| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| einaras13 | IncommunicadoMarillion |
||||
| 4Blackberry | InmazesVOLA Kol kas įdomiausiai nuskambėjusi VOLA daina. |
||||
| Alvydas1 | Red MoneyDavid Bowie |
||||
| malia | I'm ReadyBryan Adams |
||||
| DjVaids | A Voice In The Dark (Version 2008)Fancy |
||||
| Sahja | Tik meilė atsakysAliukai |

2018 m. gegužės 29 d. 20:47:54
Taip, groulas atrodo labai aiškus, švarus. Pati daina kažkaip neitin imponuoja man, gal dėl to sunku nuspręsti kaip vertinti. Septicfleshai apskritai man yra intriguojantys, išsiskiriantys, tačiau lyg ir vidutiniokai, o gal tiesiog jiems reikia tinkamo nusiteikimo klausyti.
2013 m. liepos 15 d. 23:46:23
Iš trijų Persepolių šitas variantas geriausias. Labai geras Avulsed vokalisto groulas, ir dabar imu abejoti, kuris labiau efektingas. Avulsed mačiau gyvai ir gyvi man jie geresni nei įrašuose.
Kadangi komentaras skirtas Septic flesh,tai sakau: Persepolis žūdantis gabalas.
2012 m. vasario 18 d. 19:23:26
Nuo pat pradžių patiko Septic Flesh, bet nuo šios dainos aš priblokštas, pamečiau galvą, i'm beside myself, nalažyl štany, ftrmhggg.
O dar pamačiau koncertinį šios dainos fragmentą youtubėj https://www.youtube.com/watch?v=jNuiXqGivpU&feature=related
Geriausias groulas, nežinau geresnio.
____________________ Sielos polėkis, išmokantis skrist - Galimybės ribotos, bet pasiryžęs bandyt. Pink Floyd - Learning to Fly