai balsuj lieka tik 45%, tai ka ce sneki, kad tau swarbiausias balsas?
2005 m. rugpjūčio 5 d. 15:26:30
2005 m. liepos 29 d. 18:27:31
2005 m. liepos 29 d. 11:50:35
2005 m. liepos 29 d. 10:42:33
2005 m. liepos 29 d. 10:28:25
2005 m. liepos 29 d. 10:22:05
2005 m. liepos 29 d. 06:57:14
2005 m. liepos 28 d. 21:21:50
2005 m. liepos 28 d. 21:15:16
2005 m. balandžio 9 d. 20:08:04
2005 m. balandžio 9 d. 16:57:26
2005 m. balandžio 3 d. 14:35:34