nu jeigu tokia muzika, kurią groja užpakaliu + papais per tv, tada daug reiškia atlikėjų išvaizda.
jeigu tokia muzika, kuri skirta klausytis ausimis, mano ausinukas neidentifikuoja atlikėjų figūrų ir fizionomijų.
kekwienas atlikejas pagal tai koki stiliu dainuoja taip ir scenoje atrodo..cia sawaime aisq..o iswaizda tai dar newiskas..muzika yra wiskas. nors sceninio iwaizdzio i pati gala irgi nenukelciau.
nežinau kodėl, bet man labai patinka ( normaliai , ne seksualine prasme ) kai atlikėjas, o ypač gitaristas būna plonas, apsirengęs odiniais drabužiais, plaukai pašiaušti ežiuku. Čia tikriausiai nuo sex pistols laikų įlindo į galvą
dar nesutikau zmogaus, kuris visu 100 procentu mane suprastu...
these wounds won't seem to heal
this pain is just too real
there's jus too much
that time cannot erase
kyle minogue nebutu muzika tokia grazi be jos koju, marilyn mansono maziau klausytu jei jis nebutu toks excentrikas, jei bekstryt boys butu buve spuoguoti neuzaugos su geltonais dantim, ju muzika ir nebutu tokia populiari. KIEKVIENO atlikejo isvaizda ar stilius turi itakos ju muzikai ir populiarumui.
Hopeless rašė: Todėl kad seniau buvai jų didžiulė gerbėja ir tt. netgi pamenu kažkokią temą 'surikiuokite blue vaikinus nuo gražiausio iki negražiausio' ar kažkas tokio. O aš tavęs neužsipuolu, , ,paklausiau tik ir viskas. Nenoriu pradėti kabinėtis ar pyktis su kažkuo. Viskas.
As tokios temos nekuriau
Gerai taskas nauji metai...
Ir as tik sakau kad man atlikeju isvaizda daug reismes neduoda...
Pvz. Matt (tas is Busted) daug kam yra negrazus, ir t.t. o as jy dievinu toky koks jis yra ... Ir jis pakeite savo isvaizda nuo to jo nemegti tikrai nepradesiu... Ar pan. Man patinka jo balsas, patinka kaip jis dainuoja ir taskas.
p.s. Blue jau issiskyre ir gana seniai
niuj pritariu Mattziauriai grazus.. kokios jo akys! o ziauriai grazus nors ir uzsiaugino barzdelia ir uselius.. laukiu nesulaukiu kol jis isleis savo solo singla! niuj
o man isvaizda nevisada svarbi, niuj kartais ir grazus buna irgi laaabai talentingi! pwz: James is Son of dork ex Busted jis man ziauriai grazus(man!).. ir ziauriai talentingas.. niuj geraja prase ziauriai..
Man pvz. svarbu,kad atlikejas/grupe butu originalus.Bet cia labiau susije muzikine prasme,bet ir akis paganyt i idomius zmones (pabreziu - nebutinai grazius) yra idomu visai.Man svarbu scenoj charizma.
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2006 m. vasario 18 d. 01:05:47
jeigu tokia muzika, kuri skirta klausytis ausimis, mano ausinukas neidentifikuoja atlikėjų figūrų ir fizionomijų.
2006 m. vasario 14 d. 14:21:48
2006 m. vasario 14 d. 14:17:17
2006 m. vasario 14 d. 11:57:25
pvz : kas noretu popso daininyko jei apsirenges kaip metalistas ?
2006 m. vasario 14 d. 06:54:12
2006 m. sausio 20 d. 15:48:50
Jeigu atlikejas nera jau labai grazus, bet gerai dainuoja i jo isvaizda pernelyg daug demesio nekreipiu...
2006 m. sausio 20 d. 07:59:14
2006 m. sausio 19 d. 16:32:56
2006 m. sausio 19 d. 16:27:18
2006 m. sausio 14 d. 17:17:39
2006 m. sausio 14 d. 11:53:28
2006 m. sausio 14 d. 11:49:58
2006 m. sausio 13 d. 13:58:04
2006 m. sausio 13 d. 09:56:16
2006 m. sausio 12 d. 18:07:19
2006 m. sausio 12 d. 16:57:17
2006 m. sausio 12 d. 15:44:34
2006 m. sausio 5 d. 13:35:10
Todėl kad seniau buvai jų didžiulė gerbėja ir tt. netgi pamenu kažkokią temą 'surikiuokite blue vaikinus nuo gražiausio iki negražiausio' ar kažkas tokio. O aš tavęs neužsipuolu, , ,paklausiau tik ir viskas. Nenoriu pradėti kabinėtis ar pyktis su kažkuo. Viskas.
As tokios temos nekuriau
Gerai taskas nauji metai...
Ir as tik sakau kad man atlikeju isvaizda daug reismes neduoda...
Pvz. Matt (tas is Busted) daug kam yra negrazus, ir t.t. o as jy dievinu toky koks jis yra ... Ir jis pakeite savo isvaizda nuo to jo nemegti tikrai nepradesiu... Ar pan. Man patinka jo balsas, patinka kaip jis dainuoja ir taskas.
p.s. Blue jau issiskyre ir gana seniai
niuj pritariu Mattziauriai grazus.. kokios jo akys! o ziauriai grazus nors ir uzsiaugino barzdelia ir uselius.. laukiu nesulaukiu kol jis isleis savo solo singla! niuj
o man isvaizda nevisada svarbi, niuj kartais ir grazus buna irgi laaabai talentingi! pwz: James is Son of dork ex Busted jis man ziauriai grazus(man!).. ir ziauriai talentingas.. niuj geraja prase ziauriai..
2006 m. sausio 2 d. 13:52:32
2006 m. sausio 2 d. 13:03:20