Rammstein System of a Down
Evanescence
Amy Winehouse
Slipknot
HIM
Marilyn Manson Tokio Hotel
Žmonės tai vadina muzika? Ir tų IŠ TIKRŲJŲ manai, kad tie klounai geras lyrikas rašo?
O tu istikruju manai kad Evanescence klaunai...Tu gal cirke nebuves...Jei niekada neklauses tai db blt ir nevaryk...Negaliu kaip mane nervina zmones kurie apskritai nieko nesupranta bet visvien raso...Ir taip as Evanescence laikau muzika...Ir HIM ir System...
Evanescence
Amy Winehouse
Slipknot
HIM
Žmonės tai vadina muzika? Ir tų IŠ TIKRŲJŲ manai, kad tie klounai geras lyrikas rašo?
O tu istikruju manai kad Evanescence klaunai...Tu gal cirke nebuves...Jei niekada neklauses tai db blt ir nevaryk...Negaliu kaip mane nervina zmones kurie apskritai nieko nesupranta bet visvien raso...Ir taip as Evanescence laikau muzika...Ir HIM ir System...
Labai svarbūs. Klausau Muse ir verčių kiekvieną dainos žodelį, kad pagaučiau mintį. Iš dainų žodžių galima sužinoti koks yra rašytojas, dažnai rašo apie savo praeitį.
Anksčiau visai į tuos žodžius nesigilindavau. Svarbu skamba muzika. Taičiau kuo toliau, tuo labiau rūpi, ką dainuoja. Kai dainos žodžiai prasmingi, verčiantys mąstyti... Ką gi, tai, mano nuomone, yra menas. Tikra daina. O tos pop dainytės - atsipalaidavimui. Lengva muzika. Todėl tokių dainų žodžiai man nėra itin svarbūs.
manau, svarbūs yra ne patys žodžiai o jų esmė, ką jais norima pasakyti. man asmeniškai žodžiai nėra tas pats svariausias matas, nuo kurio priklauso klausysiu aš dainos ar ne, bet kartais būna taip kad gera muzikos melodija būna sugadinta dėl pačių žodžių reikšmės. bendrai manau, kad dainoje viskas turi būti harmoninga ir suderinta, kad melodija nesipjautų su žodžiais.
Na man dainos žodžiai tikrai daug reiškia. Būna,kad perskaitau lyricas ir pamilstu dainą kuri ankščiau neįsiklausius atrodė gal tik šiaip sau,o jei dainos žodžiai banalūs,kvailoki tai klausant taip ir norisi pasakyt "pfffff"
P.S. Turiu sutikti su LoseControl, Amy tikrai neblogų dainų parašo,ko jau Back to black verta..
LastOneonEarth (Užblokuotas)
2010 m. sausio 8 d. 16:25:29
chzarija:
mėgstamos grupės
Evanescence
Amy Winehouse
Slipknot
HIM
Turiu tokį įprotį - kai klausausi dainų tai būtinai turiu ir žodžių klausytis, nes jei patinka tekstas tada jau galima klausytis.. Šitaip besiklausydama žodžių pamilau visas Marilyn Manson dainas, Evanescence taip pat.. Vėliau imiau klausytis Tokio Hotel ir Rammstein, tam kad nustočiau išsivertinėti kiekvieną klausomą dainą.. Na ir ką, suprasti nesupratau, bet patiko Tačiau tokią dainą, kurios žodžių nesuprantu pamiršiu daug greičiau, nei tą. kurios suprantu,.. Ir daina, kurios žodžiai yra prasmingi taip pat atmintyje išliks kaip malonesnė ausiai, nei ta, kurios žodžiai paprasti ar jų išvis nesuprantu.. Taigi mano manymuu dainos galima klausytistiek suprantant apie ką ji, tiek nieko nesuprantant, bet suprantant geriau visgi
But all the drugs in this world
Won't save her from herself
LastOneonEarth (Užblokuotas)
2010 m. sausio 8 d. 03:21:14
Blackened rašė: Ten apie techninius dalykus neigilinsiu - nenusimanau labai, bijau lįsti ten, kur mažai ką tegaliu pasakyti, nes paskui į lankas nugrybausiu.
