Keista, kad Penelope dar negavo Oskaro. Jos vaidmenys filmuose, kiek teko matyti, būna įsimintiniausi. Šitoje juostoje irgi ne išimtis. O ir Volver'e tik jos heroję it teprisimenu..
Vicky Cristina Barcelona labai lengvai 'susižiūrėjo'. Gal siužetas ir nėra įpatingas, herojai (išskyrus Maria Elena), atrodo, kaip tyčia ne visiškai atskleisti. Scarlett išvis nuvylė,tiksliau jos heroje.
Kad ir kaip bebūtų Juanas ir Maria skirti vienas kitam o jis vis ieško "stabilumo"?
romantiniai filmai eina pagal nuotaika
sita tai nepavadinciau tipisku romantiniu...
o ne bet visgi manau turetu atsitrast zmoniu kuriems sis filmas nepatiko, tai kodel gi tai negaletum buti tu
Na,norėjau pamatyt,girdėjau pagyrimus, bet vat,neišėjo. Manau,kine būtų padaręs didesnį įspūdį,dabar siųsiuos, tada ir pasakysiu nuomonę.
Ir offtopic - manau,kad ep'as teisingai padarė,kad sukūrė šitą temą, nereikia kabinėtis....
Kažkur man rods rašiau jau čia, nebesikartosiu. Duočiau 9/10, juolab kad Kairo rožė man vis tiek nepralenkiama : ]
--->
Vau, tikrai tikrai sužavėjo, ne taip kaip kai kurie Woody filmai, kuriuos tiesiog žiūri ir tiek. Šitas buvo išskirtinis.
Ir ne dėl to, kad man būtų tragiškai nepatikę paskutiniai trys jo angliškieji filmai. Šitas gal išsiskyrė iš jų nepaprastai natūralia vaidyba. Žiūrėjau ir stebėjaus, kaip galima taip tiksliai atkurt žmonių reakcijas ar paprastus pokalbius, nepersūdant jų aplinkybių, emocijų ir pernelyg nesuvienpusinant veikėjų charakterių. Taip tikra tai buvo, nors ir gerokai absurdiška. Perliukas.
aga radau si tavo komentara
sakik juk teisingai sakau, kam cia landzioti po visa tema, kur yra virs 1000 komentaru ieskant atsilepimo apie dominanti tave filma...
juolabiau kai kurie zmones gali ir apskritai pamirst ji pakomentuot...
Filmas vertas atskiros temos : ] Šiaip jo, vienas tokių geresnių iš praeitų metų. Rimtai, toks lengvas lengvas ir natūralus kažkuo.
Kažkur man rods rašiau jau čia, nebesikartosiu. Duočiau 9/10, juolab kad Kairo rožė man vis tiek nepralenkiama : ]
O P. Cruz vaidyba tai labai gera.
maniciau, sitas filmas neturetu visiems patikti, tai man teisiog idomu kam patiko o kam ne?
myliu Penelopa Cruz, myliu Javier Bardem
dar visai patiko Rebecca Hall ir Scarlett Johansson (sitam filme ji man primine (isoriskai aisku) Gabux, plaukai ir kazkas dar)
na ir dar galima pabrezt sitas filmas Woody Alleno darbas
taigi jau isvardinau 5 priezastis, kodel man patiko sis filmas
dar sesta priezastis sauni muzika.
siandien turbut nesu labai greztrai nusiteikes tai vertinu sita filma 9/10
Anikdotiskesnis sprendimas. Turbut vaziuosiu i Kauna pas Ms Tilifono fane kol neuzdegsiu jos licio bateriju (beje tiketina kad vilkiko vairuotojas uzdege vilkika nuo cigaretes) ciklas uzsidaro & atsidaro tada
Gautas pranešimas apie tai, kad Vilniuje Panerių sen. Kuro g. 15, UAB „Toksika“ teritorijoje dega vilkikas, pakrautas ličio baterijomis ir akumuliatoriais. Galimas oro užterštumas.
