Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Atlikėjų išvaizda: ar daug ji jums reiškia?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 789101112131415
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Silentist
2005 m. balandžio 2 d. 19:44:05
man ne tai, kad atlikeju, man aplamai zmoniu isvaizda yra svarbi. isvaizda labai daznai buna daug parodanti. is jos galima daug spresti apie zmogu... todel manau, kad svarbu, kaip tie atlikejai atrodo, taip pat svarbu, ar jie groja gera muzika.
Man patinka Nina Persson ir jos balsas[The Cardigans]

2005 m. balandžio 2 d. 19:34:46
man ne tai, kad atlikeju, man aplamai zmoniu isvaizda visiskai nera svarbi. isvaizda labai daznai buna apgaulinga. is jos negalima nieko spresti apie zmogu... todel manau, kad nesvarbu, kaip tie atlikejai atrodo, jei jie groja gera muzika.

Atsakyti
something_spesha
2005 m. balandžio 2 d. 16:23:53
man svarbu.. nes man apskritai svarbu isvaizda, nesu kokia tuscia banali mergina, bet is isvaizdos neretai galiu si ta suprasti apie zmogu ( nesakau jog visada)

2005 m. balandžio 2 d. 11:35:17
vertinu ju muzika, o ne isvaizda.

2005 m. kovo 27 d. 15:35:59
Neapgaudinekime vieni kitų - išvaizda buvo yra ir bus labai svarbu, tačiau tai žinoma nebus lemiamas veiksnys renkantis, ko klausyti. Šiaip dažniausiai atlikėjų išvaizda dera prie jų atliekamos muzikos, bent man taip atrodo.

Atsakyti
ewana_
2005 m. kovo 27 d. 13:17:16
nieko. absoliuciai nieko.

day, man tai jie grazus =)

2005 m. kovo 27 d. 12:53:15
Man tai neswarbu. Pvz green'ai man kaip bernai yra baisus tiesiog, bet uztat ju muzika yra grazi...

2005 m. kovo 2 d. 11:54:41
Isvaizda, ar scenine isvaizda (pastaroji reiskia labai labai daug...) ?

2005 m. kovo 2 d. 09:49:46
man visiskai nusispjaut i sivaizda. jei muzika gera, atlikejas geras. muzika bloga, atlikejas slamstas, nors ir ka prisidirbes savo isvaizdai butu.

2005 m. kovo 1 d. 17:01:35
ishwayzda turi didele reykshme, jey atlikejas neturi wokaliniu sugebejimu, lawzhia ish sawes kazhka, kas nera... =P~ zhinoma i susitwarkiusi atlikeja maloniaw zhiureti, tachiaw juk rubay balso nekeychia... =]]~ juk kartays buna, kad ishgirstam kokia nors dayna, kuri ima zhiawriay patikt, nors net nezhinojom kas ja atlieka... juo labiaw kayp atrodo... =}}~

Atsakyti
RuskinArms
2005 m. kovo 1 d. 16:54:14
siaip isvaizda nera svarbu bet man patinka kai jie krutai atrodo

2005 m. kovo 1 d. 12:42:23
Išvaizda nėra labai aktuali, mano nuomone, svarbiausia, kad žymūs žmonės būtų nusipelnę visuomenės dėmesio...Žinoma, į gražų žmogų žiūrėti malonu, bet jei jis nemokša tai geriau jau po lapais slepias...

2005 m. kovo 1 d. 12:08:06
nu dideles prasmes bent man neturi..tik manau kiekwieno atlikejo iswajzda per koncus turi atspindeti jo atliekama muzika..nu suprantat..

2005 m. vasario 11 d. 18:53:49
zinoma kad svarbi nes jei kad ir britney spears iseitu i sena paprastai apsirngus kazdieniais rubais tai kaip atrodytu bent man patinka kad per koncertus pasaulinio garso atlikeju koncertus buna rubu sou taip ir idomiau ir graziau

2005 m. vasario 10 d. 20:30:57
bona_sforca rašė:
kaip kada... šiaip man atlikėjo grožis priklauso nuo jo atliekamos muzikos(keista). Jeigu jo atliekama muzika graži - tai jis pats man gražus.

