kartais visiškai nesigilinu į žodžius, tiesiog, jei graži melodija ir žodžiai nors kiek rimuojas, tai ir klausau, bet kartais pasiskaitau žodžius ir dar labiau susižaviu atlikėju, kuriuo žavėjausi, arba pradedu dar labiau nemėgti atlikėjo, kurio nemėgau.
darau išvadą, kad aš mėgstu tik tuos atlikėjus, kurie rašo gražius ir prasmingus dainų žodžius
arba, gali būti, kad tie žmonės, kurie kuria gražią muziką, sugeba ir gražiai žodžius surimuoti
nu viskas, dabar tai iš viso susimaišiau.....
Yra tokių dainų.. Kurie žodžiai sunkūs, ir man be galo svarbūs... Aš net įterpiu į sms klausomos dainos žodžius. Vadinasi, jie be galo reikalingi bei ypatingi.
ir zodziai ir muzika yra lygiai svarbus... pritariu daugumos issakytai nuomonei, kad jei dainuoja "belenka" taj jau jokia super melodija negelbes(isimtis-sokiu muzika). bet seip jau taj jei klausysime sunkiasne muzika, tai ir melodijas 100 procentu geras rasim, ir textus nenutasytus ir nenuvalkiotus ir NEBANALIUS, ko apie popsa nepasakysi. nu bet ne tame esme.ar ne? svarbiausia, kad smagu klausyt
negaleciau pasakyti, kad man visiskai nesvarbi muzika... net jei zodziai butu ir labai prasmingi, bet atliekami, pvz liaudies melodijomis, as tokiu dainu nesiklausyciau... taciau siaip mano nuomone, dainoje zodziai yra svarbiau uz muzika... nezinau kodel... kartais visai patinka pasiklausyti dainos, kur net nesupranti apie ka kalba eina... bet dazniausiai man patinka zinotin kiekviena zodi, pagauti esme ir panasiai... norint tikrai gerai isijausiti ir suprasti daina, reikia ja suprasti... juk nebutina zinoti, ar akordas buvo a-moll, ar d-dur... zymiai svarbiau, ka reiske tuo metu pasakytas zodis... cia mano nuomone... gal kitiems ir kitaip, bet ta kitoniskuma man labai sunku suvokti...
Ankščiau klausiau RADIOHEAD ir man buvo vienodai.Supratau, nesupratau.BEt net dabar karatis kai sėdu ir paskaitau žodžius atrandu tiek daug naujo.KArtais net verkt pradedu, nes jie labai prasmingi.Visi...
mano nuomone zodziai ra visas dainos pagrindas bet aisku ir muzika nemaza dali uzima. bet jei dainuoja kazka panasaus : as mylejau tave karstaj / musu meile nemirs amzinai / mes einam takeliu / ir as netycia suklumpu... nu ar kazkas panasaus. nu atsisedai ir per vakara kokias 5 dainas parasai. taip tris vakarus pasedi ir jau turi visam albumui zodzius tereikia sukurt muzika.. saunu ir kepi savo albumus kas menesi ir babkes plaukia...
man swarboos zhodzhe ..pirmeuse ajshq ishgirsti ritma..bet manau lyrishkos dajnos ypach didele prasme teyka zhodzhey :
lietuwishkos dajnos dawgooma ish wis beprasmes..deje lb gajla..
Negaliu nepasiskųsti, kiek daug AI slop'o YouTube pastaruoju metu. Taip įtikinamai užmaskuoja, kad gali tikrai atrodyti, kad oficiali nauja daina, ir Vevo ženklą uždeda, ir kanalo pavadinimas atrodo legit. Tiesiog sugaišina laiką ieškant naujos muzikos.
Sunku nepatiketi, bet sahjos pasiulytos dainos vokalistui is tatarstano ssr jau sueina 80 metu kaip gilmourui ar frippui ir jis yra beveik seniausias Rusu tautos atlikejas staying alive
Neatsakau uz kita zmogu, kuris tik tyli ir mislingas, kad man tokie galvosukiai padeda uzmust gresmonga laika. Ir bent pandemijos metu Top sudarineti buvo smagus bijojimas. Skirsciau dainas ir negalvojau kuo baigsis korona
Kodel mes kertiniai dabar puslapyje su Sahja, sakau, do our $it. As uzsiimu dainu, albumu, grupiu asenizacija pagal stiliu, temas, kategorijas kaip delione of $. Sahja delioja dainas, albumus pagal savo skoni... asenizacija
2005 m. kovo 28 d. 20:02:28
darau išvadą, kad aš mėgstu tik tuos atlikėjus, kurie rašo gražius ir prasmingus dainų žodžius
arba, gali būti, kad tie žmonės, kurie kuria gražią muziką, sugeba ir gražiai žodžius surimuoti
nu viskas, dabar tai iš viso susimaišiau.....
2005 m. kovo 28 d. 19:53:14
2005 m. kovo 28 d. 12:39:19
2005 m. kovo 28 d. 12:29:30
2005 m. kovo 13 d. 09:50:49
2005 m. kovo 13 d. 00:53:41
2005 m. kovo 12 d. 21:39:15
2005 m. vasario 14 d. 13:08:35
2005 m. vasario 12 d. 16:01:33
2005 m. sausio 31 d. 18:31:29
2005 m. sausio 31 d. 18:03:27
2005 m. sausio 31 d. 17:48:43
2005 m. sausio 16 d. 20:11:47
2005 m. sausio 16 d. 12:40:29
2005 m. sausio 14 d. 22:31:00
Omano broliui atvirksciai jam nepatinka zinoti dainu zodziu, nes tada tos dainos jam atrodo beprasmes kaip ir zodziai...
2005 m. sausio 13 d. 00:48:38
2005 m. sausio 11 d. 17:43:48
2005 m. sausio 5 d. 10:06:11
2005 m. sausio 5 d. 10:04:55
2005 m. sausio 2 d. 19:28:11
lietuwishkos dajnos dawgooma ish wis beprasmes..deje lb gajla..