Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:
Patvirtinti
sunshine_lover (Užblokuotas)
2006 m. sausio 1 d. 14:49:42
Hopeless rašė: Todėl kad seniau buvai jų didžiulė gerbėja ir tt. netgi pamenu kažkokią temą 'surikiuokite blue vaikinus nuo gražiausio iki negražiausio' ar kažkas tokio. O aš tavęs neužsipuolu, , ,paklausiau tik ir viskas. Nenoriu pradėti kabinėtis ar pyktis su kažkuo. Viskas.
As tokios temos nekuriau
Gerai taskas nauji metai...
Ir as tik sakau kad man atlikeju isvaizda daug reismes neduoda...
Pvz. Matt (tas is Busted) daug kam yra negrazus, ir t.t. o as jy dievinu toky koks jis yra ... Ir jis pakeite savo isvaizda nuo to jo nemegti tikrai nepradesiu... Ar pan. Man patinka jo balsas, patinka kaip jis dainuoja ir taskas.
p.s. Blue jau issiskyre ir gana seniai
Todėl kad seniau buvai jų didžiulė gerbėja ir tt. netgi pamenu kažkokią temą 'surikiuokite blue vaikinus nuo gražiausio iki negražiausio' ar kažkas tokio. O aš tavęs neužsipuolu, , ,paklausiau tik ir viskas. Nenoriu pradėti kabinėtis ar pyktis su kažkuo. Viskas.
sunshine_lover (Užblokuotas)
2006 m. sausio 1 d. 14:37:50
Hopeless rašė:
sunshine_lover rašė: Nu kazkaip man dideles reiksmes ir ytakos neturi. Man atliekama muzika yra daug svarbiau nei atlikejo isvaizda...
Bet sutik, jie koki nors Busted ar Blue tau galbūt net nepatiktų jei šių grupių nariai nebūtų gražūs, nesipuikuotų daugelio žurnalų puslapiuose ir tt. ( dėl Busted čia jau būtasis laikas bet vistiek ;]) nesupyk tik.
Prie ko tie Blue??
Bye bye blue sky....
O taip taip bet butina buvo prikibti prie mano kometaro kai tokiu kaip mano pilna tiesa?
As nesakau kad neturi jokios reiksmes , as sakau kad tik neturi dideles reiksmes...
sunshine_lover rašė: Nu kazkaip man dideles reiksmes ir ytakos neturi. Man atliekama muzika yra daug svarbiau nei atlikejo isvaizda...
Bet sutik, jie koki nors Busted ar Blue tau galbūt net nepatiktų jei šių grupių nariai nebūtų gražūs, nesipuikuotų daugelio žurnalų puslapiuose ir tt. ( dėl Busted čia jau būtasis laikas bet vistiek ;]) nesupyk tik.
Reiškia ne konkrečiai išvaizda o visa apranga, elgesys scenoje ir tt. Visa tai tiesiog patraukia, ir sudaro pirmąjį gerą (arba ne) įspūdį. Jeigu prie to gero vaizdo prisideda ir patinkanti muzika - puiku. Jeigu muzika nepatraukia, tada grupe gali žavėtis kurį laiką, nes traukia tiesiog jų išvaizda. (kaip daugelis visokių "Blue" fanių) Tačiau tas 'kuris laikas' greitai pasibaigia ir grupė tampa nebeįdomi. O jei kalbėdami apie žodį 'išvaizda' turit galvoje konkrečiai žmogaus veidą, figūrą ar pvz jo akių grožį tada man toki dalykai turi gal tik 1% reikšmės.
