| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Rutonė | Comfortably NumbPink Floyd |
||||
| Alvydas1 | HierophantSepticflesh Simfoniškumas plius demoniškumas |
||||
| Very_crazy_enough | Too Close for ComfortFrank Sinatra |
||||
| 4Blackberry | Opening NightArctic Monkeys Gero čempionato visiems stebintiems |
||||
| Sahja | Comfort MeRight Said Fred |
2013 m. gegužės 22 d. 19:16:15
Gerai, aš prakalbėsiu daugiau, apčyyyy... (kas čia yr, gegužės pabaigoj alergijos gal kokios?)
Labai graži, akustiška daina, su gražiu tekstu, puikia melodija. Vienas mėgstamiausių Uriah Heep kūrinių. Vienas iš tų pavyzdžių, jog progresyvusis rokas nebūtinai yra šiurkštus, gigantiškas ir rėžiantis ausį. Nuo tokių kūrinių reikėtų pradėti domėtis progroko atradėjui, naujokui. Ir jei dabar kuriamas progrokas, tokių dainų šiuolaikiniame prog'e trūksta. Tai man yra apmaudu. Nes mano pažintis su Uriah Heep buvo nuo šios dainos, paimant kitus pvz:
Pink Floyd - Vera (Another Brick... ir Don't Leave Me Now taip pat darė įtaką)
Van der Graaf Generator - Lizard Play / Last Frame
ELP - C'est La Vie
Kingdom Come - Sunrise
Taip pat ir daugelį kitų grupių atradau per balades ar akustiškus arba švelnius kūrinius. Taip dažnai ir būna. Ir tik po to pradedi pamėgti tą savotišką kiekvienos grupės techniką ir muziką bei skambesį. Visada yra raktas, kaip ir simbolis grupei. Uriah Heep'ų simbolis - būtent ši daina. Vertinu puikiai...
2012 m. birželio 12 d. 23:49:46
Ne labai labai gera - bet tiesiog puiki
Graži tikrai daina, kurios visada malonu paklausyti. Tokią muziką norėčiau matyti šiais laikais, bet beskonybės valdo, o šis kūrinys vienas "saldžiausių", kokį tik teko girdėti. 10 balų
2012 m. balandžio 14 d. 18:44:28
Ne labai gera - o labai labai gera :D
2011 m. spalio 11 d. 21:18:46
2010 m. balandžio 20 d. 13:52:31