Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Kiek jums svarbūs dainos žodžiai?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 6789101112131415
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Mirror
2005 m. spalio 11 d. 18:53:15
pirmiausia, klausant muzikos, demesi atkreipiu i teksta... kad ir kaip gerai skambetu atlikejo balsas ar dainos melodija, jei nera gero teksto - daina tikras sudas

2005 m. liepos 25 d. 16:36:36
90% tekstas
99% muzika

2005 m. liepos 25 d. 15:38:25
kokia prasme klausytis dainos jei nesupranti jos zodziu?

2005 m. liepos 24 d. 20:27:37
60% muzika ir 40% zodziai

2005 m. liepos 23 d. 15:56:14
jeigu patinka muzika, dainos zodziai man galbut ir nera tokie jau svarbus. bet jei be muzikos, man patinka dar ir zodziai ir suprantu juos - tada daina patinka dar labiau.

2005 m. liepos 23 d. 15:39:22
lb svarbus. turi sukrest. suzavet. turiu pajausti tai apie ka dainuoja. kitaip tai man nepatiks;/

2005 m. liepos 20 d. 07:36:35
ant lietuviu kalbos dajnu bisky svarbu, o ant anglisku ir kitu saliu kalbu ne... svarbu kad juos kaj dajnuoju tajsiklyngaj istarciaw

Atsakyti
missixty
2005 m. liepos 20 d. 07:35:09
mmmm...man svarbiau muzika nes,kad ir kokie butu geri zodziai,jei nepatinka muzika gaunas tik s.....o kai zodziai buna durni,o muzika cool galima klausyt.taciau zodziai tiek pat swarbu kaip ir gera muzika!

I'm an angel, I'm a devil, I am sometimes in between, I'm as bad it can get, And good as it can be, Sometimes I'm a million colors, Sometimes I'm black and white, I am all extremes, Try figure me out you never can, There's so many things I am.
Atsakyti
desperation
2005 m. liepos 19 d. 18:36:14
Man lb svarbu. As pirmiausia ir klausau zodzius. Kuriu vietu nesuprantu - issiverciu.

Vis dar sliukina seseliai po namus. Vis dar liejasi tamsa bedugnemis dangaus upiu vagomis. Spindi menesiena. Po zvaigzdeta pasaulio didybe stukso vienisi gatviu zibintai. Einar Mar Gudmundsson - "Visatos angelai"
Atsakyti
punk811
2005 m. liepos 19 d. 18:16:44
joa... dajnos textas wisada daug ka nulemia... pwz man lb patinka dajnos muzika, melodija, bet kaj ysiklausaj y zhodzhius supranti, kad shita dajna ne welnio newerta tawo demesio, nes textas papraschiausiaj neturi prasmes, yra tiesiog idiotishkaas.... o kartajs buna kajptik atwirkshchiaj... melodija tokia shejpsau, bet kajp supranti apie ka ejna wisas textas, kokios nerealios mintys ten pertejktos, ishkart ta dajna ysimyli, tajp ystrigusi dajna gali likt tau artima kad ir wisam gywenimuj... man textaj tikraj lb swarbu...

2005 m. birželio 2 d. 17:50:40
ziurint kokiose dainose..

pvz jei tokioj dainoj kaip AC/DC - T.N.T. tai svarbus o jeigu SOAD-IEAIEAO tai nelabai nes ten reik klausyt elektrichkos

2005 m. birželio 2 d. 05:37:34
linksmas dainas klausau del melodijos (is kur zodziai pvz. house muzikoj?) liudnas del zodziu ir melodijos santykiu 55:45

2005 m. birželio 2 d. 05:28:13
na man tai zodziai yra seip svarbus.. nes jeigu daina butu "bla bla bla...etc.." tai nedaina.. ... O dainas ne tik del zodziu.. del liudnos/linksmos/idomios melodijos

2005 m. gegužės 31 d. 16:51:12
Nu jei japonu kalba dainuoja. tai paniunuoju;]]~ ka as zn.
o sejp visur reikia harmonijos. tiek zodziai graziai skamba vien su gitara, tiek muzika be zodziu. Bet gerai dainai reikia visko

