na as tai kai skaiciau stende prie kino teatro to filmo aprasyme ten buvo parasyta, kad tais laikais buvo populiaru turet tos pacios lyties meiluzi ... vistiek man ispudzio didelio tas filmas nepaliko...
Puikus filmas, tik, sakyčiau, vietomis labai ištęstas. Man tikrai patiko, rekomenduoju visiems pasižiūrėti. Nemanau, kad nuobodybė. O dėl iškraipomos istorijos.... nežinau, kiek tame tiesos, bet nuomonių apie tai girdėjau gana daug. ir kas??? vis tiek ne pro šalį pasižiūrėti.
nermalas rašė: na as tai ziurejau per pc nzn pradzia nelabaij del to kad vien kalbejo bet kai tos kautynes buvo labai patiko ir kai jis mire gale filmo kai bande pasiekti ta ereli ten nerealiai atrode nea nzn
zinoma,kas filmus ziuri tik del vaizdu...ka as galiu pasakyti.filmas tikrai nepriekaistingas.mane irgi siutina tai,kad kiti sako-ten pyderai vaidina,apie gejus ir t.t....bet juk tai ne esme...tiesiog pavaizduota tu dienu realybe,kaip buvo tuomet.pats filmas ispudingas,nepakartojamas ir visoks kitoks.tik reikia ji ziureti kine.tuomet malonumas garantuotas.geriausias siu metu istorinis filmas,mano nuomone
2004 m. gruodžio 27 d. 21:35:55
na as tai ziurejau per pc nzn pradzia nelabaij del to kad vien kalbejo bet kai tos kautynes buvo labai patiko ir kai jis mire gale filmo kai bande pasiekti ta ereli ten nerealiai atrode nea nzn
ne. "Troja" man patiko, nors tame filme buta kaj kuriu 'skystu' vietu.
O "Aleksandras Makedonietis"- dievishkas filmas, be galo didingas ir tikrovishkas. aishku, liudna, nes daug kur paskaichius nuomones apie filma, kreipiamas demesys tik y gejishkuma. ishties tai smulkmena, palyginus su istorijos didybe. o filme "Aleksandras" tai beveik tobulai pavaizduota. Kalbu taip, nes pati studijuoju mokslus susijusius su Antika, ypach Romos ir Graikijos.
The_Wicked_one> Hefaistionas yra aktorius Jared Leto.
Muzikos garsais galima isreiksti apsoliuciai viska pasaulyje, su kuo susiduria zmogaus sirdis
Jausmingas zmogus nenusisneka, o issako savo vidu....
ai tas Hefaistionas ne muzikantas.bet i kazka ziauriai panasus.
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
na va.kati paziurejau si filma ir manau,kad jis buvo gana ydomus.na bet ne oks didingas kaip troja ar pan.anyway jis man patiko,bet tai tox istorinis filmas kur ta istorija kaip ymanoma labiau iskraipoma.na nezinau ka jus manote apie si filma.kas jums labiausiai jame patiko?kas nepatiko?
beje,gal kas zinote,is kokios grupes (man atrodo,kad jis muzikantas) yra to Makedoniecio geriausio draugo Hefaistiono vaidmens atlikejas?
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2005 m. sausio 5 d. 21:14:05
na nežinau
2005 m. sausio 5 d. 21:08:03
šiaip filmas ganėtinai geras, ėjau vien dėlto, kad istorijos mokytoja rekomendavo ir šiaip žavi tų laikų istorija
2005 m. sausio 5 d. 20:41:54
2005 m. sausio 5 d. 20:34:38
2005 m. sausio 5 d. 19:04:31
2005 m. sausio 5 d. 18:41:16
2005 m. sausio 5 d. 18:34:03
2004 m. gruodžio 29 d. 03:44:00
2004 m. gruodžio 28 d. 00:55:53
2004 m. gruodžio 28 d. 00:47:19
na as tai ziurejau per pc nzn pradzia nelabaij del to kad vien kalbejo bet kai tos kautynes buvo labai patiko ir kai jis mire gale filmo kai bande pasiekti ta ereli ten nerealiai atrode nea nzn
zinoma,kas filmus ziuri tik del vaizdu...ka as galiu pasakyti.filmas tikrai nepriekaistingas.mane irgi siutina tai,kad kiti sako-ten pyderai vaidina,apie gejus ir t.t....bet juk tai ne esme...tiesiog pavaizduota tu dienu realybe,kaip buvo tuomet.pats filmas ispudingas,nepakartojamas ir visoks kitoks.tik reikia ji ziureti kine.tuomet malonumas garantuotas.geriausias siu metu istorinis filmas,mano nuomone
2004 m. gruodžio 28 d. 00:37:15
2004 m. gruodžio 27 d. 21:35:55
2004 m. gruodžio 26 d. 11:34:58
2004 m. gruodžio 21 d. 20:56:48
2004 m. gruodžio 21 d. 20:51:19
O "Aleksandras Makedonietis"- dievishkas filmas, be galo didingas ir tikrovishkas. aishku, liudna, nes daug kur paskaichius nuomones apie filma, kreipiamas demesys tik y gejishkuma. ishties tai smulkmena, palyginus su istorijos didybe. o filme "Aleksandras" tai beveik tobulai pavaizduota. Kalbu taip, nes pati studijuoju mokslus susijusius su Antika, ypach Romos ir Graikijos.
The_Wicked_one> Hefaistionas yra aktorius Jared Leto.
2004 m. gruodžio 21 d. 19:53:30
tiesa,gal gali pasakyti,kurioje sio filmo vietoje iskraipoma istorija?kazkaip neradau...
2004 m. gruodžio 20 d. 22:38:30
2004 m. gruodžio 18 d. 19:27:01
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2004 m. gruodžio 18 d. 19:10:20
2004 m. gruodžio 18 d. 18:59:25
beje,gal kas zinote,is kokios grupes (man atrodo,kad jis muzikantas) yra to Makedoniecio geriausio draugo Hefaistiono vaidmens atlikejas?
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.