man itakos jokios neturi....
bet kartais ishgirdus labai faijna muzikyte, o pamacius kad atlikejas irgi sweet - tai dvigubas malonumas pasidaro...
bet nesvarbu,kokia ishvaizda - svarbu gera muzika...
jau geriau tegul geltona (apie dija cia shneku)buna stora karve su vanago nosim,bet nors muzika butu pakenciama...
as megstamiausiu grupiu nesirenku, greiciau jos pasirenka mane. galbut siek tiek svarbu, kad ju izvaizdis suraptu su atliekama muzika (na, pvz, kad rammsteinai nevaiksciotu su aptemtais disco stiliaus marskineliais) bet ar merginos plaukai geltoni ar juodi man visiskai tas pats, jei to paklausti norejai
zinot as labai megstu "AEROSMITH", nors ju wokalistas (Tyler'is) baisus kaip gywenimas.......nu bet dukra turi grazia
man swarbiausia balsas ir muzikiniai sugebejimai...
Na nzn, aisq lengviausia yra sakyti, kad ishvaizda nerupi, bet na ji turi tam tikra reikshme... Zhinoma nesakau, kad jei negrazhus atlikejas jo neklausysiu, bet jei grazhus tai kazhkaip maloniau kartais buna klausyt. Man rupi ne ishvaizda, o muzika, bet kartais malonu pasizhiuret i grazhias gerai grojanchiu muzikantu nuotraukas Nors man visi mano megstamiausiu grupiu muzikantai yra labai grazhus tai net nzn ka pasakyt. Bet jie mane patrauke ne ishvaizda, o savo muzika
Nezhinau nezhinau... Jus chia pakalbat, kad jums nerupi ishvaizda (dauguma ish jusu taip sako), o paskui nueinat i koki foruma pakalbeti apie grazhiausia atlikeja, jo balsa, jo sukurta grupe ir t.t. Man yra svarbi ishvaizda zhmoniu, kuriu ash klausausi. Bet visu pirma ash paklausau dainos - patinka daina, patinka grupe, tai norisi apie ja shiek tiek ir informacijos suzhinoti asq neatsisakau apzhvelgti ir koncertu nuotrauku. Tik nesakykit kad chia nera tokiu, kurie ishviso nera mate ne vieno atlikejo, kuri klauso, veido
mano megstamiausias atlikejas anksciau buwo labaj grazus dabar siek tiek paseno taj nelabai gal.. bet mane pakerejo jo balsas, kai parodau draugams sawo megstamiausia ir graziausia atlikeja sako kad senokas nelabaj grazus bet man jisaj wisada ishlix pats graziausias
isvaizda man yra visiskai nesvarbi...gi tai tik isore, kuri apie zmogaus vidu praktiskai nieko nepasako. uztad muzika - pasako. ji man ir yra svarbiausia. tekstas? ne visada. yra tokiu grupiu, kuriu muzika varo mane is proto ir tekstai man praktiskai nesvarbus. bent jau po kol kas. veliau as jai, zinoma, pasidomiu. tiesiog megausuosi muzika, balsu ir tiek.
‚‘Mano sakinį nuryki. Prieš tai pasverk, neužsigerk. Turi ką pridurt? Įtark. Mano žodžiai prasmingi. Nesijuok mintyse, nes mano mintys tave girdi. Nebūk kandus, nebaigiau takto. Viskas tau - nepamiršk šio fakto.‘‘
na jau ne! bet siaip zinot, kvailai atrodytu kokie rock'eriai su sijonais ar baleto apranga.. nebent tai MM- jam visx pateisinama man svarbiausia muzika. zodziai stilius ir tt.
aš tik taškas tuštumoje.
aš aukščiausiai pakilęs paukštis.
aš žemiausia žmogaus aistra.
aš jau miręs, nors dar negimęs.
aš esu ir manęs nėra.'
na man isvaizda yra tikrai labai svarbi...Man grupes muzika ir isvaizda sudaro viena visuma....Paprasciausiai juk neatrodysi kaip popsistas, jeigu groji roka)
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2005 m. sausio 8 d. 16:37:07
sejp taj tas pats
tik nepatinka kai atlikejai keicia iwajzdi i koki durnesni
2005 m. sausio 8 d. 13:51:32
bet kartais ishgirdus labai faijna muzikyte, o pamacius kad atlikejas irgi sweet - tai dvigubas malonumas pasidaro...
bet nesvarbu,kokia ishvaizda - svarbu gera muzika...
jau geriau tegul geltona (apie dija cia shneku)buna stora karve su vanago nosim,bet nors muzika butu pakenciama...
2005 m. sausio 8 d. 12:32:39
2005 m. sausio 2 d. 22:24:46
2005 m. sausio 1 d. 23:56:27
2005 m. sausio 1 d. 17:17:15
man swarbiausia balsas ir muzikiniai sugebejimai...
2005 m. sausio 1 d. 17:05:46
2004 m. gruodžio 31 d. 15:30:16
2004 m. gruodžio 31 d. 15:15:51
2004 m. gruodžio 28 d. 16:54:51
Cia ta prasme, kad man dzin isvaizda.
2004 m. gruodžio 28 d. 15:21:22
2004 m. gruodžio 27 d. 16:38:27
2004 m. gruodžio 27 d. 10:54:22
2004 m. gruodžio 26 d. 18:41:43
2004 m. gruodžio 26 d. 11:23:21
2004 m. gruodžio 26 d. 10:52:14
‚‘Mano sakinį nuryki. Prieš tai pasverk, neužsigerk. Turi ką pridurt? Įtark. Mano žodžiai prasmingi. Nesijuok mintyse, nes mano mintys tave girdi. Nebūk kandus, nebaigiau takto. Viskas tau - nepamiršk šio fakto.‘‘
2004 m. gruodžio 25 d. 21:20:50
2004 m. gruodžio 25 d. 18:17:07
'aš nematomas jūros vėjas. aš mėnulio ryški šviesa. aš erdvė ir bekraštis laikas. aš tik taškas tuštumoje. aš aukščiausiai pakilęs paukštis. aš žemiausia žmogaus aistra. aš jau miręs, nors dar negimęs. aš esu ir manęs nėra.'
2004 m. gruodžio 21 d. 15:37:16
2004 m. gruodžio 18 d. 23:44:34