Dabar dauguma atlikeju yra tokie kaip 69 ir panasiai, visokios yvos... juk ten tik pusnuoges mergos ir tiek. dainose prasmes nera. ju isvaizda labiau tinka ne scenoje buti, o pliaze raitytis. feh. as pakraupus atlikeju sceniniu ivaizdziu Lietuvoje
Bet siais laikas dauguma prodiuseriu, ypac Lietuvos, jei juos taip galima pavadinti, iesko visokiu grazuoliuku ir grazuoliukiu, bet net nepagalvoja, kad norint dainuoti reikia ne tik isvaizdos, bet ir talento, balso.
_Bleeding_Rose_ rašė: tai ajsq reiskia ... nu pwz jaj kokia atlikeja dainuoja kokio roco arba metalo stiliumi ir apsirengia kajp FYFA nu taj nzn kazkajp nesiderina a netiesa sakau??
Geniali ideja standartu lauzymas butu pradzia i sekme ir pripazinima.. Fyfa su galingu sunkiu vokalu, jega.
iš tiesų pripažinsiu dažniausiai žinau kaip atrodo gruipės vokalistas, o tarkim kitų grupės narių veidų beveik neįsimenu, bet būna kartais ir taip, jog muzika tos grupės labai patinka, bet nė vieno nario išvaizdos negalėčiau apibūdinti. taigi pačiai paskata beklausant ko nors muzikos pažiūrėti kaip tas atlikėjas ar grupė atrodo :> o iš tiesų išvaizda man ne rodiklis jei yra gera muzika, tai nebūtinai ją turi atlikti gražūs žmonės. :>
Jeigu atlikėjo kuriama muzika yra nepakartojama, tai ir išvaizda tikrai nėra labai svarbi. Kad ir koks apšepęs ar dar koks jis bus, vistiek jo muzika trauks. Na, o kai muzika prilygsta išangės garsams, (o tai dažniausiai būdinga merginoms) tik išvaizda gali pritraukti gerbėjų, nors jie ir nepasižymės aukštu intelektu, bet bilietus vistiek pirks
Ir taip ir ne. Iš vienos pusės man patinka paganyti akis į gražius vaizdus. Iš kitos - jokia išvaizda nekompensuos sugebėjimų trūkumo. Jei reiktų rinktis tarp gražaus ar talentingo, rinkčiausi talentingą.
Reiksmes tikrai neturi. nes man rubu stilius neturi visiskai reiksmes. jeigu atlikejas nemoka dainuoti, jis nemokes ir budamas apsirenges stilingiausiai taigi man apranga tikrai neturi reiksmes
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2008 m. sausio 5 d. 18:29:24
2008 m. sausio 4 d. 19:44:10
2008 m. sausio 4 d. 18:33:23
2007 m. gruodžio 12 d. 17:51:35
2007 m. liepos 23 d. 19:56:56
https://usuarios.lycos.es/hardroc...gedin _front.jpg
Buvo jau tokiu atlikeju era 80s.Ir vadinasi tas stiliu hair metal.Grojo jie sunkuji roka.
Zymiausi atstovai : Motley crue,cinderella,poison
2007 m. liepos 23 d. 19:50:58
tai ajsq reiskia ... nu pwz jaj kokia atlikeja dainuoja kokio roco arba metalo stiliumi ir apsirengia kajp FYFA nu taj nzn kazkajp nesiderina
Geniali ideja
2007 m. liepos 23 d. 17:27:58
2007 m. liepos 23 d. 10:06:51
2007 m. liepos 22 d. 21:23:54
2007 m. liepos 19 d. 00:00:40
tai ajsq reiskia ... nu pwz jaj kokia atlikeja dainuoja kokio roco arba metalo stiliumi ir apsirengia kajp FYFA nu taj nzn kazkajp nesiderina
galėtum išvis nieko nesakyt vietoj tokių šūdų
2007 m. liepos 18 d. 23:48:32
2007 m. birželio 22 d. 17:30:21
2007 m. birželio 22 d. 17:26:23
Taip, kad isvaizda kaip ir svarbiausia.=D
2007 m. birželio 22 d. 13:56:12
stai ir isvaizda. atitikti muzika turetu, manau
2007 m. birželio 21 d. 11:47:28
2007 m. birželio 20 d. 15:10:08
2007 m. birželio 20 d. 15:02:56
2007 m. birželio 20 d. 13:37:31
2007 m. birželio 20 d. 13:14:13