Aj, šita pro akis kažkaip praleidau. Tai va, aš kalbėjau visai ne apie techninius dalykus, o apie pačia muzika, kad ten death gitaros darbas lenkia kitus stilius aš visai techniškuma turėjau omeny. Turiu omeny, kad dm grupės rašų labai daug gerų rifų, (na čia gilintis prie grupės konkrečios), sudėtingos dainų struktūros , kai kurios grupės ritmo po daug kartų keičia dainoj, daug keistų akordų, mušimas būgną dažniausiai labai greitas techniškas ir kūribingas, o ne koks mononiškas lėkščių daužymas...
Nors šiais laikais stilius degraduoja, aišku taip pat yra daug gerų įrašų, bet kažkaip nuo 1995 m. ir ypač po 2000-ųjų priviso visokių šūdgrupių, kurios nei rifus gerus rašo, nei originaliai groja, nei geras dainas rašo, tik kad stengiasi grot kuo greičiau ir techniškiau, nors bet techniškumo ten nieko daugiau ir nėra (Necrophagist, Gorod, The faceless, Beneath the Massacre ir taip toliau) tai tų naujesnių pasiklausius galima apie žanrą prastą nuomonę susidaryt. O death metal techniškumo netrūksta, bet jis nėra apie tecniškuma ir nieko daugiau, kurį tos šūdinos naujos grupės (ne visos, aišku) propaguoja.
Ten pirmą vietą omeny turėjau.
Subjektyvus gan dalykas tokie sąrašai, todėl mažai tekreipiu į juos dėmesio. Aš, iš savo pozicijos, sudaryčiau visiškai kitokį sąrašą, tamsta - dar kitokį ir so on. Kiekvienam savo, as I always say ;]
Čia kažkokio žmogaus sudarytą listą death metal albumų netyčia radau, labai geras listas turiu pasakyt. Labai geri albumai (50 geriausių albumų tam tikram laiko tarpe), tik keisčiausia, kad albumas pirmoj vietoj patalpintas man kažkoks neįpūdingas pasirodė.
Sąrašas, kaip suprantu, subjektyvus, todėl nenuostabu, jog tamstos nuomonė su sąrašo kūrėjo nesutampa ;] Matytas jau man šitas sąrašas seniau. Smagu Atheist albumus matyt čia, jų muzika įdomi labai. Carcass "Symphonies of Sickness " per žemai man atrodo, kaip ir Death "Human", bet čia, again, tik mano simpatijos.
Tai kad sutampa daugmaž, dauguma mėgstamų mano albumų yra tenais. O kad Carcass Symphonie 29-toj vietoj tai labai aukštai, žiūrint, kad ten geriausių 50 DM albumų per 11 metų, o tų geršų tada tonos buvo, dabar daug šlmšto išleidžiama. Aš netgi tą albumą kažkur gale sąrašo padėčiau, dainos gerai parašytos, bet pagal riffus ten beveik visi albumai lenkia jį.
Čia kažkokio žmogaus sudarytą listą death metal albumų netyčia radau, labai geras listas turiu pasakyt. Labai geri albumai (50 geriausių albumų tam tikram laiko tarpe), tik keisčiausia, kad albumas pirmoj vietoj patalpintas man kažkoks neįpūdingas pasirodė.
Sąrašas, kaip suprantu, subjektyvus, todėl nenuostabu, jog tamstos nuomonė su sąrašo kūrėjo nesutampa ;] Matytas jau man šitas sąrašas seniau. Smagu Atheist albumus matyt čia, jų muzika įdomi labai. Carcass "Symphonies of Sickness " per žemai man atrodo, kaip ir Death "Human", bet čia, again, tik mano simpatijos.
