gal pora kartų netyčia pažiūrėjau , tai man patiko kaip Ozis savo žmonai subtiliai užsiminė apie šunis : " labai mėgstu šaudyti " . ir dar kai jie kažkur atostogavo ir Ozis per viešbučio balkoną tycharino ką papludimy veikia jo sūnus . Prajuokino bet neužkabino .
laukiniai jie visi iki vieno... man tai ten graudu i juos ziuret, ypac i kelly... manau, kad tokie atmosfera ir tokie tevai patys netinkamiausi vaikams auginti... ka is tokiu galima pasisemti ar ismokti? kokiu kampu leistis kaifa? ar kaip uzsimauti prezika, kaip per ta reklama, kur per mtv rodo ten ciotkai is ju pasityciojo
I'm an angel, I'm a devil, I am sometimes in between, I'm as bad it can get, And good as it can be, Sometimes I'm a million colors, Sometimes I'm black and white, I am all extremes, Try figure me out you never can, There's so many things I am.
galiu pasakyt,kad shejp taj jie yra visishki daunai,BET...fajni,juokingi,ir shejp..kazhkuo idomus )
"I enjoy being a bitch. I enjoy being surrounded by bitches. Boredom is the biggest disease in the world, darling. Sometimes I think there must be more to life than ruching round the world like a mad thing getting bored."
I'm just a musical prostitute,my dear!
Kazkokie nezmoniski.... Man jie visiskai nepatinka.... Ir nera man juokinga kai viskas ka gali pasakyt tai nusikeikt.... Bet amerikai tokiu labai reikia...
I'm an angel, I'm a devil, I am sometimes in between, I'm as bad it can get, And good as it can be, Sometimes I'm a million colors, Sometimes I'm black and white, I am all extremes, Try figure me out you never can, There's so many things I am.
Nadija rašė: kai kartais pamatau ju sou per Mtv tai man buna
ziauriai juokinga kai vienas is ju sunu prisika ant brangiu baldu ir kilimu,Ozzy ilipa i ta sh.. ir ilgai keikliasi o paskui saukia zmona kad isvalytu. ir kiekvienoj serijoj tas pats
kam reikalingas 1 teravatas kosmose? Cia tau ne flopikas su 1.44 megabaitu talpa like good old 1996 kai as pirmakart santykiavau su PC.
O Humanoidinių robotų („Tesla Optimus“) valdymui ir jų reakcijos realiuoju laiku užtikrinimui. Vliatj!
Keista, kai man ateina graziausias ir mylimiausias metu laikas, mizeriai pradeda galvoti apie savi$udybes, makaruoklius, kara ir gyvenima po zeme. Damn cia gi marijos zeme
2006 m. sausio 23 d. 15:17:19
2006 m. sausio 23 d. 15:07:15
2005 m. rugpjūčio 19 d. 10:11:38
2005 m. rugpjūčio 18 d. 12:45:41
Nes kai tik pradėjo filmuot tą realybės šou, ozzis buvo didelėj duobėj.
2005 m. rugpjūčio 17 d. 15:36:52
2005 m. rugpjūčio 16 d. 23:12:53
2005 m. rugpjūčio 16 d. 22:45:19
2005 m. liepos 24 d. 10:23:35
"I enjoy being a bitch. I enjoy being surrounded by bitches. Boredom is the biggest disease in the world, darling. Sometimes I think there must be more to life than ruching round the world like a mad thing getting bored." I'm just a musical prostitute,my dear!
2005 m. liepos 24 d. 10:01:28
2005 m. liepos 24 d. 09:58:04
ozis mano vienintelis dievazz
2005 m. liepos 14 d. 09:40:17
2005 m. liepos 13 d. 18:19:37
2005 m. liepos 13 d. 14:16:58
2005 m. birželio 6 d. 09:15:12
2005 m. gegužės 27 d. 16:01:23
2005 m. gegužės 27 d. 15:20:55
kai kartais pamatau ju sou per Mtv tai man buna
ziauriai juokinga kai vienas is ju sunu prisika ant brangiu baldu ir kilimu,Ozzy ilipa i ta sh.. ir ilgai keikliasi o paskui saukia zmona kad isvalytu. ir kiekvienoj serijoj tas pats
uhum!
2005 m. balandžio 21 d. 10:06:44
man ju seimyna labai patinka
2005 m. balandžio 17 d. 21:57:18
2005 m. kovo 21 d. 13:02:56
2005 m. kovo 19 d. 15:17:10