Aš labai žiūriu. O, dabar iš Deftones - Ohms dainos profilio parekomendavo Queen - Lily of the Valley, kas yra mėgstamiausia mano gėlė. Nėra kuo skųstis.
Esu Jethro Tull dainos Rock Island profilyje ir man music'as segmente "Panaši muzika" siūlo Iron Maiden, Judas Priest ir SOAD. Žodžiu, music'as palaimina Grammy sprendimą Jethro Tull apdovanoti sunkaus roko / metalo kategorijoje
2009 m. sausio 9 d. 15:33:51
2009 m. sausio 9 d. 13:24:06
2009 m. sausio 9 d. 12:59:35
Vicky Cristina Barcelona labai lengvai 'susižiūrėjo'. Gal siužetas ir nėra įpatingas, herojai (išskyrus Maria Elena), atrodo, kaip tyčia ne visiškai atskleisti. Scarlett išvis nuvylė,tiksliau jos heroje.
Kad ir kaip bebūtų Juanas ir Maria skirti vienas kitam
2009 m. sausio 4 d. 21:23:55
sita tai nepavadinciau tipisku romantiniu...
o ne bet visgi manau turetu atsitrast zmoniu kuriems sis filmas nepatiko, tai kodel gi tai negaletum buti tu
2009 m. sausio 4 d. 21:23:29
ne itin mėgstu romantinius (ar ne?) filmus
Priklauso nuo to, kaip supranti sąvoką „romantinis filmas“. Visgi patikslinant — filmas ne iš holivudinių romantinių komedijų serijos.: )
2009 m. sausio 4 d. 21:05:13
2009 m. sausio 4 d. 18:58:09
Ir offtopic - manau,kad ep'as teisingai padarė,kad sukūrė šitą temą, nereikia kabinėtis....
2009 m. sausio 4 d. 17:38:18
Filmas vertas atskiros temos : ] Šiaip jo, vienas tokių geresnių iš praeitų metų. Rimtai, toks lengvas lengvas ir natūralus kažkuo.
--->
Vau, tikrai tikrai sužavėjo, ne taip kaip kai kurie Woody filmai, kuriuos tiesiog žiūri ir tiek. Šitas buvo išskirtinis.
Ir ne dėl to, kad man būtų tragiškai nepatikę paskutiniai trys jo angliškieji filmai. Šitas gal išsiskyrė iš jų nepaprastai natūralia vaidyba. Žiūrėjau ir stebėjaus, kaip galima taip tiksliai atkurt žmonių reakcijas ar paprastus pokalbius, nepersūdant jų aplinkybių, emocijų ir pernelyg nesuvienpusinant veikėjų charakterių. Taip tikra tai buvo, nors ir gerokai absurdiška. Perliukas.
aga radau si tavo komentara
sakik juk teisingai sakau, kam cia landzioti po visa tema, kur yra virs 1000 komentaru ieskant atsilepimo apie dominanti tave filma...
juolabiau kai kurie zmones gali ir apskritai pamirst ji pakomentuot...
2009 m. sausio 4 d. 16:09:03
2009 m. sausio 4 d. 16:05:34
2009 m. sausio 4 d. 00:33:48
O P. Cruz vaidyba tai labai gera.
2009 m. sausio 4 d. 00:05:54
virselis
2009 m. sausio 4 d. 00:05:10
myliu Penelopa Cruz, myliu Javier Bardem
dar visai patiko Rebecca Hall ir Scarlett Johansson (sitam filme ji man primine (isoriskai aisku) Gabux, plaukai ir kazkas dar)
na ir dar galima pabrezt sitas filmas Woody Alleno darbas
taigi jau isvardinau 5 priezastis, kodel man patiko sis filmas
dar sesta priezastis sauni muzika.
siandien turbut nesu labai greztrai nusiteikes tai vertinu sita filma 9/10