xdm rašė: atėjo dešinieji (konservai) ir varo kairesne politiką už kairiuosius (LSDP) išvada - Lietuvoj nėra kairiųjų ir nėr čia ko revoliucijas kelti. eikit markso skaityt
kairesnę? \iūrint pagal ką matuojam, manau
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
ir šiaip ko čia žliumbt. prieš rinkimus konservai aiškiai skelbė savo planus - atėjo juos ir vykdo. kas čia blogo, kad daro ką sakė? o jeigu neinat į rinkimus - tai ko iš viso paskui rėkiat, kad blogai?
ir šiaip pažiūrėkit kokie mokesčiai vakaruose, o po to dar pasakykit kad Lietuvoj jie "dideli"
atėjo dešinieji (konservai) ir varo kairesne politiką už kairiuosius (LSDP) išvada - Lietuvoj nėra kairiųjų ir nėr čia ko revoliucijas kelti. eikit markso skaityt
aha, reikėtų pabandyti įsivaizduoti koks būtų darbo partijos - tvarka teisingumas koalicijos antikrizinis planas? Turbūt skolintumėmės 50 mljrd iš TVF ir būtų labai puiku, kad tik neduokdie vargšė liaudis nenuskurstų
Bee-Myself rašė: TAIP - krizė yra, bet ji yra visur, ne tik Lietuvoje. TAIP valdžia daro, atrodo, nesuprantamus dalykus, kelia mokesčius, galiausiia apmokestina aukštąjį mokslą. Bet manyčiau, kad svarbiausias dalykas yra ėjusių į rinkimus procentas ir kiek dabar rinkimų rezultatais nėra patenkintų "piliečių".
Tai gi, kai visi Piliečiai nesėdės šiknas, atsiprašant, suraukę, o eis ir balsuos, nedejuos, kad niekas nepasikeis, tada jie galės daryt mitingus ir kas tik patinka. Pradėkime atsakingiau žiūrėt į savo, kaip į piliečių pareigas... Ką išsirinkom tą turim...
Taip visiskai pritariu, issirinkom šuda, tai dabar turesim uostyt... ir neturim priekaistaut savom rankom issirinkom...
TAIP - krizė yra, bet ji yra visur, ne tik Lietuvoje. TAIP valdžia daro, atrodo, nesuprantamus dalykus, kelia mokesčius, galiausiia apmokestina aukštąjį mokslą. Bet manyčiau, kad svarbiausias dalykas yra ėjusių į rinkimus procentas ir kiek dabar rinkimų rezultatais nėra patenkintų "piliečių".
Tai gi, kai visi Piliečiai nesėdės šiknas, atsiprašant, suraukę, o eis ir balsuos, nedejuos, kad niekas nepasikeis, tada jie galės daryt mitingus ir kas tik patinka. Pradėkime atsakingiau žiūrėt į savo, kaip į piliečių pareigas... Ką išsirinkom tą turim...
_nevermind_ rašė: o aš galiu music.lt palozunguot taip pat STOP bėgimui nuo problemų, STOP pinigų skolinimuisi ir pravalgymui, STOP valiutos devalvavimui, STOP žurnalistų propogandai, STOP kritikai, kuri niekur neveda ir nieko nesiūlo.
good point.
Darkshines rašė: Man juokingiausia, kai apie kūrybos ir meno žlugdymą kalba visokie zvonkai, ir panašūs. Tada net norisi pasidžiaugti tais dideliais mokesčiais. Kita vertus, ne pagal šiuos pavyzdžius spręsti reikia.
Didžiausia krizė (kol kas) mūsų galvose.
visiškai sutinku
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
o aš galiu music.lt palozunguot taip pat STOP bėgimui nuo problemų, STOP pinigų skolinimuisi ir pravalgymui, STOP valiutos devalvavimui, STOP žurnalistų propogandai, STOP kritikai, kuri niekur neveda ir nieko nesiūlo.
Man juokingiausia, kai apie kūrybos ir meno žlugdymą kalba visokie zvonkai, ir panašūs. Tada net norisi pasidžiaugti tais dideliais mokesčiais. Kita vertus, ne pagal šiuos pavyzdžius spręsti reikia.