Atsakyti
ieskantis_proto
2005 m. gegužės 31 d. 16:40:20
jeigu melodija lyriska o dainuoja apie traiskomas galwas tai tik del sawo sawitumo ir netradiciskumo man ta daina patiktu o seip dauguma grupiu daina kuria pradzioj sukurdami muzika, tai ir man pirmoj eilej ir stowi muzika zodziai tik dainos pagrazinimas arba atwirksciai

Atsakyti
Aakasha
2005 m. gegužės 31 d. 15:20:26
Dainu zodziai labai svarbu nors kartais pasitaiko dainu su kvailais tekstais,bet gana graziu...Bet dazniausiai daina kuri man patinka galima sakyti ir buna apie mane..ir atitinka mano savijauta tuo laiku...Pvz avril daina take me away dazniausiai apibudina mano gyvenima ir nuotaika.. (i can not find a way to describe it, its there inside, all i do is hide..i wish that it would just go away, what would you do, you do if you knew..? PR>>-----------------
i feel like i am all alone, all by my self, i need to get around this..
my words are cold i dont want them to hurt you..if i show you idont think you understand..)

Atsakyti
ajste
2005 m. gegužės 31 d. 11:26:41
zhodzhiai YRA swarbiausia!

Atsakyti
ice_dream (Užblokuotas)
2005 m. gegužės 31 d. 11:23:10
zodziai daug ka reiskia..........o jei dar + gera melodija,tai gaunasi

"Atveskite ir pastatykite kautynėse kareivį priešais pačią patranką ir šaukite į jį, jis vis dar turės viltį, bet perskaitykite tam pačiam kareiviui nuosprendį, kad jis tikrai mirs, ir jis iš proto išsikraustys arba ims verkti." F. Dostojevskis
Atsakyti
melancholija
2005 m. gegužės 30 d. 04:43:20
Zodziai yra esme as manau

2005 m. gegužės 24 d. 09:02:42
svarbu melodija...

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Milanno Milanno
5,7

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

05:57 - Very_crazy_enough
Kas Sahja siryt pries sessias prikele? Uraganas (Anatolijus)? Mane irgi tik anksciau..
22:00 - 4Blackberry
Negaliu nepasiskųsti, kiek daug AI slop'o YouTube pastaruoju metu. Taip įtikinamai užmaskuoja, kad gali tikrai atrodyti, kad oficiali nauja daina, ir Vevo ženklą uždeda, ir kanalo pavadinimas atrodo legit. Tiesiog sugaišina laiką ieškant naujos muzikos.
17:26 - Very_crazy_enough
Sunku nepatiketi, bet sahjos pasiulytos dainos vokalistui is tatarstano ssr jau sueina 80 metu kaip gilmourui ar frippui ir jis yra beveik seniausias Rusu tautos atlikejas staying alive
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
14:48 - 4Blackberry
Kodėl kartais dainos nepasileidžia spaudžiant Play mygtuką Spotify embeduose?
07:14 - Very_crazy_enough
Санта Клаусас ант русу наикинтуво атёя
мерещиться
07:06 - Very_crazy_enough
Sahja, su sventom kaledom
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
11:26 - Very_crazy_enough
Neatsakau uz kita zmogu, kuris tik tyli ir mislingas, kad man tokie galvosukiai padeda uzmust gresmonga laika. Ir bent pandemijos metu Top sudarineti buvo smagus bijojimas. Skirsciau dainas ir negalvojau kuo baigsis korona
11:09 - Very_crazy_enough
Kodel mes kertiniai dabar puslapyje su Sahja, sakau, do our $it. As uzsiimu dainu, albumu, grupiu asenizacija pagal stiliu, temas, kategorijas kaip delione of $. Sahja delioja dainas, albumus pagal savo skoni... asenizacija
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 140
  Iš viso užsiregistravę: 73767
  Naujausias narys: sigitasvadeikis
  Šiandien apsilankė: 84306