didzioji dalis popso klausytoju manau isvaizda sudaro maziausiai 40%, bet neretai buna kad ir koki 80%... o man siaip mano klausomos muzikos atlikeju isvaizda yra visiskai dzin
pirmoje vietoje yra muzika,poto atlikimas,poto bendravimas,o poto gal ir isvaizda.Dar svarbiau nei isvaizda yra talentas,gabumai,protas,issilavinimas...
Rasahead_original rašė: Aš tai pirmiau isgirdau muzika, o tik paskiau pamaciau kas ja atlieka. Ir turiu pripazinti, kad isvydus Thom'a Yorke'a tikrai maniau kad tai per daug baisu kad butu tiesa.Bet dabar tai jau ir pagalvot taip...Net nzn. Gal ir tiesa, kad kai pamegsti muzika tai ir atlikejas grazus pasidaro.Man pvz. yra atlikeju kurie man nepatinka bet siek tiek i zmones panasus. Pvz Linkin park'ai (kaikurie). Bet dabar su Thomu tai jiem ner ko lygintis
čia aiškiai pasireiškia skonių skirtumai, nes man pvž Thom'as yra labai simpatiškas(; ypač su ilgesniais plaukais. ir iš vis Radiohead yra didžiulis gėris..
Visu pirma man ira svarbiausia atlikejo/grupes atliekama muzika, dainu tekstai prasme ir etc. o isvaida pakuitnei vietoj na aisku jei pvz kokios grojancios black'a grupes nariai butu skusti su treningais lakierkom ir etc, tai mane siek tiek tirkdytu, na ne siek tiek bet tikrai trikdytu taciau visgi jei man patiktu ju atliekama muzika tai nerupetu kaip jie ten atrodo. Va.
Neisvaizda svarbiausia o kaip atlikejas ar atlikeja dainuoja, bet aisku jeigu ten jis neturetu vienos kojos, vienos rankos ir puses galvos tai ne kaip ziuretusi
[Rasahead_original
Ir turiu pripazinti, kad isvydus Thom'a Yorke'a tikrai maniau kad tai per daug baisu kad butu tiesa.]
Zinai, kai as pirma karta pamaciau The Rasmus (mano megstamiausia grupe) vokalista Lauri, man irgi pirma mintis buvo: biski baisokas... Bet paskui pripratau prie jo isvaizdos ir dabarjis man netgi labai simpatiskas.
Šiek tiek atlikeju ar grupes iswaizda mano demesi atkreipia...(bet tik siek tiek) as wisu pirma wertinu kuriama ir atliekama muziak, o tik po to pacia grupe ar atlikeja...Aisq'us malonu ziureti i grazu weidziuka, nei i koki smurglina snuki...
Aš tai pirmiau isgirdau muzika, o tik paskiau pamaciau kas ja atlieka. Ir turiu pripazinti, kad isvydus Thom'a Yorke'a tikrai maniau kad tai per daug baisu kad butu tiesa.Bet dabar tai jau ir pagalvot taip...Net nzn. Gal ir tiesa, kad kai pamegsti muzika tai ir atlikejas grazus pasidaro.Man pvz. yra atlikeju kurie man nepatinka bet siek tiek i zmones panasus. Pvz Linkin park'ai (kaikurie). Bet dabar su Thomu tai jiem ner ko lygintis
Atlikėjas man gražus kurdamas - grodamas gitara, mušdamas būgnus, dainuojantis iš širdies ir t.t..
sheip man ta ishvaizda nesvarbu labiau gal atliekama muzika ir dainos.... manyciau yra vaikishka rinktis grupes pagal ju nariu grozi... jjei jau ta grupe patiks tai nemanau kad bus labai svarbu jos nariai grazuoliai ar ne...
I'm sure of your ability to become my perfect enemy. Wake up and face me, don't play dead cos maybe someday I'll walk away and say: "You disappoint me, maybe you're better off this way"
Jeigu as dabar susimastyciau ar atlikejai kuriu klausau yra grazus privemciau i tualeta Ir kas per sakinys "...kuomet renkates dainini..." nzn bet mano manymu nieks nesirenka pamegimas savaime ateina (kazka nusisnekejau biskuti)
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2004 m. gruodžio 18 d. 18:58:28
2004 m. gruodžio 18 d. 18:30:43
2004 m. gruodžio 18 d. 18:26:08
2004 m. gruodžio 18 d. 13:24:34
2004 m. gruodžio 18 d. 12:27:20
Aš tai pirmiau isgirdau muzika, o tik paskiau pamaciau kas ja atlieka. Ir turiu pripazinti, kad isvydus Thom'a Yorke'a tikrai maniau kad tai per daug baisu kad butu tiesa.Bet dabar tai jau ir pagalvot taip...Net nzn. Gal ir tiesa, kad kai pamegsti muzika tai ir atlikejas grazus pasidaro.Man pvz. yra atlikeju kurie man nepatinka bet siek tiek i zmones panasus. Pvz Linkin park'ai (kaikurie). Bet dabar su Thomu tai jiem ner ko lygintis
čia aiškiai pasireiškia skonių skirtumai, nes man pvž Thom'as yra labai simpatiškas(; ypač su ilgesniais plaukais. ir iš vis Radiohead yra didžiulis gėris..
2004 m. gruodžio 17 d. 22:15:40
2004 m. gruodžio 17 d. 22:15:27
2004 m. gruodžio 17 d. 22:10:59
Ir turiu pripazinti, kad isvydus Thom'a Yorke'a tikrai maniau kad tai per daug baisu kad butu tiesa.]
Zinai, kai as pirma karta pamaciau The Rasmus (mano megstamiausia grupe) vokalista Lauri, man irgi pirma mintis buvo: biski baisokas...
2004 m. gruodžio 17 d. 20:34:05
2004 m. gruodžio 17 d. 20:16:36
2004 m. gruodžio 17 d. 19:50:40
tada atlikėjai pasidaro gražūs...simpatiški ir t.t
Atlikėjas man gražus kurdamas - grodamas gitara, mušdamas būgnus, dainuojantis iš širdies ir t.t..
2004 m. gruodžio 17 d. 19:21:13
2004 m. gruodžio 17 d. 18:31:28
2004 m. gruodžio 17 d. 18:29:54
2004 m. gruodžio 17 d. 18:18:42
2004 m. gruodžio 17 d. 16:26:42
2004 m. gruodžio 15 d. 20:52:14
2004 m. gruodžio 15 d. 20:50:37
geriausia iswaizda
2004 m. gruodžio 15 d. 20:16:26
2004 m. gruodžio 15 d. 20:10:16
Jeiwely+jeiwa+jeiwulia+jeiwutia+beatyte=NEPATAISOMA:)*~~~ ____Cash, Rules, Everything, Around, Me C.R.E.A.M. Get the money Dollar, dollar bill y'all..._____ " Jei kazkas kazka sutiko vakare rugiuos...."