Cia toks nepaklusnumo akcijos, protestai yra gerai valdomos aukstensiuju kastos. Visas tas automobiliu suvaziavimas ir busimasis mitingas. Kas gali patiket to manifesto lozungais? Tai vien piarai, o dalyviai – tik marionetes. Nera taip blogai kaip viskas piesiama. Kazkas is tos krizes nori naudos gauti arba verciasi per galva stengdamiesi nenukenteti
hip-hop_daughter rašė: Ar galėsit padainuot Sinickio 'Dek, parlamente, dek'?
ir tada įdėkit į youtubę (: nes emigrantam labai juokinga tokius dalykus žiūrėt
Padėkime KUO LABIAU IŠPLATINTI ŠĮ TEKSTĄ- JIS TURĖTŲ BŪTI KOMENTARŲ VIRŠUJE: STOP- žmonių skurdinimui, STOP- verslo žlugdymui, STOP- sporto, spaudos ir kultūros naikinimui, VISUS, VISUS, VISUS- kurių iki galo neužveržė diržai kviečiame 2009 sausio 16 d. 12 val. prie LR SEIMO Į PROTESTO AKCIJĄ! Priminkime Lietuvos valdžiai LR KONSTITUCIJOS nuostatas: • “Valdžios įstaigos tarnauja žmonėms” • “Valstybė reguliuoja ūkinę veiklą taip, kad ji tarnautų bendrai tautos gerovei”. Vairuotojau, kur bebūtum sausio 16 d. 12 val. sustok ir garsiniu signalu palaikyk mitinguojančius! Jei tuo metu dirbi, darbovietėje organizuok palaikymo akcijas! Kviečia: Lietuvos profesinės sąjungos, Nevyriausybinės organizacijos, Visi aktyvūs Lietuvos piliečiai. NEBŪK ABEJINGAS SAVO IR SAVO VAIKŲ ATEIČIAI!
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2009 m. sausio 8 d. 16:11:14
atėjo dešinieji (konservai) ir varo kairesne politiką už kairiuosius (LSDP)
kairesnę? \iūrint pagal ką matuojam, manau
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2009 m. sausio 8 d. 16:08:32
ir šiaip pažiūrėkit kokie mokesčiai vakaruose, o po to dar pasakykit kad Lietuvoj jie "dideli"
2009 m. sausio 8 d. 16:02:31
2009 m. sausio 8 d. 16:02:17
2009 m. sausio 8 d. 10:54:48
2009 m. sausio 8 d. 10:32:16
2009 m. sausio 8 d. 10:28:25
TAIP - krizė yra, bet ji yra visur, ne tik Lietuvoje. TAIP valdžia daro, atrodo, nesuprantamus dalykus, kelia mokesčius, galiausiia apmokestina aukštąjį mokslą. Bet manyčiau, kad svarbiausias dalykas yra ėjusių į rinkimus procentas ir kiek dabar rinkimų rezultatais nėra patenkintų "piliečių".
Taip visiskai pritariu, issirinkom šuda, tai dabar turesim uostyt... ir neturim priekaistaut savom rankom issirinkom...
2009 m. sausio 8 d. 09:41:17
2009 m. sausio 7 d. 16:00:35
o aš galiu music.lt palozunguot taip pat STOP bėgimui nuo problemų, STOP pinigų skolinimuisi ir pravalgymui, STOP valiutos devalvavimui, STOP žurnalistų propogandai, STOP kritikai, kuri niekur neveda ir nieko nesiūlo.
good point.
2009 m. sausio 7 d. 14:58:22
Man juokingiausia, kai apie kūrybos ir meno žlugdymą kalba visokie zvonkai, ir panašūs. Tada net norisi pasidžiaugti tais dideliais mokesčiais. Kita vertus, ne pagal šiuos pavyzdžius spręsti reikia.
visiškai sutinku
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2009 m. sausio 7 d. 14:54:45
2009 m. sausio 7 d. 14:24:38
2009 m. sausio 7 d. 14:10:02
2009 m. sausio 7 d. 13:05:45
Ar galėsit padainuot Sinickio 'Dek, parlamente, dek'?
Puiki daina
2009 m. sausio 7 d. 02:08:37
2009 m. sausio 7 d. 01:25:19
2009 m. sausio 7 d. 01:04:08
2009 m. sausio 7 d. 00:15:28
Va balsuokit, kas nori!
2009 m. sausio 6 d. 23:02:01
2009 m. sausio 6 d. 22:41:15
Radau Lietryti