Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Kiek jums svarbūs dainos žodžiai?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 12345678 ... 15
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
LastOneonEarth (Užblokuotas)
2010 m. sausio 8 d. 02:18:41
Vat pvz death metal lyrika daugiausia neįdomi (nors nežinau, nes mažai jų skaičiau, tai spėju, bet būna nurodyta ten nurodyta daugiausia anti-religion, death, gore, murders, political ir t.t. lyrikos, bet ant gitaros darbo, dainų būgnų death metal lenkias visus stilius, ant dainų struktūros daugumą irgi, aišku kažkaip susidariau vaizdą, kad tu klausei Obituary, Cannibal Corpse, Deicide ir pan tai po tokių grupių klausymo tau taip gal ir neatrodo, nes jos vidutinės, ir pervertintos, bet per yra tonos puikaus death metalo.

Atsakyti
Blackened
2010 m. sausio 8 d. 02:09:01
LastOneonEarth rašė:
O tai jei tarkim instrumentalas (gitaros, būgnai, etc.) ir patys gabalai puikūs, bet tekstai apie žarnas, lavonus tai tau jau netiks? Tuo labiau kol be lyriksų lapelio neisaiškinsi ten nieko..?
Aš klausau ir grupių, kur normaliai lyriksus galima suprast, bet aš net ne bandau jų klausyt, o koncentruojuos ties muzika

Gi sakiau jau. Jei tekstai apie žarnas ir lavonus, telieka klausyti muzikos, juolab, jei ji gera. Jei ir tas, ir tas mėšlas - na, manau ir taip viskas aišku Bet jei sudomina, būtinai perskaitau lyrics'us, geri žodžiai dainai (ir grupei) pliusą tik uždeda. O šiaip, kiekvienas koncentruojas ties tuo, kas jam svarbiausia. Tamstai - muzika, man - žodžiai

2010 m. sausio 8 d. 02:05:20
O tai jei tarkim instrumentalas (gitaros, būgnai, etc.) ir patys gabalai puikūs, bet tekstai apie žarnas, lavonus tai tau jau netiks? Tuo labiau kol be lyriksų lapelio neisaiškinsi ten nieko..?
Aš klausau ir grupių, kur normaliai lyriksus galima suprast, bet aš net ne bandau jų klausyt, o koncentruojuos ties muzika

Atsakyti
Blackened
2010 m. sausio 8 d. 01:59:48
LastOneonEarth rašė:
Ten kur jų nesupranti, tai beveik nesvarbu ar geri ar blogi,

Čia kaip kam. Tarkim man - svarbu, jei jau nesuprantu kas ten kriokiama, tenka susirasti tekstą ir perskaityti. O tada matau kokio pobūdžio lyrics'ai - žarnos ir lavonai, ar kažkas rimčiau. Pirmu atveju tai ir telieka muzikos klausyt nesigilinant labai kas ten ir kaip

2010 m. sausio 8 d. 01:43:29
(nu žinoma ir grupės šūdinos)

Atsakyti
LastOneonEarth (Užblokuotas)
2010 m. sausio 8 d. 01:43:01
Ten kur jų nesupranti, tai beveik nesvarbu ar geri ar blogi, tik nepernešu visokių Trivium, Green Day, LInkin Park, As I Lay Dying ir panašiai ten lyrika arba emo arba šiaip kokia idiotiška.

Atsakyti
Blackened
2010 m. sausio 8 d. 01:36:01
LastOneonEarth rašė:
Tai tik tiek, o žodžiai visiškai nesvarbu, tuo labiau ten, kur jų suprast neįmanoma

Irrr... neretai tos grupės, kurių vokalistų riaumojimo suprast neįmanoma neretai dar ir visai gerus tekstus turi. Kad ir ND.

2010 m. sausio 8 d. 01:18:42
Reikalas yra tas, kad pvz man žodžiai nereikalingi, BET reikalingas vokalas... Aišku, instrumentalas yra zjbs, bet vien beklausant jų gan greitai nusibostų... O vokalavimas be žodžių tai juokingai atrodytų koks aupčiojimas
Tai tik tiek, o žodžiai visiškai nesvarbu, tuo labiau ten, kur jų suprast neįmanoma

Atsakyti
kaktusas2598
2010 m. sausio 7 d. 23:33:53
Svarbu aisku yra tekstai , bet ne visada ...

2010 m. sausio 7 d. 23:19:16
95 % muzika, 5% procentai lyrika
Šiaip, vienintelis svarbumas lyrikose, kad nebūtų emo ar kitoks pyderizmas septymnmečiais, bet ką aš klausau tokiom lyrikom net nekvepia

Atsakyti
dzeineta139
2010 m. sausio 6 d. 17:19:43
Muzika dainoje yra svarbiausia. Tačiau dainos žodžiai taip pat. Jei dainoje(pavyzdžiui angliškoje) skamba nešvankūs žodžiai, tu tikrai nesiklausysi jos prie anglų kalbos mokytojos. Bijosi, kad nuves pas auklėtoją ar lieps rašyti pasiaiškinimą. Taigi žodžiai taip pat turi nemažai įtakos pačiai dainai.

