Metalas - geriau nevardinsiu, nes labai daug mano klausomų metalo grupių yra būtent iš Suomijos. Jeigu pagrindinė ir mėgstamiausia, tai tada sakykim Children Of Bodom. Aplamai man Suomijos metalo scena geriausia :P
R.I.P. Brant Hinds (ex-Mastodon). Kai Joe Duplantier pasakė šią naujieną per Gojiros koncą, negalėjau patikėt. Žmogus tik išėjo iš grupės, galimai norėdamas pasidžiaugt gyvenimu, ir buvo su motociklu nudaužtas sankryžoj. Life is a bitch.
Atsirado šviežias kito žmogaus postas fb evente, kad 19:00 Neckbreakker ir 20:15 Gojira. Pačiu laiku sužinota. Ypač tiems, kas iš kitų miestų važiuoja.
Vėl Live Nation komunikacija yra šūdų krūva. Bus Neckbreakker apšildymas, ko orgai iki šiol nepaskelbė (info ateina per atskirus komentuotojus ir pačios Neckbreakker profilį). Laikas neaišku, ar 20 h apšildymas, ar jau Gojira
Man nuoširdžiai baisu, kas bus tam Lukiškių kalėjimo kiemelyje... man atrodo baisiai per maža erdvė, jie sold out'ino ir po to dar 100 bilietų paleido. Avenged Sevenfold berods nebuvo sold out'o ir jau buvo per ankšta.
2012 m. vasario 5 d. 15:14:38
Folk Metalo gero ten yra, kaip kad Ensiferum, Korpiklaani, Finntroll, Turisas.
KYPCK dar patinka, bet čia jau Doom'as.
2012 m. vasario 5 d. 13:44:21
Suomija!!
2012 m. vasario 5 d. 13:40:27
Swallow The Sun prisidėjau vien todėl, kad jie iš Suomijos. O šiaip nelabai patinka...
2012 m. vasario 5 d. 13:36:10
Pritariu. Kaip kažkas sakė, Suomijoje popsas miręs ;) Tai roko ir metalo šalis.
2012 m. vasario 5 d. 13:33:57
Jei iš rock'o - The Rasmus
Metalas - geriau nevardinsiu, nes labai daug mano klausomų metalo grupių yra būtent iš Suomijos. Jeigu pagrindinė ir mėgstamiausia, tai tada sakykim Children Of Bodom. Aplamai man Suomijos metalo scena geriausia :P
\m/
2012 m. vasario 5 d. 13:22:33
Be jokios suknistos abejonės geriausia iš geriausių visada buvo ir bus (kad ir kaip keistusi) HIM.
Na, o visos kitos irgi labai patinka. Nightwish, Lordi, The Rasmus, Apocalyptica... Čia tos žinomiausios :)
Žinoma, yra daugiau, reikia laiko skirti, kad atrasti :)
2012 m. vasario 5 d. 12:16:29
Man tai žiauriai patinka Lordi bei Rasmus.Bet tikrai negalvojau kad Nigtwish yra iš Suomijos. :)
2010 m. liepos 24 d. 10:24:28
Jei minėti tik vieną, pačiaį pačiausią, tai būtų Nightwish. Nemo stabdo kvapą, kaž ar kada nors besukurs kažką panašaus.
Negaliu nepritarti
2010 m. liepos 16 d. 20:59:12
2010 m. liepos 14 d. 12:30:53
2010 m. liepos 13 d. 23:49:18
eiiiikit jus su savo apokaliptarkom. tik ta ir tezinot.
Finntroll, Korpiklaani, Ensiferum, Swallow the Sun ir Wintersun visai nieko. va.
2010 m. liepos 10 d. 17:05:20
Finntroll, Korpiklaani, Ensiferum, Swallow the Sun ir Wintersun visai nieko. va.
2010 m. liepos 10 d. 11:13:07
2010 m. liepos 10 d. 10:50:25
2010 m. liepos 10 d. 10:50:13
2010 m. liepos 9 d. 21:43:09
heavy metal - His Infernal Majesty,
hard rock - Rasmus,
daugiau nepamenu iš šių stilių, bet šokių muzikos vieną dar menu iš senų laikų (BomFunk MC's, teisingai?kur Freestyler hitas buvo)
2010 m. liepos 9 d. 21:17:27
2010 m. liepos 9 d. 19:05:04
2010 m. liepos 9 d. 00:13:47
2010 m. liepos 8 d. 23:28:36