Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Aleksandras Makedonietis (Alexander, 2004)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Epic
2005 m. kovo 30 d. 00:25:10
beje, pritariu cia isakytai nuomonei, kad filme pateikta ne tai, ko, manau, tikejosi daugelis eidamas i ta filma... ...asmenybe atskleista net su kaupu, o gyvenimo darbu detalesniu akcentu tikrai stinga...

SD#13
Atsakyti
Epic
2005 m. kovo 30 d. 00:20:08
Istorija perteikta tikrai kruopsciai, o tie kurie randa faktu iskraipymu turetu pasivartyti elementarius istorijos pradziamokslius... beje, su homoseksualumu tame filme ne kiek neperdeta, o tokie dalykai siais laikais uzkliuna tik sustabarejusios visuomenes netolerantiskoms atliekoms...

O pats filmas mane nuvyle... visu pirma Farell'as- visiskai neistempe vaidmens, o ir visumoje- pats pastatymas (neskaitant atkurtu dekoraciju), kaip tokio finansavimo projektui, pasirode gan lekstas... ...O.Stone'as tikrai nustebino, deja ne is maloniosios puses

SD#13
Atsakyti
SugarFreeKiss
2005 m. kovo 27 d. 14:43:55
Saunus visai...tk gal kiek per ilgas. Na, tai nera minusas, nes istorinius filmus sunku pastatyti neilgus, kovos scenos ispudingos, taciau kai jos tesiasi apie 10 min., tiesiog atbunki - sedi ir nieko nebematai. Ah, galva sen, galva ten. Na, bent jau man taip.: ) o del to biseksualumo...mano manymu, jo galejo taip neakcentuoti. Bet siaip - visai patiko. Kovos su drambliais scena isimine...ypac kai viskas nusidaze raudonai. Grazu buvo.

2005 m. kovo 25 d. 19:51:46
iziureti, tai iziurejome. bet praejus, kuriam tai laikui nagrineji, kalbi, diskutuoji ir tai pastebi, kad tam pakankamas demesys skirtas. kurejai galejo isryskini ir kitas savybes, o sia ir nuosalyje palikti. bet mes ivairus zmones, o dabartine visuomene ismoko arba mokinasi toleruoti. nieko tokio.
vis vien tai didinga legenda!!!

Atsakyti
Gabux
2005 m. kovo 16 d. 19:54:57
raminkites su tuo gejishkumu.! negi daugiau nieko TOKIAME filme nesugebate iziureti?!

2005 m. kovo 13 d. 22:11:59
Filmas tai patiko... bet tas akcentavimas, kad jis gejus...na, be rysio.perdaug tam demesio skirta.. nemanot taip?

Atsakyti
The_Wicked_One
2005 m. kovo 13 d. 20:18:27
gabux>>> as ir sakiau jei cia man. `]

STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Atsakyti
Kvakva
2005 m. sausio 29 d. 22:08:27
O man sitas filmas buvo visai nieko... Siaip jis holivudinis,ir pinigu atnesantis...Istorija neiskraipoma - tik ne viskas atskleidziama. Taip,pats Aleksandras,jo reformos ir pan. - apie tai nekalbama,taigi nutyilima viena dalis sios asmenybes,o biseksualumas pabreziamas... Bet ka reizierius norejo uzakcentuoti ta jis ir uzaksnentavo... Be to reikia atkreipt demesi kad tai pramoginis ir komercinis,o ne dokumentinis ne pelno siekiantis mokomasis filmas - viskas rezisieriaus valioje ir gal daryta taip,kad butu pelningas..ir nieko blogo tame as nematau - verslas yra verslas...

Atsakyti
Gabux
2005 m. sausio 28 d. 20:19:17
The_Wicked_one> atidziau skaityk, kam ka rashau.

2005 m. sausio 26 d. 12:48:09
Gaila nemaciau to filmo.....

2005 m. sausio 25 d. 14:31:58
emmmm.gabux...jei cia man tai zinok,kad man tavo nuomone dar labiau dzin!

STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Atsakyti
Gabux
2005 m. sausio 15 d. 00:37:33

1) tavo tetis tikrai negali atsakyti uz visus;
2) ash apie shi filma kalbejau su VU graiku istorijos (chia ji jau daug deshimtmechiu specializuojasi) destytoja- dekane, kuri mano, kad tai puikiai istorija atspindintis filmas;
3) kiek tame filme tu matei bisexuolumo? jis su Hefaistionu net nepasibuchiavo!! visa tai perteikta labai skoningai ir negashliai.
4) pasilik prie savo nuomones, man ish tikruju dzin.