LastOneonEarth rašė: Vat pvz death metal lyrika daugiausia neįdomi (nors nežinau, nes mažai jų skaičiau, tai spėju, bet būna nurodyta ten nurodyta daugiausia anti-religion, death, gore, murders, political ir t.t. lyrikos, bet ant gitaros darbo, dainų būgnų death metal lenkias visus stilius, ant dainų struktūros daugumą irgi, aišku kažkaip susidariau vaizdą, kad tu klausei Obituary, Cannibal Corpse, Deicide ir pan tai po tokių grupių klausymo tau taip gal ir neatrodo, nes jos vidutinės, ir pervertintos, bet per yra tonos puikaus death metalo.
Pilna šitam žanre gerų ir rimtų tekstų, bet lygiai tiek pat ir visokio mėšlo, kuris net dėmesio nevertas. Na, nebent pasitelksi visus bullshitinimo sugebėjimus ir stengsies interpretuoti ką galėtų reikšti akių išlupimas ar dar kokia nesąmonė. Ten apie techninius dalykus neigilinsiu - nenusimanau labai, bijau lįsti ten, kur mažai ką tegaliu pasakyti, nes paskui į lankas nugrybausiu. Klausiau ir šitų, ir ne tokių garsių grupių, kada buvo pasivežimas ant death'o. Dabar šita muzika nelabai ir tedomina, tiesiog karts nuo karto paklausau tas grupes, kurios labiausiai imponuoja. O kad yra tai neabejoju ;] Gali parekomenduot porą įdomesnių mažiau žinomų grupių, galbūt užplauks noras kada paklausyt ir įvertint.
Neatsakau uz kita zmogu, kuris tik tyli ir mislingas, kad man tokie galvosukiai padeda uzmust gresmonga laika. Ir bent pandemijos metu Top sudarineti buvo smagus bijojimas. Skirsciau dainas ir negalvojau kuo baigsis korona
Kodel mes kertiniai dabar puslapyje su Sahja, sakau, do our $it. As uzsiimu dainu, albumu, grupiu asenizacija pagal stiliu, temas, kategorijas kaip delione of $. Sahja delioja dainas, albumus pagal savo skoni... asenizacija
Bet gerai Edzka man yra asmeniskai parases: kad man geriau bloga rashit, nesimaishit. Ir galbut tada po daug ir intensyvaus bet kokybisko darbo - earn a hit.
Stevas Jobsas nebuvo kulinaras, keliauninkas, teisininkas. Markas Zuckerbergas visai ne konditeris, fotografas, tenisininkas ar enciklopedijos sudarytojas. Elonas Muskas nera kosmonautas, neurochirurgas, politikas ir automobilistas. Doing their $$$it
O veikla uz pinigus ne tik priestarautu veiklos is idejos krypciai bet ir as pats nemoku ta padaryti nors tai mane islaisvintu ir atristu rankas. Tiesiog neturiu galvos, kaip ta galima butu padaryti siais laikais.
2010 m. birželio 21 d. 19:07:11
2010 m. birželio 20 d. 21:16:27
2010 m. birželio 20 d. 19:54:41
chzarija:
mėgstamos grupės
Rammstein
System of a Down
Evanescence
Amy Winehouse
Slipknot
HIM
Marilyn Manson
Tokio Hotel
2010 m. birželio 20 d. 17:21:52
2010 m. birželio 20 d. 12:56:38
chzarija:
mėgstamos grupės
Rammstein
System of a Down
Evanescence
Amy Winehouse
Slipknot
HIM
Marilyn Manson
Tokio Hotel
2010 m. birželio 19 d. 21:41:45
2010 m. gegužės 6 d. 21:46:16
2010 m. vasario 1 d. 17:51:30
2010 m. sausio 9 d. 05:52:14
Ahem, Amy Winehouse, nors ir trenkta narkomanė, savam stiliuj yra puiki, ir lyrikai tikrai neblogi.