Dažnai išvis nežinau, kaip atrodo mano mėgstami atlikėjai. Ir nerūpi. Atlikėjo muzika ir kūnas man neatrodo kuo nors labai susiję. Stilius kažkiek domina, nes dažnai padeda suprasti, kas norėta pasakyti kūriniais, bet ir tai ne visada.
visiskai nieko...man nerupi nei ju isvaizda nei asmeninis gyvenimas ...man svarbiausia muzika...pvz netgi Cradle Of Filth kurie tipo varo ant Dievo o as esu tikintis man patinka nes megstu ju muzika ...jei koks mano megstamas atlikejas numestu atom ine kur nors man butu nesvarbu...isvaizda taip pat nieko nereiskia...gali rengtis kaip yva bet varyt kaip kokie Iron Maiden(cia tik palyginimas)
isvaizda siaip reiskia nemazai. pirma karta pamate zmogu vertinam ji pagakl isvaizda, ir tik pazine labiau galim sakyt kad isvaizda nesvarbi. bet as ne apie tai. pvz, Janis Joplin nera grazuole, netgi, pasakyciau,negrazi,bet juk kokia atlikeja buvo
Jei kalbant apie "show" grupes, kuriu didzioji veiklos dalis sudaryti is gyvu koncertu, tuomet taip, isvaizda reiskia nemazai, as kalbu ne apie fizini patraukluma, bet stiliu, apranga, elgesi ir t.t. Negi tie, kurie sako, kad isvaizda nieko nereiskia, manot, kad pavyzdziui Hard Rock'o grupei tiktu koks nors mazas vaikis su akiniais baisia sukuosena ir ant scenos uzlipes su mamos megstiniu, dainuotu stovedamas vietoje (zinoma nenoriu nieko izeisti )? Visgi grupems kurios labiau remiasi savo muzika (studijiniais irasais, sceniniais show), nera tokia svarbi isvaizda (pvz.: Pink Floyd), bet tokiu grupiu sakyciau yra tik apie 20%
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2006 m. sausio 1 d. 14:49:42
Todėl kad seniau buvai jų didžiulė gerbėja ir tt. netgi pamenu kažkokią temą 'surikiuokite blue vaikinus nuo gražiausio iki negražiausio' ar kažkas tokio. O aš tavęs neužsipuolu, , ,paklausiau tik ir viskas. Nenoriu pradėti kabinėtis ar pyktis su kažkuo. Viskas.
As tokios temos nekuriau
Gerai taskas nauji metai...
Ir as tik sakau kad man atlikeju isvaizda daug reismes neduoda...
Pvz. Matt (tas is Busted) daug kam yra negrazus, ir t.t. o as jy dievinu toky koks jis yra ... Ir jis pakeite savo isvaizda nuo to jo nemegti tikrai nepradesiu... Ar pan. Man patinka jo balsas, patinka kaip jis dainuoja ir taskas.
p.s. Blue jau issiskyre ir gana seniai
2006 m. sausio 1 d. 14:45:36
2006 m. sausio 1 d. 14:37:50
Nu kazkaip man dideles reiksmes ir ytakos neturi. Man atliekama muzika yra daug svarbiau nei atlikejo isvaizda...
Prie ko tie Blue??
Bye bye blue sky....
O taip taip bet butina buvo prikibti prie mano kometaro kai tokiu kaip mano pilna tiesa?
As nesakau kad neturi jokios reiksmes , as sakau kad tik neturi dideles reiksmes...
2006 m. sausio 1 d. 14:33:07
Nu kazkaip man dideles reiksmes ir ytakos neturi. Man atliekama muzika yra daug svarbiau nei atlikejo isvaizda...
2006 m. sausio 1 d. 14:30:06
2006 m. sausio 1 d. 14:00:32
2006 m. sausio 1 d. 13:13:41
2006 m. sausio 1 d. 11:35:11
2005 m. gruodžio 31 d. 09:31:24
2005 m. gruodžio 30 d. 20:08:29
2005 m. gruodžio 30 d. 17:58:01
2005 m. gruodžio 30 d. 16:50:34
2005 m. spalio 23 d. 08:25:14
2005 m. spalio 23 d. 08:01:11
2005 m. spalio 19 d. 19:25:58
2005 m. spalio 19 d. 16:32:09
2005 m. spalio 14 d. 12:58:17
bet taip, man rupi.. ty rupi, kol nepaklausau muzikos..
2005 m. spalio 14 d. 12:46:13
2005 m. spalio 14 d. 10:05:03
2005 m. spalio 13 d. 18:26:21
Idomiau kai atlikejas turi idomu ivaizdi....
nors..
jei musika isties nuostabi taj nebutina nej ipatinga iswajzda, nej grozis