Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

2009 m. valdys elektronika, rokas slėpsis

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123456
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Ariel_Cancer_Dies
2009 m. sausio 4 d. 11:09:02
ka as laikau populiaru ar madinga, tai nereiskia einamo dalyko masineje kulturoje, juolab Lietuvoje.pvz. kiek nauju potencialo turinciu roko grupiu paskutiniais metais susikure D.Britanijoj? Galiu suskaiciuot graziu, bet ne potencialiu. Daba is visu pasaulio pasaliu lenda talentingos grupes, atlikejai su visai kitokiu nei rokas, ar jo pakitusia forma, supratimu.

2009 m. sausio 4 d. 11:04:25
ne vienas pranasavo kad roko laikas baigesi, bet jis dar tvirtai laikosi. elektronika bus seniai zlugus o rokas laikysis taip pat tvirtai

2009 m. sausio 4 d. 10:11:22
Ko čia žliumbti ir kartis ant išdžiuvusios šakos? Kiekvienas muzikos stilius turi savo laiką. Pasidžiaugėte savo POPuliarumu ir užtenka. Apskritai, laikyti save roko gerbėju ir taukšti apie kažkokį populizmą iš šio muzikos stiliaus, negerbti nei savęs, nei to požemio, kuriame gimė rokas.
Prieš elektroniką neturiu nieko blogo. Kažkas naujo. Kažkas įdomaus. Negalima stovėti vietoje ir smaukytis tik pagal emocionalią muziką, kurią priimta vadinti rocku.
P.S. U2 laikas pensijon.

2009 m. sausio 4 d. 01:20:38
Na,Depešų turas gali turėti įtakos elektronikos ir alternatyviojo roko viešpatavimui

2009 m. sausio 4 d. 01:08:48
Ar sutinkat su tuo, tiksliau, paguoskit, kaip jaustis, kad 2009 m. rokas tampa nebepopuliarus, o jo viešpatavimą populiariojoje muzikoje uzima elektronika? Jau pernai metais galingu roko grupiu sugrizimai buvo nenusiseke, isskyrus gal Coldplay ar Kings Of Leon, o Naujausiais metais mus dziugins gal tik Franz Ferdinand, U2 ir Green Day. O visa kita - vien elektronika. Elektroninis rokas, elektroninis popsas, elektroninis repas ir t.t.
Pvz. tokia grupe Van She. Paklausius jos kokiam tulam lietuviui atrodytu rokas, bet kur tau, viena elektronika... Na, laukiam visu tu La Roux, Little Boots iskilimu...

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Sahja OMD  Joan of Arc (Maid of Orleans)
 OMD

Šiuo metu vertiname

Imagine Dragons Imagine Dragons
8,8

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
Atsinaujino TOP 40!
16:27 - einaras13
Deja nebegaliu palaikyti, nes music'u nebeįmanoma naudotis.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 1419
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 178270