the doors groja Psychedelic Rock bet juos kazkodel priskire clasikiniam rokui taip pat ir mettalica juk as zinau kad jie groja heavy metal jei skaitei striapsni juk ten aiskiai parasyta kad clasikinis rokas nera musikos zanras
metalistaz (Užblokuotas)
2008 m. rugsėjo 20 d. 20:44:39
pripazinciau jei tai butu tiesa.. netikiu, kad pirmieji ju albumai siejasi su classic rock, gal tie po 1996 m. , bet man nesvarbu, nes tik pirmus ju albumus klausau.
metalistaz rašė: Wikipedijoj raso viska paprasti zmones, tai gali but ir klaidu.. Metallica is tavo paminetu grupiu labai smarkiai issiskiria, nebent ten rasoma apie velyvaja Metallica nuo 1996 m. ir tai abejoju
nebejuokink su tokiais pasakymais tu nepripazysti tiesos viskas
metalistaz (Užblokuotas)
2008 m. rugsėjo 20 d. 19:58:25
Wikipedijoj raso viska paprasti zmones, tai gali but ir klaidu.. Metallica is tavo paminetu grupiu labai smarkiai issiskiria, nebent ten rasoma apie velyvaja Metallica nuo 1996 m. ir tai abejoju
citata "Some classic rock playlists also include some of the hard-rock and heavy metal bands of the 1980s such as Poison, Guns N' Roses, Metallica, Def Leppard and Van Halen as classic rock"
klasikinis rokas apima daug roko zanru prie klasikinio roko galim priskirt tiek the doors tiek acdc tie patys metallica irgi prie klasikinio roko jei nezinojai
metalistaz rašė: tu irgi nesupratai. jei tu pvz repo nemegtum tai ir nesiklausytum to stiliaus grupiu, tai man taip yra su klasikiniu roku.
Aš tiesiog sakau, kad tu pernelyg kreipi dėmesį į žanrą. na ir kas, kad klaiskinis rokas, tai nereiškia jog muzika nėra gera or smth. Šiaip gan juokingai nuskambėjo tas tavo "jei cia klasikinis rokas, tai nemegstu", tai todėl ir pasakiau. gerai, viskas baigiam offtopic, jei kyla klausimų ar nusiskundimų mano atžvilgiu tai geriau rašyk į až, ir neterškim temos
Nu ir kas, kad nesakei, bet pasakymas "jei cia klasikinis rokas, tai nemegstu" tai irgi žudo. Tai išeina taip, kad muziką renkiesi ne pagal tai kokia ji yra, o pagal tai koks grupės žanras. Nes The Doors kiek suprantu nesi girdėjęs. Žodžiu, esmę supratai.
Ir šiaip tu man atrodai tiesiog apsėstas to, koks grupės stilius. Jei metalas tai zjbs, o jeigu ne - tai nieko vertas šlamštas. Pavyzdžiui, The Doors yra visa galva aukščiau už kokius nors Deicide ar bet kurią kitą metalo grupę. greitas malimas gitara toli gražu nerodo profesionalumo. Perdėtas techniškumas muziką padaro nebe tokią jausmingą. O dar kai užkriokiama apie mėsas ir kraujus tai atrodo kiek juokingai. Taip, metalas rimta muzika, bet kai kurie "metalistai" jau persistengia su ta "geros muzikos" sąvoka. Tu, kiek pastebėjau, irgi. Aš pati klausau metalo jau gan ilgai, ir man patinka CC, Deicide, Death, Carcass ir kitos grupės, taip man patinka growl'as, taip man tai atrodo gan reikšminga muzika, bet tai nereiškia, kad visa kas liko už metalo ribų yra šūdas, kad klasikinis vokalas knisa ir kad žodžiai ne apie mėsas ir žarnas yra mėšlas. Tiesiog reikia žvelgti plačiau, ir nebūti taip paniškai priklausomam nuo grupės stiliaus.
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2008 m. rugsėjo 20 d. 21:24:39
2008 m. rugsėjo 20 d. 21:23:04
2008 m. rugsėjo 20 d. 21:13:10
2008 m. rugsėjo 20 d. 20:50:12
thrash metal gi.
2008 m. rugsėjo 20 d. 20:48:43
2008 m. rugsėjo 20 d. 20:44:39
2008 m. rugsėjo 20 d. 20:42:21
Wikipedijoj raso viska paprasti zmones, tai gali but ir klaidu.. Metallica is tavo paminetu grupiu labai smarkiai issiskiria, nebent ten rasoma apie velyvaja Metallica nuo 1996 m. ir tai abejoju
nebejuokink su tokiais pasakymais tu nepripazysti tiesos viskas
2008 m. rugsėjo 20 d. 19:58:25
2008 m. rugsėjo 20 d. 19:29:56
citata "Some classic rock playlists also include some of the hard-rock and heavy metal bands of the 1980s such as Poison, Guns N' Roses, Metallica, Def Leppard and Van Halen as classic rock"
2008 m. rugsėjo 20 d. 19:17:59
2008 m. rugsėjo 20 d. 19:11:49
2008 m. rugsėjo 20 d. 19:00:07
2008 m. rugsėjo 20 d. 18:39:02
2008 m. rugsėjo 20 d. 18:38:03
2008 m. rugsėjo 20 d. 18:37:21
2008 m. rugsėjo 20 d. 18:34:53
tu irgi nesupratai. jei tu pvz repo nemegtum tai ir nesiklausytum to stiliaus grupiu, tai man taip yra su klasikiniu roku.
Aš tiesiog sakau, kad tu pernelyg kreipi dėmesį į žanrą. na ir kas, kad klaiskinis rokas, tai nereiškia jog muzika nėra gera or smth. Šiaip gan juokingai nuskambėjo tas tavo "jei cia klasikinis rokas, tai nemegstu", tai todėl ir pasakiau. gerai, viskas baigiam offtopic, jei kyla klausimų ar nusiskundimų mano atžvilgiu tai geriau rašyk į až, ir neterškim temos
2008 m. rugsėjo 20 d. 18:31:19
2008 m. rugsėjo 20 d. 18:27:55
Blackened rašė:
Ai, nu tu vistiek manęs nesupratai
2008 m. rugsėjo 20 d. 18:27:36
Ir šiaip tu man atrodai tiesiog apsėstas to, koks grupės stilius. Jei metalas tai zjbs, o jeigu ne - tai nieko vertas šlamštas. Pavyzdžiui, The Doors yra visa galva aukščiau už kokius nors Deicide ar bet kurią kitą metalo grupę. greitas malimas gitara toli gražu nerodo profesionalumo. Perdėtas techniškumas muziką padaro nebe tokią jausmingą. O dar kai užkriokiama apie mėsas ir kraujus tai atrodo kiek juokingai. Taip, metalas rimta muzika, bet kai kurie "metalistai" jau persistengia su ta "geros muzikos" sąvoka. Tu, kiek pastebėjau, irgi. Aš pati klausau metalo jau gan ilgai, ir man patinka CC, Deicide, Death, Carcass ir kitos grupės, taip man patinka growl'as, taip man tai atrodo gan reikšminga muzika, bet tai nereiškia, kad visa kas liko už metalo ribų yra šūdas, kad klasikinis vokalas knisa ir kad žodžiai ne apie mėsas ir žarnas yra mėšlas. Tiesiog reikia žvelgti plačiau, ir nebūti taip paniškai priklausomam nuo grupės stiliaus.
2008 m. rugsėjo 20 d. 18:22:31