2005 m. sausio 15 d. 00:00:54
Gabux rašė:
Vampirella rašė:
shudas tas filmas..tikra nesamone...tame filme rezisierius norejo pabrezti tik makedoniecio bisexualuma..ir visishkai neparode kox jis ishtikruju buwo, kokias vykde politines reformas ir kox buvo nuostabus strategikas...tikras holivudinis sudas ! man tik angelina jolie patiko ..kaip tik del jos ir ejau i shy filma..o apie ta aktoriu kritiku atsiliepimai yra labai prasti ..beje, kaip ir apie paty filma...

pff, nesamone! kaip tik daug teigiamu atsiliepimu! o zmones, kurie shiame filme ziuri ne i istorija, o i bisexuoluma, shvelniai tariant, yra pavirshutinishki. kiekvienas ziuri pro savo suvokimo prizme.

nu tikrai ne daug nuomoniu kad sitas filmas yra geras... ash sita filma zejau su sawo tevu, o jis desto istorija univerose...tai gal jis gereu zino ka sako ?m? ten tas makedonietis tik su bernais ir tesilaize..grynas holivudinis filmas...beto ash nesistengeu yzvelgti jo bisexualumo...tas jo nukrypimas buwo ryzkiai pabreztas...beto pac rezisierius taip sake...jis galvojo kad pabrezdamas makedoniecio bisexualuma uzhdirbs daugeu pinigu su siuo filmu ir cia ash ne pati sugalvojau o skaiceu interviu kur eme ish to rezisiereus...o ar buwo tame filme uzhsiminta apie jo politines reformas ir pan...kox jis strategikas buwo...juk ten nieko tokio neparode...tik kaip jis linksminasi ir pjausto zmones...visi zmones kurie bent siektiek ishmano istorija ir zino kas ishtikruju buvo aleksandras makedonietis buvo nusifyle siuo filmu...

Atsakyti
Gabux
2005 m. sausio 14 d. 22:13:36
Vampirella rašė:
shudas tas filmas..tikra nesamone...tame filme rezisierius norejo pabrezti tik makedoniecio bisexualuma..ir visishkai neparode kox jis ishtikruju buwo, kokias vykde politines reformas ir kox buvo nuostabus strategikas...tikras holivudinis sudas ! man tik angelina jolie patiko ..kaip tik del jos ir ejau i shy filma..o apie ta aktoriu kritiku atsiliepimai yra labai prasti ..beje, kaip ir apie paty filma...

pff, nesamone! kaip tik daug teigiamu atsiliepimu! o zmones, kurie shiame filme ziuri ne i istorija, o i bisexuoluma, shvelniai tariant, yra pavirshutinishki. kiekvienas ziuri pro savo suvokimo prizme.

2005 m. sausio 14 d. 18:47:19

Atsakyti
The_Wicked_One
2005 m. sausio 9 d. 15:56:47
enigmatic rašė:
tu ziauriai klysti.su troja net nera ko lyginti.tikrai nesuklysiu pasakes,kad troja sudas ant pagaliuko palyginus su siuo filmu.
tiesa,gal gali pasakyti,kurioje sio filmo vietoje iskraipoma istorija?kazkaip neradau...

emmm..pirma mirsta arklys ir arkliui jis pastato bucefalija,kas jo (Makedoniecio)gyvenime buvo lb svarbu...

Atsakyti
kita
2005 m. sausio 8 d. 14:44:46
filmas tikrai lb lb idomus kas nemate siulau paziureti o pats makedonietis yra nerealiai grazus

2005 m. sausio 7 d. 00:53:40
Man sis filmas labaj patiko...patiko viskas jame..kai kurios vietos per daug istestos taciau tai atleistina is vis as apmegau istorinius movie

2005 m. sausio 6 d. 18:59:25
aš nesakau, kad aktorius kopijuoja bet jis panašus...

Atsakyti
Gabux
2005 m. sausio 6 d. 18:47:07
bajk jau, nieko jis nekopijuoja.

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Kid Cudi Kid Cudi
7,6

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

00:22 - Very_crazy_enough
Tomas Sinickis socialiniuose tinkluose pareiškė, kad naujajame „Nacionaliniame stadione pirmas renginys bus Eurovizija 2027“.
08:02 - Very_crazy_enough
Klaus Nomi ir Ozo miesto Tin Woodman hibridas laimejo... kelialapi i europos aukstybes!
14:33 - Very_crazy_enough
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
14:18 - Very_crazy_enough
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
14:17 - Very_crazy_enough
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
06:52 - Very_crazy_enough
lietuviskais zodziais grodavau... Moralas: negalima vokt nei stambiu nei smulkiu dalyku.
06:51 - Very_crazy_enough
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
06:50 - Very_crazy_enough
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
07:15 - Very_crazy_enough
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
07:07 - Very_crazy_enough
Romantic italian poprock with Erotonin
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 1316
  Iš viso užsiregistravę: 73763
  Naujausias narys: speedxxl
  Šiandien apsilankė: 44697