Atsakyti
RaptorJM
2009 m. sausio 22 d. 17:03:57
mr_brightside rašė:
amusement parks on fire..

man muzika/ritmas svarbiau uz teksta..70-30 proc mazdaug..
aisku, kad yra galybe isimciu..bet iki tokio lygio, kad klausyciau dainuojamaja poezija dar nenusiritau...

Nenusiritai...o gal dar nepakilai iki tokio.

2009 m. sausio 21 d. 20:31:23
mr_brightside rašė:
hang_em_high rašė:
muzika be zodziu - muzika be prasmes

jo..va tu, mergyt ,paaiskink sita tiem zmonems , kurie klauso visokiu mocartu, bethovenu ir tt

Visi tau čia mergos.
Muzika be žodžių - muzika su prasme. Taip pat ir su žodžiais, jie nėra tokie svarbūs.

Atsakyti
mr_brightside
2009 m. sausio 21 d. 20:12:32
hang_em_high rašė:

jo..va tu, mergyt ,paaiskink sita tiem zmonems , kurie klauso visokiu mocartu, bethovenu ir tt

Atsakyti
mr_brightside
2009 m. sausio 21 d. 20:11:23
amusement parks on fire..

man muzika/ritmas svarbiau uz teksta..70-30 proc mazdaug..
aisku, kad yra galybe isimciu..bet iki tokio lygio, kad klausyciau dainuojamaja poezija dar nenusiritau...

Atsakyti
enchantee
2009 m. sausio 21 d. 19:48:45
daina man turi patikti ir del muzikos ir del zodziu. viskas turi buti graziai suderinta.

Atsakyti
DeusInversus
2008 m. gruodžio 31 d. 16:55:47
Darkshines rašė:
War_Zone rašė:
Šūdas tie tekstai. Tik trukdo įsiklausyt į muziką. Todėl daugiausia ir klausau grupių, kurių vokalo neįmanoma suprast...

GRRRRRRROOOOOOOOOOWWWWWWL!!!

JO Growl`as nesweikai veikia.
Va db viskas tvarkoj.

2008 m. gruodžio 31 d. 16:53:02
Kartais įsiklausau į žodžius, kartais tik muzikos klausau arba tik atskirų instrumentų.
Nors dažnai norisi, kad tų žodžių išvis nebūtų, bet šiaip nelabai trukdo (žinoma jei jie nėra nesąmonės).

2008 m. gruodžio 31 d. 15:21:46
War_Zone rašė:
Šūdas tie tekstai. Tik trukdo įsiklausyt į muziką. Todėl daugiausia ir klausau grupių, kurių vokalo neįmanoma suprast...

GRRRRRRROOOOOOOOOOWWWWWWL!!!

Atsakyti
Ji_Kvepuoja
2008 m. gruodžio 31 d. 13:07:07
hang_em_high rašė:

tai tipo nori pasakyt, kad pvz. instrumentinė muzika neturi jokios prasmės?

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Van Canto Van Canto
7,8

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
14:48 - 4Blackberry
Kodėl kartais dainos nepasileidžia spaudžiant Play mygtuką Spotify embeduose?
07:14 - Very_crazy_enough
Санта Клаусас ант русу наикинтуво атёя
мерещиться
07:06 - Very_crazy_enough
Sahja, su sventom kaledom
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
11:26 - Very_crazy_enough
Neatsakau uz kita zmogu, kuris tik tyli ir mislingas, kad man tokie galvosukiai padeda uzmust gresmonga laika. Ir bent pandemijos metu Top sudarineti buvo smagus bijojimas. Skirsciau dainas ir negalvojau kuo baigsis korona
11:09 - Very_crazy_enough
Kodel mes kertiniai dabar puslapyje su Sahja, sakau, do our $it. As uzsiimu dainu, albumu, grupiu asenizacija pagal stiliu, temas, kategorijas kaip delione of $. Sahja delioja dainas, albumus pagal savo skoni... asenizacija
07:37 - Very_crazy_enough
Bet gerai Edzka man yra asmeniskai parases: kad man geriau bloga rashit, nesimaishit. Ir galbut tada po daug ir intensyvaus bet kokybisko darbo - earn a hit.
07:23 - Very_crazy_enough
Stevas Jobsas nebuvo kulinaras, keliauninkas, teisininkas. Markas Zuckerbergas visai ne konditeris, fotografas, tenisininkas ar enciklopedijos sudarytojas. Elonas Muskas nera kosmonautas, neurochirurgas, politikas ir automobilistas. Doing their $$$it
07:18 - Very_crazy_enough
O veikla uz pinigus ne tik priestarautu veiklos is idejos krypciai bet ir as pats nemoku ta padaryti nors tai mane islaisvintu ir atristu rankas. Tiesiog neturiu galvos, kaip ta galima butu padaryti siais laikais.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 3
  Neregistruotų vartotojų: 360
  Iš viso užsiregistravę: 73767
  Naujausias narys: sigitasvadeikis
  Šiandien apsilankė: 125446