Aš tos bobos dainų iš vis neklausęs, tai netyčia gavos, kad paryškinta ana liko, bet omeny turėjau tuos visus likusius.
2010 m. sausio 8 d. 21:41:49
P.S. Turiu sutikti su LoseControl, Amy tikrai neblogų dainų parašo,ko jau Back to black verta..
2010 m. sausio 8 d. 21:15:22
2010 m. sausio 8 d. 16:26:22
2010 m. sausio 8 d. 16:25:29
mėgstamos grupės
Rammstein
System of a Down
Evanescence
Amy Winehouse
Slipknot
HIM
Marilyn Manson
Tokio Hotel
2010 m. sausio 8 d. 16:03:06
2010 m. sausio 8 d. 03:21:14
Ten apie techninius dalykus neigilinsiu - nenusimanau labai, bijau lįsti ten, kur mažai ką tegaliu pasakyti, nes paskui į lankas nugrybausiu.
Nors šiais laikais stilius degraduoja, aišku taip pat yra daug gerų įrašų, bet kažkaip nuo 1995 m. ir ypač po 2000-ųjų priviso visokių šūdgrupių, kurios nei rifus gerus rašo, nei originaliai groja, nei geras dainas rašo, tik kad stengiasi grot kuo greičiau ir techniškiau, nors bet techniškumo ten nieko daugiau ir nėra (Necrophagist, Gorod, The faceless, Beneath the Massacre ir taip toliau) tai tų naujesnių pasiklausius galima apie žanrą prastą nuomonę susidaryt. O death metal techniškumo netrūksta, bet jis nėra apie tecniškuma ir nieko daugiau, kurį tos šūdinos naujos grupės (ne visos, aišku) propaguoja.
2010 m. sausio 8 d. 02:49:48
Subjektyvus gan dalykas tokie sąrašai, todėl mažai tekreipiu į juos dėmesio. Aš, iš savo pozicijos, sudaryčiau visiškai kitokį sąrašą, tamsta - dar kitokį ir so on. Kiekvienam savo, as I always say ;]
2010 m. sausio 8 d. 02:45:07
https://rateyourmusic.com/lists/l. ..how=25&start=25
2010 m. sausio 8 d. 02:40:14
https://rateyourmusic.com/lists/l. ..how=25&start=25
2010 m. sausio 8 d. 02:30:53
2010 m. sausio 8 d. 02:27:24
Vat pvz death metal lyrika daugiausia neįdomi (nors nežinau, nes mažai jų skaičiau, tai spėju, bet būna nurodyta ten nurodyta daugiausia anti-religion, death, gore, murders, political ir t.t. lyrikos, bet ant gitaros darbo, dainų būgnų death metal lenkias visus stilius, ant dainų struktūros daugumą irgi, aišku kažkaip susidariau vaizdą, kad tu klausei Obituary, Cannibal Corpse, Deicide ir pan tai po tokių grupių klausymo tau taip gal ir neatrodo, nes jos vidutinės, ir pervertintos, bet per yra tonos puikaus death metalo.
Pilna šitam žanre gerų ir rimtų tekstų, bet lygiai tiek pat ir visokio mėšlo, kuris net dėmesio nevertas. Na, nebent pasitelksi visus bullshitinimo sugebėjimus ir stengsies interpretuoti ką galėtų reikšti akių išlupimas ar dar kokia nesąmonė. Ten apie techninius dalykus neigilinsiu - nenusimanau labai, bijau lįsti ten, kur mažai ką tegaliu pasakyti, nes paskui į lankas nugrybausiu. Klausiau ir šitų, ir ne tokių garsių grupių, kada buvo pasivežimas ant death'o. Dabar šita muzika nelabai ir tedomina, tiesiog karts nuo karto paklausau tas grupes, kurios labiausiai imponuoja. O kad yra tai neabejoju ;] Gali parekomenduot porą įdomesnių mažiau žinomų grupių, galbūt užplauks noras kada paklausyt ir įvertint.