50 ant 50... labai svarbus nes kas is muzikos jei zodziai banalus ir atvirksciai... manau kad zodziai turi but prasmingi ir tikrai paimantys didelius zmogaus jausmus...
nju kaj ach klausau pranc. dainu taj nesuprantu nei zodzio...bet pagaunu ritma mane pradeda vezti ir patinka...bet kaj klausau lietuviu ar anglu dainu taj zodziai tikrai yra svarbus...
labai svarbus..... jei ne zodziai, vargiai suprasciau dainos prasme... kartais atrodo, kad vokalistas savo zodziais nupasakoja tavo gyvenima...............ir tada jautiesi paguostas...
mano galva, daina su zodziais arba turi buti rimta arba kvaila. yra dainu, kur tie zodziai yra tikrai taip idomiai parasyti, isdainuojami, kazkokia idomi mintis ar tiesiog idomios frazes sumetytos. daina su zodziais-atspindi grupe, ka ji nori pasakyti. o jeigu grupe nerimta ir visada "dainuoja" stilium 'kokios grazios tavo kojos' ir pan. ti nezinau, ka cia lb nori pasakyti...
man asmeniskai, dainos zodziai yra svarbus.
dar karta pamaschiau...visgi ne visada... kartays melodija perteykia didesnius jausmus ney zhodzhiai, bet tuomet turi buti tik melodija, be zhodzhiu...o jej jau jie yra ir jie tai svarbu, kad butu prasmingi, dominantys.
Visgi zhmones dazhniau klauso muzika su zhodzhiais ir tai todel, kad taip yra konkrechiau perteikiama dainos prasme, ja lengviau suvokti, o kaj dainoje vyrauja tik melodija ja tenka suvokti pachiam, pajausti. norint tai padaryti neuzhtenka ishgirsti karta. pirma karta girdint paprastai tai nera suvokiama, todel rechiau kyla noras girdeti daina vel ir vel(nes nesuintriguoja dainos prasmem joje dar neatrandi saves)... tik su laiku ja klausant pajuntama, o tada jau ir pradeda traukt...
Negaliu nepasiskųsti, kiek daug AI slop'o YouTube pastaruoju metu. Taip įtikinamai užmaskuoja, kad gali tikrai atrodyti, kad oficiali nauja daina, ir Vevo ženklą uždeda, ir kanalo pavadinimas atrodo legit. Tiesiog sugaišina laiką ieškant naujos muzikos.
Sunku nepatiketi, bet sahjos pasiulytos dainos vokalistui is tatarstano ssr jau sueina 80 metu kaip gilmourui ar frippui ir jis yra beveik seniausias Rusu tautos atlikejas staying alive
Neatsakau uz kita zmogu, kuris tik tyli ir mislingas, kad man tokie galvosukiai padeda uzmust gresmonga laika. Ir bent pandemijos metu Top sudarineti buvo smagus bijojimas. Skirsciau dainas ir negalvojau kuo baigsis korona
Kodel mes kertiniai dabar puslapyje su Sahja, sakau, do our $it. As uzsiimu dainu, albumu, grupiu asenizacija pagal stiliu, temas, kategorijas kaip delione of $. Sahja delioja dainas, albumus pagal savo skoni... asenizacija
2006 m. vasario 14 d. 18:45:32
2006 m. vasario 14 d. 18:41:23
2006 m. vasario 14 d. 18:33:04
2006 m. vasario 14 d. 13:04:34
2006 m. vasario 14 d. 10:41:22
2006 m. vasario 14 d. 09:52:24
2006 m. vasario 13 d. 22:52:28
2006 m. vasario 11 d. 16:50:30
2006 m. vasario 10 d. 20:10:10
2006 m. vasario 10 d. 17:12:10
2006 m. sausio 13 d. 17:11:29
2006 m. sausio 13 d. 17:08:00
2006 m. sausio 11 d. 13:56:48
2006 m. sausio 9 d. 10:01:11
2006 m. sausio 9 d. 09:49:13
2006 m. sausio 9 d. 09:43:48
2006 m. sausio 2 d. 17:36:00
2006 m. sausio 2 d. 08:19:43
man asmeniskai, dainos zodziai yra svarbus.
2006 m. sausio 2 d. 01:12:21
Visgi zhmones dazhniau klauso muzika su zhodzhiais ir tai todel, kad taip yra konkrechiau perteikiama dainos prasme, ja lengviau suvokti, o kaj dainoje vyrauja tik melodija ja tenka suvokti pachiam, pajausti. norint tai padaryti neuzhtenka ishgirsti karta. pirma karta girdint paprastai tai nera suvokiama, todel rechiau kyla noras girdeti daina vel ir vel(nes nesuintriguoja dainos prasmem joje dar neatrandi saves)... tik su laiku ja klausant pajuntama, o tada jau ir pradeda traukt...
2006 m. sausio 1 d. 22:20:52