Aš ir tokią tendenciją savyje pastebėjau... Iš pradžių graži tampa klausoma muzika, paskui ir ją atliekantys muzikantai, nors tikrai nepagal išvaizdą renkuosi. Kai susižavejau savo mėgstamiausios grupėm, atlikėjų nuotraukų net nebuvau mačiusi. Man renkantis muziką dainininkų išvaizda tikrai neturi įtakos, ar bent aš to nepastebiu...

2005 m. vasario 10 d. 20:08:57
Zinoma,nesirenku grupiu pagal nariu isvaizda ar pan.Absurdas.Bet man asmeniskai gera isvaizda netrukdo

2005 m. vasario 10 d. 20:01:54
Man kazhkodel labai patinka dainininkai ir grupes kuriu nariai (bent mano nuomone) nera tookie ishvaizdus. Kazhkodel kai i juos zhiuriu man jie tookie mieli, su savo trukumais ir ydomis, tookie idomus.... tada man kazhkodel atrodo kad jis ir vidumi idomi asmenybe... Tachiau vistiek pirma pamegau muzika o po to pamachiau ishvaizda...O zhiurint i visokius grazhuoliukus pupuliukus su nugrimuotais retushuotais veidukais jie atrodo tokie pagal vina shablona pagaminti... ( muzika lygiai tokia pati...)

2005 m. sausio 9 d. 13:45:53
nu seip nemanau, kad lb swarbi iswaizda..jei grupe nori groti tik del muzikos tai jie gali ten nesirodyt tarp zmoniu...bet jai nori isgarseti uzsikalti $, tai tada elgiasi kaip wisokios ten asheros, spears...daros plastines operacijas ir pan, kad patiktu...pwz man patinka rw, jei jis butu kox baisuoklis , tai gal ji siek tiek maziau patiktoo, bet muzika wistiek lb patiktu...

2005 m. sausio 9 d. 13:42:59
Elda rašė:
na man isvaizda yra tikrai labai svarbi...Man grupes muzika ir isvaizda sudaro viena visuma....Paprasciausiai juk neatrodysi kaip popsistas, jeigu groji roka)

kaip nori žmogus taip atrodo. pasakyk kaip atrodo Popsistas?;/ šiaip dauguma šiuolaikinių Popserių apsirengia pankovai, kiti dar ten xuj paris kaip. paimkime tokį pavizdį kaip Queen. Jie rengėsi bele kaip, kaip tik norėjo, ir kaip moterys ir dėvėjo paprastučius marškinėlius, bet jie yra rocko legendos. Muzikai tai neturi jokios įtakos. gali išeiti nuogas, gali išeiti su miniaku, svarbu, kad išvaizda neušgoštų muzikos. Nes gali ir nebesuprasti ar atėjai paklausyti geros muzikos, ar pažiūrėti į nuogus užpakalius. Geriausia, kai tai yra suderinta.

2005 m. sausio 9 d. 13:16:59
pirmakart pamatant atlikeja iswaizda gali patraukti, bet amn asmeniskai iswaizda yras neswarbi, swarbu, kad atliekama muzika man patiktu nes del grazaus weiduko klausyt muzikos, kuri tau nepatinka butu absurdas

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Alvydas1 Santana Nile
 Santana
 O albumas tikrai geras
Very_crazy_enough Rick Astley Hold Me In Your Arms
 Rick Astley

Sahja Širdelės Vasaros pasaka
 Širdelės

Šiuo metu vertiname

A Friend In London A Friend In London
8,3

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
00:22 - Very_crazy_enough
Tomas Sinickis socialiniuose tinkluose pareiškė, kad naujajame „Nacionaliniame stadione pirmas renginys bus Eurovizija 2027“.
08:02 - Very_crazy_enough
Klaus Nomi ir Ozo miesto Tin Woodman hibridas laimejo... kelialapi i europos aukstybes!
14:33 - Very_crazy_enough
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
14:18 - Very_crazy_enough
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
14:17 - Very_crazy_enough
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
06:52 - Very_crazy_enough
lietuviskais zodziais grodavau... Moralas: negalima vokt nei stambiu nei smulkiu dalyku.
06:51 - Very_crazy_enough
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
06:50 - Very_crazy_enough
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
07:15 - Very_crazy_enough
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 2530
  Iš viso užsiregistravę: 73763
  Naujausias narys: speedxxl
  Šiandien apsilankė: 232287