Jim Morrison visapusiskai idomi asmenybe, bet Ray Manzarek yra talentas. Kai Jim'as per koncerta apsvaiges nuo narkotiku nukrito ant scenos ir nebegalejo testi pasirodymo, i jo vieta stojo ne kas kitas kaip Ray'us. Jis ne tik "dave" bosa, grojo klavisiniais, bei dainavo, jis viska atliko puikiai t.y. pataikydamas i tona. O pagalvojus apie tai, kad tai atliko pirmakart gyvenime... Apie toki zmogu turetu sklist legendos.
Standing on the edge, with The Doors.
Galit didžiuotis: ne visi asilai tokie gudrūs.
Na, siaip, ne bloknota nesiodavosi, o rašinėdavo savo mintis ant visokiausių pasitaikiusių popiergalių, kuriuos rasdavo savo kišenėse.
O aš manau, kad teisingai Morrisonas pavaizduotas - girtuoklis, narkomanas, išprotėjęs pesimistas, besidžiaugiantis gyvenimu, paranojikas-savižudis...
susizavejau ju dainu zodziais, Morrisono charizma, jo graziu balsu, muzika ir ju argumentu sukurti sia grupe. o filme apie juos 'the doors' daug neteisybes. visiems uzkliuva kad jame Jim'as vos ne vien geria, o tai kada jis kure?
Juk realybeje visada su savimi nesiodavosi bloknota ir visada budavo pasiruoses uzsirasyti netiketai i galva sovusia poema... man asmeniskai keista jog is drovaus jaunuolio isaugo i gan drasu selmi. juk pirmieji jo pasirodymai buvo atsukus nugara ziurovams...
gal siam tikslui ir buvo pasitelktas alkoholis?.. Juk jis ir ats sake, jog alkoholis gera kauke, tada zmogus gali buti kas nori..
na siaip ar taip tai bene vienintele grupe kurios nieks nesugebejo pakartoti
niekada nebuvau super fane kokios grupes, siaip patinka kelios dainos ar tam tikru tarpu toks anoks stiliukas.. bet doorsai !!!!!!!!!!!!!!! doorsai man taaaiiiiipp patinka kaip niekas kitas!!! deja taiiip gaila kad nera jimio , bet labai jau patiko kaip kazkas cia parashe, kad jimi susitiksim TEN !!! lengviau pasidare .. gi rimtai ..
aciu
dorsai man labai patinka, jie tikras geris, labai linksma muzika, vietomis monotoniska, labai ivairi, kad ir ka besakytum.
Is tikro, tiek Morrisonas, tiek Doors nebuvo tokie populiarus ir sloves spinduliuose besikaitinantys driežai, kaip rodoma O. Stone'o filme.
Man ju klavisininkas taip sake.
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2007 m. kovo 3 d. 10:32:33
2007 m. vasario 28 d. 19:33:49
Man jie labai teigiami
2007 m. vasario 28 d. 19:05:27
Standing on the edge, with The Doors.
2007 m. vasario 26 d. 18:37:09
2007 m. vasario 23 d. 13:47:18
O aš manau, kad teisingai Morrisonas pavaizduotas - girtuoklis, narkomanas, išprotėjęs pesimistas, besidžiaugiantis gyvenimu, paranojikas-savižudis...
2007 m. vasario 23 d. 13:02:59
susizavejau ju dainu zodziais, Morrisono charizma, jo graziu balsu, muzika ir ju argumentu sukurti sia grupe. o filme apie juos 'the doors' daug neteisybes. visiems uzkliuva kad jame Jim'as vos ne vien geria, o tai kada jis kure?
Juk realybeje visada su savimi nesiodavosi bloknota ir visada budavo pasiruoses uzsirasyti netiketai i galva sovusia poema... man asmeniskai keista jog is drovaus jaunuolio isaugo i gan drasu selmi. juk pirmieji jo pasirodymai buvo atsukus nugara ziurovams...
gal siam tikslui ir buvo pasitelktas alkoholis?.. Juk jis ir ats sake, jog alkoholis gera kauke, tada zmogus gali buti kas nori..
na siaip ar taip tai bene vienintele grupe kurios nieks nesugebejo pakartoti
2007 m. vasario 1 d. 13:01:27
2007 m. vasario 1 d. 10:37:25
2007 m. sausio 31 d. 17:35:43
Geri laikai buvo.. Geros ir grupės.
2007 m. sausio 5 d. 00:39:49
aciu
2006 m. gruodžio 27 d. 23:52:30
riders on the storm - velka
kazin kaip rukytusi joint'as, kas bandet?
xe, manyciau joint'u rukymam geriau "Light my fire" ;> vien tik del zodziu ;>
2006 m. gruodžio 27 d. 23:50:58
noriu gyvent tais laikais ;B
man aisku istabiausios sitos populiaurios dainos:
"Riders on the storm" "Light my fire" "Alabama song"
yeah yeah, dryzuota_koja, oh show me the way to the next whisky bar... oh don't ask why... :}
2006 m. gruodžio 27 d. 22:10:31
oh show me the way....
yeah
2006 m. gruodžio 27 d. 11:09:03
Žalios kačių akys naktim ūkanotom su raganom skraido ant šluotų gauruotų - Lyg žvaigždės, kur sminga į bežadę tylą, lyg žiežibros, kur sninga iš laužo liepsnų nuo viršūnių kalvų lyg juodų debesų - dar juodesnėn naktin kyla. [Myra Cohn Livingston]
2006 m. gruodžio 27 d. 09:53:05
Man ju klavisininkas taip sake.
2006 m. gruodžio 26 d. 23:56:41
2006 m. gruodžio 26 d. 20:25:44
Come on baby, light my fire!
2006 m. rugpjūčio 19 d. 05:21:33
2006 m. rugpjūčio 13 d. 04:16:35
Ate Jimmi, susitiksim ten !
2006 m. gegužės 24 d. 23:21:10
kazin kaip rukytusi joint'as, kas bandet?